jsem jela do práce .. já si řikala, že jsem potkávaka povědomé autíčkoBALI píše:na silnici jela jsi proti mě... trasa Plzeň-Žatec... a nebo máš v plzni kopii
Kolik lidí z Plzně a okolí sem chodí!
Re: Kolik lidí z Plzně a okolí sem chodí!
- zdenda_pirat
- Kontaktovat uživatele:
Co je "LIfan by Pirates"?
- zdenda_pirat
- Kontaktovat uživatele:
skury jako bys nevěděl
no přece moje motorka ne..
no přece moje motorka ne..
Mám Peugeota ale chová se jak Honda..taky má velkou spotřebu oleje..ale jen stou vyjímkou že to neni normálníh
- zdenda_pirat
- Kontaktovat uživatele:
- zdenda_pirat
- Kontaktovat uživatele:
Slecne anyana2 gratuluji za umisteni ve finale tc btw peu se povedl
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
anyana2
taktez gratuluju, pekny auto.
BALI ty si tam byl s majitelem toho cerveneho cabria? nevis jak dopadl ?
taktez gratuluju, pekny auto.
BALI ty si tam byl s majitelem toho cerveneho cabria? nevis jak dopadl ?
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
jj,byl třetí v BMW scene
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
taky pekny, ale cekal jsem ze bude lepsi.BALI píše:jj,byl třetí v BMW scene
a tebe jsem vydel jak si tam sedel na zidlice
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
my jsme čekali že bude 3. a s tim jsme tam i jeli ... akorát nikdo nechápal že nebyl bond se Z3 první
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
tak to jo, ja auta nijak detajlne neprochazim, ale ta e30 se mi libila svou cistou upravou + zadne zbytecne plasty. a kdo skoncil prvni?BALI píše:my jsme čekali že bude 3. a s tim jsme tam i jeli ... akorát nikdo nechápal že nebyl bond se Z3 první
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
modrá tříca s Riegrem... 318iS
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
Cože, Tomáš byl až druhej? Ach jo, no já věděl, proč letos nejezdit TC vůbecBALI píše:my jsme čekali že bude 3. a s tim jsme tam i jeli ... akorát nikdo nechápal že nebyl bond se Z3 první
jsem tu expozici pochopil,ale byly tam lepší
a já jsem měl dostat cenu za zničení plic ...takový práce to dalo nafouknout všechny ty balonky u vácovo cabra
tuner:nepochopitelně ano
a já jsem měl dostat cenu za zničení plic ...takový práce to dalo nafouknout všechny ty balonky u vácovo cabra
tuner:nepochopitelně ano
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
já si taky myslela, že budu bez šance ... ale bylo mi řečeno, že se hodnotí nápaditost ... přijít s něčím co nebylo ... a že ano, že je hodně hezkých expozic, ale že se jich spousta opakuje z dřívějška ..........BALI píše:jsem tu expozici pochopil,ale byly tam lepší
ale nic .... neřešit ... já mam samozřejmě radost, jak to dopadlo a že bylo rozhodnuto jak bylo rozhodnuto i když se to někomu nebude zdát
Zdravim zdravim... tak se sem taky juknu, co tu provadite za lumparny:-))))
Jinak moje autiko predstavim nekdy behem dne..
Brno bylo skvely. K ty expozici se taky malinko vyjadrim, jelikoz vim, co a jak.. opravdu nebylo jendoduchy to vsechno vymyslet a pak jeste dat dohromady ( opravdu smekam pred Any kloubouk ).....a jak uz psala, porota hodnotila napaditost a novy veci... bohuzel se hodne expozic opakovalo z predeslych let... myslim si, ze si tu cenu Cecilka zasloužila opravnene.
Samozrejme, kazdy na to ma svuj nazor a nikomu ho neberu. Ono slo hlavne o celou spojitost vsech doplnku s celym autem.
Jinak moje autiko predstavim nekdy behem dne..
Brno bylo skvely. K ty expozici se taky malinko vyjadrim, jelikoz vim, co a jak.. opravdu nebylo jendoduchy to vsechno vymyslet a pak jeste dat dohromady ( opravdu smekam pred Any kloubouk ).....a jak uz psala, porota hodnotila napaditost a novy veci... bohuzel se hodne expozic opakovalo z predeslych let... myslim si, ze si tu cenu Cecilka zasloužila opravnene.
Samozrejme, kazdy na to ma svuj nazor a nikomu ho neberu. Ono slo hlavne o celou spojitost vsech doplnku s celym autem.
podfuko určitě ne...ale třeba ten passat co stál vedle nás měl expozici o hodně hezčí a nápaditější... to samý Koblížek s golfem...
Takeshi:co ten podpis?
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
je to kazdyho vec nazoru, me se treba nelibily jiny expozice.... a jak uz bylo receno, jde o to, ze se nektere expozice opakovaly z minulych let, coz se ani porotcum moc nelibilo...BALI píše:podfuko určitě ne...ale třeba ten passat co stál vedle nás měl expozici o hodně hezčí a nápaditější... to samý Koblížek s golfem...
BALI: to bylo dopo co ? jsem jela z Anglickýho z banky ..... v autě nevnímám auta kolem sebe .. jen když zaregistruju něco echt zajímavého tak zaostřím ... ale převážně myšlenkama pryč