Nechtěl jsem zakládat téma v projektech, kde stejně zn. Opel nikoho nezajímá a k vůli neschopným moderátorům, kteří nejsou schopni tu sekci rozdělit na témata jak to je na Astra-G fóru a k vůli tomu ať pořád nespamuju do tématu "naší oplíci" budu ohledně té modré krabičky psát sem.
Auto jsem nabyl 2.2.2013 v Praze po prvním majiteli.. pán ročník 36, který měl auto 20let a najel 61tis Vše je tak, jak to v Bochumi složili, měnil se akorát olej a filtr.. abych nezapoměl.. v 98 roce šel na reklamaci popelník a ve 40tis km se měnila přístrojovka za novou
Stav po koupi
Naposledy upravil(a) Lukin_GSi dne 20 bře 2013 13:01, celkem upraveno 2 x.
Nevím, čím dřív začít.. dodělám ve dveřích elektriku.. napojím okna a zrcátka.. doladím hudbu.. a asi se vrhnu na nápravy.. podvozek Koni Sport.. přehodím stabilizátor u uložením přes čep.. čekají nové velké brzdy.. pak bych chtěl přeleštit ten lak.. vevnitř dodělat ty přídavné budíky.. interiér celý vyčistit.. mám nachystanou modrou stropnici.. chtěl bych poflockovat bílé plasty.. a z kufru ze zmizne zámek.. pak mě ještě čeká výfuk a malá změna sání na motoru.. na jaro O.Z Racing a lítat
Kdyby nebyla možnost té modré, tak bych to asi řešil.. ale bylo by to na dlouho a byla by to pořád taková zmaštěná skládanka.. to mě nebavilo, takže jsem rád za modrou, konečně to vypadá jak má.. A je to originál
dík žádný zásah do karoserie ani žádné změny se konat nebudou hlavně to ocením já sám, že nemám nějaké lego alá co dům dal taková zásadní změna bude ten podvozek, ale to na hodnotě snad neubere disky si taky nechám, takže při případném prodeji není problém to nechat tak, jak to má být
Zadní jsou nad očekávání úplně stejné rozměrově, takže netřeba do ničeho zasahovat Jen se musí udělat adaptéry do př. dveří, aby do toho nebouchalo okno
Jojo takový pěkný kousek tam bouchli aspoň to mohl testnout
qpc> ty Hertze jsou právě jak dělané na krmení z rádia.. měl jsem to přes 4 kanálový zesák od Blaupunktu a nějaký znatelný rozdíl tam nebyl.. o zadní repro nejde.. to je do počtu.. ale přední si žádají min. vytlumit dveře a zalepit všechny otvory.. ať se z toho stane taková velká ozvučnice, pak ten zvuk je moc pěkný za tu cenu
Včera se konala akce výfuk.. měnil jsem zničený střed GM Leistritz za Imasaf.. téměř přesná kopie vč. ohybů trubek.. žádné zlomené trubky jako u Bosalu apod. a zadní díl taky orig. GM Leistritz rv. 09/92 za Remuse.