Opel Astra GSi 16V M2.8 92"
Opel Astra GSi 16V M2.8 92"
Nechtěl jsem zakládat téma v projektech, kde stejně zn. Opel nikoho nezajímá a k vůli neschopným moderátorům, kteří nejsou schopni tu sekci rozdělit na témata jak to je na Astra-G fóru a k vůli tomu ať pořád nespamuju do tématu "naší oplíci" budu ohledně té modré krabičky psát sem.
Auto jsem nabyl 2.2.2013 v Praze po prvním majiteli.. pán ročník 36, který měl auto 20let a najel 61tis Vše je tak, jak to v Bochumi složili, měnil se akorát olej a filtr.. abych nezapoměl.. v 98 roce šel na reklamaci popelník a ve 40tis km se měnila přístrojovka za novou
Stav po koupi
Auto jsem nabyl 2.2.2013 v Praze po prvním majiteli.. pán ročník 36, který měl auto 20let a najel 61tis Vše je tak, jak to v Bochumi složili, měnil se akorát olej a filtr.. abych nezapoměl.. v 98 roce šel na reklamaci popelník a ve 40tis km se měnila přístrojovka za novou
Stav po koupi
Naposledy upravil(a) Lukin_GSi dne 20 bře 2013 13:01, celkem upraveno 2 x.
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
Re: Opel Astra GSi 16V M2.8 92"
k vozu jsem dostal i sadu orig. alu kol, které jsou nečekané jako nové
samozřejmostí je i 5 lité kolo
samozřejmostí je i 5 lité kolo
C20XE inside
C20XE inside
taky jsem hned musel vyměnit zadní světla "německé" za "italské"
Naposledy upravil(a) Lukin_GSi dne 20 bře 2013 13:02, celkem upraveno 1 x.
C20XE inside
C20XE inside
v tom osvětlení jsem pokračoval a vyměnil jsem původní zašedlé matné blinkry za nové s diademovýma žárovkama
a osvětlení RZ
a osvětlení RZ
C20XE inside
C20XE inside
a tady už vyměněný kryt svíček a opláchnutý motor
Naposledy upravil(a) Lukin_GSi dne 20 bře 2013 13:03, celkem upraveno 1 x.
C20XE inside
C20XE inside
Co plánuješ do budoucna? Na bílou jsem rád čuměl, tak doufám, že tady se taky bude něco dít
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
Dík pro takové to tady je
Nevím, čím dřív začít.. dodělám ve dveřích elektriku.. napojím okna a zrcátka.. doladím hudbu.. a asi se vrhnu na nápravy.. podvozek Koni Sport.. přehodím stabilizátor u uložením přes čep.. čekají nové velké brzdy.. pak bych chtěl přeleštit ten lak.. vevnitř dodělat ty přídavné budíky.. interiér celý vyčistit.. mám nachystanou modrou stropnici.. chtěl bych poflockovat bílé plasty.. a z kufru ze zmizne zámek.. pak mě ještě čeká výfuk a malá změna sání na motoru.. na jaro O.Z Racing a lítat
Nevím, čím dřív začít.. dodělám ve dveřích elektriku.. napojím okna a zrcátka.. doladím hudbu.. a asi se vrhnu na nápravy.. podvozek Koni Sport.. přehodím stabilizátor u uložením přes čep.. čekají nové velké brzdy.. pak bych chtěl přeleštit ten lak.. vevnitř dodělat ty přídavné budíky.. interiér celý vyčistit.. mám nachystanou modrou stropnici.. chtěl bych poflockovat bílé plasty.. a z kufru ze zmizne zámek.. pak mě ještě čeká výfuk a malá změna sání na motoru.. na jaro O.Z Racing a lítat
C20XE inside
C20XE inside
jakejkoliv zásah do kastle je škoda nech to jak to je a nevmejšlej chujoviny....
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
co uděláš s tou dírou po zámku?
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
přelepím ALU folii z obou stran jako na bílé? plast vyměním kus za kus
C20XE inside
C20XE inside
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Tu bilou se nevyplatilo opravovat nebo mi neco uniklo?
KEHO rennsport
Kdyby nebyla možnost té modré, tak bych to asi řešil.. ale bylo by to na dlouho a byla by to pořád taková zmaštěná skládanka.. to mě nebavilo, takže jsem rád za modrou, konečně to vypadá jak má.. A je to originál
C20XE inside
C20XE inside
- petanek192
Pekne co klima bude ?
Švédská kvalita...to není turek u mašiny v Německu co si myslí, že DAS auto se spokojí se svým jménem z dob co to dělal Herr Němec
Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT
Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT
Co to? jako, že bych tam dodělal klimu? To mě vůbec nezajímá takové věci.. si otevřu okno.. škoda výkonu ubírat.
C20XE inside
C20XE inside
Co je (bude) s bílou? Pokud prodej, tak za kolik? Klidně SZ
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
kdy ji dáš ochutnat kotouč flexy?
hodně pěkná koupě, budu rád sledovat
hodně pěkná koupě, budu rád sledovat
Opel Astra F C20XE
Chce to alespon 4 pistky lukine
bílá se vyhodí.. co s tím
Lukinho> noo tak to je jasné, jak nemáš podvozek z EVA, 4 pístky, turbo, kůži, sání na kapote apod. tak v tomhle filmu nehraješ
Lukinho> noo tak to je jasné, jak nemáš podvozek z EVA, 4 pístky, turbo, kůži, sání na kapote apod. tak v tomhle filmu nehraješ
C20XE inside
C20XE inside
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
krásná , podvozek, kola a nechat tak , jednou to někdo ocení jak to budeš prodávat za těžké prachy
dík žádný zásah do karoserie ani žádné změny se konat nebudou hlavně to ocením já sám, že nemám nějaké lego alá co dům dal taková zásadní změna bude ten podvozek, ale to na hodnotě snad neubere disky si taky nechám, takže při případném prodeji není problém to nechat tak, jak to má být
C20XE inside
C20XE inside
Malý upgrade audia
Hertz DSK 165 Hertz DCX 130
Zadní jsou nad očekávání úplně stejné rozměrově, takže netřeba do ničeho zasahovat Jen se musí udělat adaptéry do př. dveří, aby do toho nebouchalo okno
Hertz DSK 165 Hertz DCX 130
Zadní jsou nad očekávání úplně stejné rozměrově, takže netřeba do ničeho zasahovat Jen se musí udělat adaptéry do př. dveří, aby do toho nebouchalo okno
C20XE inside
C20XE inside
a to honíš jen přes autorádio? tyhle repro maji rádi alespon malej slušnej zesík,stačí 4x50RMS a pak ti ukážou,co umí .-)
Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)
Astra OPC (206kw,390Nm)
takovouhle v top gearu nechali vybouchnout ze?
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
Jojo takový pěkný kousek tam bouchli aspoň to mohl testnout
qpc> ty Hertze jsou právě jak dělané na krmení z rádia.. měl jsem to přes 4 kanálový zesák od Blaupunktu a nějaký znatelný rozdíl tam nebyl.. o zadní repro nejde.. to je do počtu.. ale přední si žádají min. vytlumit dveře a zalepit všechny otvory.. ať se z toho stane taková velká ozvučnice, pak ten zvuk je moc pěkný za tu cenu
qpc> ty Hertze jsou právě jak dělané na krmení z rádia.. měl jsem to přes 4 kanálový zesák od Blaupunktu a nějaký znatelný rozdíl tam nebyl.. o zadní repro nejde.. to je do počtu.. ale přední si žádají min. vytlumit dveře a zalepit všechny otvory.. ať se z toho stane taková velká ozvučnice, pak ten zvuk je moc pěkný za tu cenu
C20XE inside
C20XE inside
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
to bola ta cast co isla fcera ..??
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
jo jo já u toho tlaskal jinak TVR je muj maly sen
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
krista to som nevidel...
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
Včera se konala akce výfuk.. měnil jsem zničený střed GM Leistritz za Imasaf.. téměř přesná kopie vč. ohybů trubek.. žádné zlomené trubky jako u Bosalu apod. a zadní díl taky orig. GM Leistritz rv. 09/92 za Remuse.
C20XE inside
C20XE inside