lefi píše:luke.bean : základ je si o tom hlavně nic nezjistit,dělat že to je hustý,a pak čumět jak péro že se objevuji na zahraničních webech ve FAIL obrázkach.I když věřim,že ti hošani ani neví,že se jim okolní svět směje
jasne ze to je kopie, ale zase zalezi jak se to veme, videl jsi ruzove RHcka?? ja teda ne a uz ubec ne na modre ibize, takze je to spise inspirace:) vyse jsem psal ze se mi to zalibilo protoze jsem to videl na tom stribrnym golfu, daval jsem i fotku v zivote by me to nenapadlo!!...nemyslim si ze je nemozny udelat neco originalniho, jelikoz potrebuju kazdej den jezdit do prace rozhodl jsem se pozmenit jen vzhled kol! nevim jestli by o me nekdo rekl ze jsem metrous videt me osobne, ani ja si to nemyslim...takze beru to asi jinak...nekde na sraze za mnou prijdi az to uvidis na zivo a rekni: ty kola jsou hnusny
luke.bean píše:já to neodsuzuju,na toje kola jsem taky nic neřekl a do růžova si je dej.. kde asi vzal golf inspiraci
jen se mi libí jak českej tuner okouká něco na netu a musí to udělat stejně protože co mají v zahraničí je cool,top a kdoví co ještě víc
svym zpusobem je v dnesni dobe kazdy auto kopie, rekni mi jednoho cloveka na ceske tuningove scene kdo prisel s originalem, necim novym, protoze driv nebo pozdeji by stejne nekdo prisel s fotkou z netu ze to je vlastne kopie..presto ma spousta z nich krasny auta a nikdo nerika ze to jsou kopie!! pravda je ze napad na ruzovy kola se mi zalibil ale ne protoze jsme to videl nekde na netu, ale na skutecnym aute! i kdyz se tim neridim, podle me zahranici udava smer, existuje neco jako spanelskej styl, nemeckej styl ale slysel jsi nekdy o ceskym stylu?? krom toho naplacat na skodu120 vsechno mozny?? ja ne...tak odkud ma clovek brat kdyz se vlastne podle tebe nemuze ani kouknout na ostatni vytuneny auta odnekud ze sveta
Tragi: Nečil se hned, dnes je móda mít růžový srdíčka wheelcosi na oknech ale jinak růžová je pro bukvy
A my co máme na oknech škoda motorsport jsme dle ČT odsouzeni k záhubě hrajem si na něco co nejsme
Renault Megane Break 1.9DTi 100koní v naftě, jsem spokojený =)
jim.vw píše:jo, nejlepší jsou falešný nálepky wheel-whores.com a to nemluvím o těch falešnejch 8380labs trikách a dalších píčovinách..
fakt vole invence
ja ani vlastne nevim co to wheel-whores.com je a to druhy uz vubec ne..co myslis tim falesny?
Naposledy upravil(a) tragicomix dne 01 led 2010 20:48, celkem upraveno 1 x.
to byla spíš narážka na českou vw scénu než na tebe, prostě kluci tady falšujou a vozej nálepky zahraničních fór a soukromejch klubů na kterejch v životě ani nebyli, i časopisů (viz. performance vw mag) který v životě nedrželi v ruce
a ty trička, to byl asi největší fail