maRkusVT píše:Dzonypetpet jestli das pryc ty oranzady tak si te skrtam ze seznamu pratel... takhle to auto vypada dobre... neblbni
ubezpecuju te, ze pokud dzony nevyhraje ve sportce tak si white lights nekoupi, protoze druhovyroba je shit a org. treba predni s Xenony stoji jety 15t kc, zadni 5t kc....to si radsi opravi rattovej kufr
jako videl jsem za 13 a malem jsem je vzal, nicmene prislo necekane urazeny zrcatko a spoluucast a nejak se to nehodilo , takze nic. No a kufr to se neboj udenko zachvili bude celej v ratu.
hlavni je, ze sis uz koupil nove predni mlhovky a zrcatko opravil Jeste dodelej folie i na predek a pak prodej mel byhc kupce hned ted cheche.
atojo a jel sem tam se záměrem že pokud bude sucho, nepojedu boki, no a tak sem celou desetiminutovku jel boki a pak už na vostatní smutně čuměl z tribuny, páč gumy na sráč
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Tchánovo dnešní boki, čelně do divokýho prasete v 80kmh....
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
korejec no.... sam cumim ze to odneslo jenom par plechu a svetlo.... dily uz mam z vrakace v garazi....
jeste ze se tchanovi nic nestalo...
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
japonec nebo korejec stejnak to je sechno z tajvanu.....
ze zacatku sem to nepochopil...ale pak mi to došlo....
to já nevim co bereš....
uzavřel bych to tak že tchán naboural neska ráno v korejsko-japonským vozem vyráběným v tajvanu do divočáka...nikoliv do auta.......
třeba bych tam mohl ete zapomtat to že auto je mojí mladý ale provozuje ho jeji tatik protoze ona ma ted polo 6n....
a za chvilku z toho vyjde to ze polo 6n ridilo divoky prase ktery nabouralu celne ve 210kmh myho tchana kterej trenoval boki.... ne uz nebudu pít neska....