Mereni jizdy na cervenou Plzen
Mereni jizdy na cervenou Plzen
Zdravicko,chci se zeptat,nemate nekdo tuchu,na jakych mistech je mereni prujezdu krizovatky na cervenou v Plzni? Diky... Vim o dvouch,jedna Borska pole od Makra do centra a druha Mikulaska -U trati..vite jeste nekdo o dalsich?
seat ibiza 110ps ---> coupe328i 193ps --> subaru forester 2.5XT 230 ps
Re: Mereni jizdy na cervenou Plzen
nedávno mě slečna LadyCroft vzala někam na policejní stanici,kde maj kamerovej system a sledujou tyhle věci. z policistů vylezlo,že jediný místo je když jedeš od americk směr most milenia,tak jak tam máš ten železniční most a jenom když z podmostu zahejbáš doprava... víc prej nikde nic
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
- zdenda_pirat
- Kontaktovat uživatele:
jste si už mohli zvyknout že já mam vždycky pravdu
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
Tak lepsi je nejezdit na cervenou,bral sem to jen informativne Zato dnes si to jedu po lochotinske dolu (na proti schellka) a cumim,jak si to jede kdosi vedle me a nedoslo mi,ze je tam budka s radarem...nejezdi tam nekdo okolo,ze by se mi podival od oka,zda li je tam ted maketa ci skutecna? diky moc
seat ibiza 110ps ---> coupe328i 193ps --> subaru forester 2.5XT 230 ps
a kdyby někdo věděl jestli "fungoval" tak tejden zpátky radar pod chlumem cestou z bukovce tak bych nenadával
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
Až pojedu od kamarádky z Bukovce směr Doubravka zkusím jet rychleji než 50 a vyzkouším toBALI píše:a kdyby někdo věděl jestli "fungoval" tak tejden zpátky radar pod chlumem cestou z bukovce tak bych nenadával
G3 Variant 1,9 TDi Fratelli Bosio Sprint 764, EGR off
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli na křížovatce v Plzni (Gerská x Studentská; 49.775173,13.367372) probíhá měření jízdy na červenou, popřípadě k čemu slouží kulatá kamera u křižovatky?
Dnes je v Plzni vše jinak. Radary jsou KO, ale každá křižovatka má kameru a záleží na silničním dohledu, čeho se všimne. Každopádně ty úsekovky fungovat fungují a to na automat, tedy pokud mám aktuální info..
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
Díkes za odpověď, a ještě se zeptám za jak dlouho většinou příjde dopis při jízdě na červenou?
Bráchovi přišel dopis z Prahy po více něž roce.