Oplí technická poradna
Re: Oplí technická poradna
budik teploty oleje neni zbytecny pro zadny motor pokud tedy nemas rad protočené lágry...
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
No právě, kam bych ho chtěl dát, to je to, na co se tam ptám
Přemýšlel jsem, jestli by to nešlo dát na ten mezikus k olejovému filtru. Jenže v životě jsem to neviděl, tak nevím, jestli to je vůbec reálné, když se podíváš na ten konec
Edit: Jinak tu teplotu si chci hlídat, jelikož Corsám zlobí termostat a než pořád kupovat jiný, tak si chci hlídat alespoň tu teplotu oleje.
Přemýšlel jsem, jestli by to nešlo dát na ten mezikus k olejovému filtru. Jenže v životě jsem to neviděl, tak nevím, jestli to je vůbec reálné, když se podíváš na ten konec
Edit: Jinak tu teplotu si chci hlídat, jelikož Corsám zlobí termostat a než pořád kupovat jiný, tak si chci hlídat alespoň tu teplotu oleje.
já ho mám na čelní straně olejové vany
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
já bych vyrobil redukci a dal ho do stejného místa jako je čidlo pro kontrolku mazání
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
Tak ten budík pravděpodobně budu stejně montovat až po této zimě, takže na to tolik nespěchám. Jen právě vím, že se dělají ty redukce k olejovým filtrům, tak mě napadlo, že by to mohlo být nejjednodušší Ale něco z těchto možností vyzkouším, děkuji
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
ja to zrovna riesim..
fotky uz coskoro f mojom projekte....
fotky uz coskoro f mojom projekte....
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
Teď takovej dementní dotázek pro majitele Fka... Pánové na kolik děláte sbíhavost? Dnesa na laserech sme vymysleli -1,5mm, počítám z menšíma vůlema v ložiskách je jen na zimu.. Myslíte že to bude ok?
Astra F 1,6Si 74kW
NEW Astra G Caravan 2,0 DI ROPA POWER
NEW Astra G Caravan 2,0 DI ROPA POWER
http://www.youtube.com/watch?v=adniQQfrUYs" onclick="window.open(this.href);return false; jakej se na to používá sprej? značku nebo nějakou fintu chci to zkusit a možná mi ani nic jiného nezbude
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
sprej muzes pouzit jakejkoliv.... ale asik bych nezkousel nejakou barvu ve spreji.... by sis mohl rovnou olakovat kolo ....
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
repelent, nebo lak na vlasy, wc spray apod.. ale udělal jednu chybu při tom zapalování.. je lepší škrtnout tím zapalovačem dál od gumy a stříknout do toho sprejem.. takhle tam ten plamen hodíš z dálky
C20XE inside
C20XE inside
Dlouho jsem neměl nějaký dotaz
Je možné dát na brzdy z Astry GSi 14" kola? Vím, že 15" tam jdou určitě, ale u těch 14" jsem slyšel různé názory (:
Je možné dát na brzdy z Astry GSi 14" kola? Vím, že 15" tam jdou určitě, ale u těch 14" jsem slyšel různé názory (:
kolik ma pruměr kotouč? 256mm? pokud ano 14" plechy GM ET49 tam nacpeš
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Bože, já jsem blbec, já mám z Corsy GSi a ty jsou taky 256, jen jsou široké 20mm Myslíte, že by byl znát rozdíl šíře 20mm a 24mm?
ne
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
sbíhavost podle tabulek na astru F 1-1.5mm takže ok
20mm nejsou chlazené, ne?
Gooder píše:Bože, já jsem blbec, já mám z Corsy GSi a ty jsou taky 256, jen jsou široké 20mm Myslíte, že by byl znát rozdíl šíře 20mm a 24mm?
C20XE inside
C20XE inside
měl by bejt
Jsou chlazené
ahaa, to bude asi jako u tigry... kdyz vymenis brzdic, kotouc...tak docilis toho, ze budes mit vetsi desky.. rozdil rozhodne poznas.
C20XE inside
C20XE inside
- pavelini22
- Kontaktovat uživatele:
Poradí mi někdo co udělat s motorem? Prý tam je nějaký problém...
The Present: 92´Astra GSi16V(C20XE M2.8.),07´Megane II GT(1.6 16V), 03´Passat B5.5(1.9TDi PD)
The Past: 07´Octavia II (1.9TDi), 01´A6 Allroad (2.5TDi), 92´Primera P10 (1.6i 16V), 03´Laguna II GT(2.0iDE), 97´Felicia (1.3MPi), 98´Omega B (2.0i 16V)
The Past: 07´Octavia II (1.9TDi), 01´A6 Allroad (2.5TDi), 92´Primera P10 (1.6i 16V), 03´Laguna II GT(2.0iDE), 97´Felicia (1.3MPi), 98´Omega B (2.0i 16V)
Doporučil bych vyměnit pístní kroužky a raději nechat přehonovat válce
C20XE inside
C20XE inside
Trochu kitu to napraví
Micra K11 CG10DE
EX: Elantra XD G4ED-G
Pluriel TUJ3P
EX: Elantra XD G4ED-G
Pluriel TUJ3P
Nech to tak, rat style válců ještě nikdo nemá
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
Mám problém se Zafirou, motor 2.0 DTi (Y20DTH)
Autu neustále padala nafta, vyměnili se podtlakové hadičky a pohoda.
Po týdnu od výměny ráno nastartovala na drc (teplota k nule),
pak stála cca 8 hodin a už nenastartovala.
Ve vedení paliva vzduch není.
Diagnostika nic neukázala.
Čerpadlo ok (také žádné chyby na diagnostice)
Po noci v garáži (vyšší teplota) nastartovala, nejdřv na dva válce, pak všechny čtyři (výfuk plný nafty, kouř)
Při vstříknutí éteru do sání chytne hned a motor jde tiše, pravidelně (z toho usuzujeme, že rozvody jsou nastaveny tak jak mají být, rozvod je řetězem)
Žhavení ok.
Varianta je vstřiky, případně nemá kompresi (nemám k dispozici přípravek na tento motor, pokud by někdo mohl poskytnout, budu rád).
Napadá někoho něco??
Moc díky za info, divný je, že po noci stání venku kdy mrzlo hned chytla, pak půl dne stála a nic...
Autu neustále padala nafta, vyměnili se podtlakové hadičky a pohoda.
Po týdnu od výměny ráno nastartovala na drc (teplota k nule),
pak stála cca 8 hodin a už nenastartovala.
Ve vedení paliva vzduch není.
Diagnostika nic neukázala.
Čerpadlo ok (také žádné chyby na diagnostice)
Po noci v garáži (vyšší teplota) nastartovala, nejdřv na dva válce, pak všechny čtyři (výfuk plný nafty, kouř)
Při vstříknutí éteru do sání chytne hned a motor jde tiše, pravidelně (z toho usuzujeme, že rozvody jsou nastaveny tak jak mají být, rozvod je řetězem)
Žhavení ok.
Varianta je vstřiky, případně nemá kompresi (nemám k dispozici přípravek na tento motor, pokud by někdo mohl poskytnout, budu rád).
Napadá někoho něco??
Moc díky za info, divný je, že po noci stání venku kdy mrzlo hned chytla, pak půl dne stála a nic...
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
ja bych tohle videl na nejake cidlo teploty a nebo ono slavne cerpadlo pomalu dosluhuje
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
nee čerpadlo nedosluhuje to bude OK, jelikož to umře a je konec taky se přikláním na čidlo teploty nebo váhu vzduchu