co s nima zamyslis? Nechas si je vsechny?Pepezx píše:Já mám momentálně 3CAD píše:to je pekna vaha. Svara mel ZX-ko a nemoch si ho vynachvalit.Pepezx píše:Podle techničáku asi 1150kg ale neumím německy až bude českej![]()
A s čím kdo jezdí ???
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: A s čím kdo jezdí ???
jak pisesL.A.M.A. píše:Tak co nejake zmeny ve vozovem parku?

-
- Kontaktovat uživatele:
no proste seriova Corsa BeckoL.A.M.A. píše:Hop fotkuat vsichni vi koho fackovat kdyz je predjede Corsa:)

(T)L.A.M.A - koukám že mi tu roste konkurence ve sbírání starých střepů 

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
a ty kola tomu sedej jeste o trochu vic nez ta barva .. .tise zavidim a slintam
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
pepeee: hardtop bych já osobně dal do černý místo tý zelený, ale pokud s ním máš časem jiný úmysly, asi by to bylo zbytečný. Jinak ty kola, ty už si měl na tej MX3, že jo??? Nebo si to pletu s jinou??? Vím, že už sem tady (na TF) zahlíd nějakou MX3 s těmahle MO3Ečkama. Sice to neni muj styl kol, ale jí docela sluší.

pokud zrovna nepraskne nějaká hadičkaPepezx píše:bacha žeru i trávu kolem silnic

330i E90 

- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
Cekas na tu krasku uz pekne dlouho kua..... 

Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Jirka : Jj nepleteš, ta zelená byla předtim moje .. Už jsem ji prodal.. Jinak na strankách TF je k videní pač sem ji prodal kamosovi do Ceských Budejovic a on ji tu už taky ukazoval
Jinak ja mam takové kola rád. Ale casem az budou kacky tak tuty prodam a chci nejaky s pořádným límcem.. To mx5kám sluší... Ale jako první co budu řesit. Vlastne uz resim, jinej motor do ní..
Ty jak můžeš vydržet mít dlouho motor venku??
To bych asi nevydžel a pracoval na tom abych mohl už jezdit.. Nebo mas nekde jinou chybku?? Sem fakt zvedavej až to bude jezdit.. Já tu káru jeste na vlastní oči nevidel.. jen mk IV .. 

Ty jak můžeš vydržet mít dlouho motor venku??

Mazda MX 5 . 1.6, 110PS
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
noo, přiznam se Ti, už mi to leze pěkně na mozek, nemyslim na nic jinýho. Pracuje se na tom furt. Resp. stojí mi zatím u Idaha, oba musíme do práce, takže se na ní dělá pouze o víkendu (samo nee každej víkend nám vyjde oběma čas) a navíc se skoro pokaždý přihodí (nebo objeví) něco, co nás děsně zpomalí. Jako by mi to už osud dělal naschvál, bo jinak to snad neni možnýPepeee píše:Jirka : Jj nepleteš, ta zelená byla předtim moje .. Už jsem ji prodal.. Jinak na strankách TF je k videní pač sem ji prodal kamosovi do Ceských Budejovic a on ji tu už taky ukazovalJinak ja mam takové kola rád. Ale casem az budou kacky tak tuty prodam a chci nejaky s pořádným límcem.. To mx5kám sluší... Ale jako první co budu řesit. Vlastne uz resim, jinej motor do ní..
Ty jak můžeš vydržet mít dlouho motor venku??To bych asi nevydžel a pracoval na tom abych mohl už jezdit.. Nebo mas nekde jinou chybku?? Sem fakt zvedavej až to bude jezdit.. Já tu káru jeste na vlastní oči nevidel.. jen mk IV ..

330i E90 

JJ asi tak, nejdřív tesnení podhlavou .. zmizelo.. asi tuším kdo si ho vypujčil
- tak s ečekalo na nové .djyž bylo tak jsem zjistil že ARP štefty jsou sice lepší než ARP šrouby ale mají jinouhlavici takže ani nejužžší klič tou makovicí neporjde. takže ted se čaká na spšl klíč
až senahodí morot pujde ke klempíři na dorovnání ( ale to už bude pojízdná )..
..navíc přitom já ve volných chvilkách pracuju na své MK3..

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
to sem zvedav jestli budes mit chvilku casu i na meIdaho píše:JJ asi tak, nejdřív tesnení podhlavou .. zmizelo.. asi tuším kdo si ho vypujčil- tak s ečekalo na nové .djyž bylo tak jsem zjistil že ARP štefty jsou sice lepší než ARP šrouby ale mají jinouhlavici takže ani nejužžší klič tou makovicí neporjde. takže ted se čaká na spšl klíč
až senahodí morot pujde ke klempíři na dorovnání ( ale to už bude pojízdná )..