Lakování brzd
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
ja sem to neska barvil barvou od Folia Tecu, tak se na to mrknete, byla na tom jeste stara barva, ta posledni fotka vypada ve skutecnosti lip, ten fotak to udelal nejaky moc leskly, jedinou nevyhodu vidim v tom ze v navodu neni v jakym pomeru se to ma zredit s tim tvrdidlem takze sem tam toho dal moc a ta barva byla takova divna, a byly na ni strasne videt tahy stetce, ale na druhej pokus jsem to namichal idealne, ale jeste to nemam dodelany, takze uvidim potom
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- NTI
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si to cely precetl a moc moudrej z toho nejsem, pripada mi ze vsichni co natiraji Hammerite nariraji snad jen buben, ten se tolik nezahreje ale nerijete mi ze to vydrzi na brzdovem trmenu, kdyz po "svizne" jizde se mi od brzd zahreje disk tak ze na nem u stredu dlouho ruku neudrzim ) co teprve trmen?? nikde jsem nenasel jak moc je Hammerite teplotne odolny.
Proto bych volil teplotne odolnou barvu, a zrezly tremy nemam tak se o rez nebojim jen tomu chci dat spravnou barvu (stribrna), veril bych foliatecu ale ta cena takze mi zbyva ten Motip u ACEMajkyho to po 1.5 roce vypadalo velice dobre
Proto bych volil teplotne odolnou barvu, a zrezly tremy nemam tak se o rez nebojim jen tomu chci dat spravnou barvu (stribrna), veril bych foliatecu ale ta cena takze mi zbyva ten Motip u ACEMajkyho to po 1.5 roce vypadalo velice dobre
No ja jednou jako malej sahl na kotouc u feliny(nechlazeny). Slusny teplo...NTI píše:Tak jsem si to cely precetl a moc moudrej z toho nejsem, pripada mi ze vsichni co natiraji Hammerite nariraji snad jen buben, ten se tolik nezahreje ale nerijete mi ze to vydrzi na brzdovem trmenu, kdyz po "svizne" jizde se mi od brzd zahreje disk tak ze na nem u stredu dlouho ruku neudrzim ) co teprve trmen?? nikde jsem nenasel jak moc je Hammerite teplotne odolny.
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
NTI píše:Tak jsem si to cely precetl a moc moudrej z toho nejsem, pripada mi ze vsichni co natiraji Hammerite nariraji snad jen buben, ten se tolik nezahreje ale nerijete mi ze to vydrzi na brzdovem trmenu, kdyz po "svizne" jizde se mi od brzd zahreje disk tak ze na nem u stredu dlouho ruku neudrzim ) co teprve trmen?? nikde jsem nenasel jak moc je Hammerite teplotne odolny.
Hemmerait dělá i žáruvzdornou barvu. Co jsem slyšel, tak jedinej rozdíl mezi H a třeba folitecem je to, že z foliateku to jde líp umejt. Jinak ta cena za barvu u foliteku ej děsná.
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
Hmm, já sem taky na něj sahal a Felina měla za sebou trasu 28km a vo kotouč sem se spálileric píše: No ja jednou jako malej sahl na kotouc u feliny(nechlazeny). Slusny teplo...
Myslíte že má význam dát na pežota 406 Brembácký kotouče (vrtaný) a 4 pístkový třmeny?? V jednom autokatalogu bylo k 406ce že jedno z mínusů je "vadnoucí brzdy". Akorát cena 50k za nápravu je docela dost, otázka je když se díky tomu nezabiju , kolik si cenim života. Pak by 50k bylo v poho
Felda forever
- NTI
- Kontaktovat uživatele:
Pokud ti to brzdi dobre a "jen" ti vadnou brzdy tak vhodnou kombinaci kotouce & desticky pripadne pancerovane hadicky a lepsi brzdova kapalina by se to melo zlepsit ...
Dalsi moznosti je sehnat brzdy z nejake sportovnejsi verze peugeotu (vetsi kotouce vetsinou i vetsi pistek v brzdici)
A nakonec pokud chces nejake opravdu performance brzdy tak treba 4pistkovy brzdic a vetsi kotouce ... kotouce od Bremba jsou myslim zbytecne drahy, treba OZ Zimmerman jsou slusny, brzdice taky najdes levnejsi treba od Wilwoodu ... sparvnou volbou by ses mohl dostat i na polovicni cenu oproti kitu od Brembo
Koukni mi do podpisu co se snazim narvat na svoji Fiestu
Samozrejme neco malo pridaj i lepsi zadni brzdy
Diskuze k brzdam zde
Dalsi moznosti je sehnat brzdy z nejake sportovnejsi verze peugeotu (vetsi kotouce vetsinou i vetsi pistek v brzdici)
A nakonec pokud chces nejake opravdu performance brzdy tak treba 4pistkovy brzdic a vetsi kotouce ... kotouce od Bremba jsou myslim zbytecne drahy, treba OZ Zimmerman jsou slusny, brzdice taky najdes levnejsi treba od Wilwoodu ... sparvnou volbou by ses mohl dostat i na polovicni cenu oproti kitu od Brembo
Koukni mi do podpisu co se snazim narvat na svoji Fiestu
Samozrejme neco malo pridaj i lepsi zadni brzdy
Diskuze k brzdam zde
- NTI
- Kontaktovat uživatele:
Aha ... tak az nakoupis tak se tim projedes a zjistis jak to s tema brzdama je, koukal jsem ze na 406 se snad delaji dopredu i neventilovane kotouce tak to mohl byt prave ten pripad kdy brzdy vadnou, zlepseni by potom bylo i pri pouziti "jen" ventilovanych kotoucu ... proste az koupis tak budes vedet co tam mas a jak velke je mas a podle toho se da pak dal neco delatOXiDE.cz píše:No, já jezdim teď Felinou, Pežota si chci pořídit začátkaem prázdninNTI píše:Pokud ti to brzdi dobre a "jen" ti vadnou brzdy .......
Musim eště drobet našetřit. nevim, kolik mi naši půčí.
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
ja včera taky barvil hammeritem, docela to šlo, můžu klidně barvit každej tejden až do léta, prostě barvy je tam dost a to za nějakejch 120kč.. dát 700 za barvu od foliatecu nebo za nejakej kit se mi nechtělo.. akorát příště radši sundam i destičky
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
No, i když nějakyý pěkný kotouče a 4 pístkový třmeny - to vypadá jinak a každej to nemá Škoda že na 406ku sem toho moc nenašel - mam na mysli i jiný věci než brzdy - nemůžu sehnat přední čirý světla (nejlíp aby měli atest 8SD) nechci ty z Facelifnutý verze. Nemůžu se dočkat a už mi z toho hrabeNTI píše:Aha ... tak az nakoupis tak se tim projedes a zjistis jak to s tema brzdama je, koukal jsem ze na 406 se snad delaji dopredu i neventilovane kotouce tak to mohl byt prave ten pripad kdy brzdy vadnou, zlepseni by potom bylo i pri pouziti "jen" ventilovanych kotoucu ... proste az koupis tak budes vedet co tam mas a jak velke je mas a podle toho se da pak dal neco delatOXiDE.cz píše:No, já jezdim teď Felinou, Pežota si chci pořídit začátkaem prázdninNTI píše:Pokud ti to brzdi dobre a "jen" ti vadnou brzdy .......
Musim eště drobet našetřit. nevim, kolik mi naši půčí.
Felda forever
No tak bubny už mám taky hotové, stačila na to jen flexa s ocelovým kartáčem a Hammerite
http://www.iwinet.org/renault/garaz/garaz.html
http://www.iwinet.org/renault/garaz/garaz.html
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
vypada to pekne, heh me by se se to libilo MORDOU
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.