Promazani neaktualnich temat!!
Re: Promazani neaktualnich temat!!
Lamik: helet to rozsveceni stromku tu bude do dalsich vanoc? docela srandaaaa:o)
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
je to tu dost mrtvý .. takže by to chtělo vážně vymazat starý neaktuální témata, kam už beztak nikdo nekoukne .. a drobet tu rozproudit krev ..
takže by admin mohl promazat z gruntu témata starší O7 ... kam už stejnak nikdo nekouká (pokud to nejsou témata o technických věcech, co by se eventuelně mohly i hodit)
takže určo tlachání o Vánoční besídce a srazy o domluvě na odjezd na sraz v roce 06-07 jsou více než pasé
takže by admin mohl promazat z gruntu témata starší O7 ... kam už stejnak nikdo nekouká (pokud to nejsou témata o technických věcech, co by se eventuelně mohly i hodit)
takže určo tlachání o Vánoční besídce a srazy o domluvě na odjezd na sraz v roce 06-07 jsou více než pasé
.. tak to jo .. to já už teda zůstanu tady ... stačí že už takhle chodím na dvě fora (občas tři) .. nemusím být také vážně všudeL.A.M.A. píše:Any: vetsina Plzenaku chodi na Pirates.cz takze si pisema tamko...
Hlavně citovat příspěvkyanyana2 píše:.. tak to jo .. to já už teda zůstanu tady ... stačí že už takhle chodím na dvě fora (občas tři) .. nemusím být také vážně všudeL.A.M.A. píše:Any: vetsina Plzenaku chodi na Pirates.cz takze si pisema tamko...
G3 Variant 1,9 TDi Fratelli Bosio Sprint 764, EGR off
L.A.M.A. : v pořádku .. jsem holt debil .. nemusíš se strachovat, nebudu už raději do budoucna reagovat vůbec na nic .. a budete to mít tady na Vašem foru přesně, jak si přejete ...... (co kdybych někdy do budoucna chtěla odpovědět na nějakou konkrétní větu a opovážila se použít citace ... jejda to bych si tu dovolila moc .... )