tak tam můžeš teď dát to větší to vypadá agresivněji na imprezeMaya_Man píše:jojo to sem videl jak si to proplachtilo kolem me a skoncilo v protejsim pangejtu kdyby tam jel motorkar tak dostane slusnou dahu.Rudi píše:chybí ti tam aj křídlo
Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
maya man, máš SZ, lesingovka ti nic řešit nebude, sice jsou vlastníci, ale ty jsi provozovatel
Audi 80 cabrio
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
tyve tak to je smůla...
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
kujon píše:No podle toho kolik bdue peněz, jaká bude nabídka a jak moc mi hrkne v koulibiohazard píše:a co to bude?
http://mobile.de/SIDTbulriBWkEUarCtUA4M ... 1282018255&
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
No tak to by mě muselo hrnout i někde jinde než v hlavěbiohazard píše:kujon píše:No podle toho kolik bdue peněz, jaká bude nabídka a jak moc mi hrkne v koulibiohazard píše:a co to bude?
http://mobile.de/SIDTbulriBWkEUarCtUA4M ... 1282018255&
davidoff> No já se držim při zemi
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
To já hledám něco v tom smyslu - "něco malýho, aby to pěkně vypadalo a taky moc nestálo", nebo jak to tehdá bylo v těch básnících
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
tak si musis plnit jenom ty skromny sny, jako treba jaDavidoff píše:aby ti tam nehrklo jako me, se zadluzim na 5 let abych si splnil semkujon píše:No podle toho kolik bdue peněz, jaká bude nabídka a jak moc mi hrkne v koulibiohazard píše:a co to bude?
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
njn, ale zase vim ze kdyz to auto neuzivim tak ho muzu prodat a pujcky doplatit, kdyz jo tak neni co resit a to auto mi par let vydrzi urcoNeviM píše:tak si musis plnit jenom ty skromny sny, jako treba jaDavidoff píše:aby ti tam nehrklo jako me, se zadluzim na 5 let abych si splnil semkujon píše: No podle toho kolik bdue peněz, jaká bude nabídka a jak moc mi hrkne v kouli
moooc velký černý letadlo
jestli hledáš nějaký takový auto, tak se zeptej SPEEDYho, ten ti určitě poradíkujon píše:To já hledám něco v tom smyslu - "něco malýho, aby to pěkně vypadalo a taky moc nestálo", nebo jak to tehdá bylo v těch básnících
a za kolik nakonec šel pežotek?
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
na opravu a pak se tu za pul roku bude prodavat jako "Subaru Impreza ProDrive LIBOVKA!!!"DOEMIXXX píše:vrtasek: Auto pujde na opravu ci je na ND?
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
nerejpaču ....prej se to bude prodávat jen když bude nejhůř červenou LIBOVKU sme prodali kvuli týhleBordel píše:na opravu a pak se tu za pul roku bude prodavat jako "Subaru Impreza ProDrive LIBOVKA!!!"DOEMIXXX píše:vrtasek: Auto pujde na opravu ci je na ND?
a červená libovka byla proto že nás v mimoni místo do vip ke drag and race teamu poslali do libovek
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Takze, kdyz nejaka blba blondyna na podpatcich na letisti nakresli krizek na auto na tunackym srazu, tak je auto pri prodeji hned libovka? HH, tak v tom pripade mam taky libovku, nebot jsem jednou krizek dostal taky, tak jsemji rekl, at mi ho zase smaze
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
byl to blbej bloňďák woeBordel píše:Takze, kdyz nejaka blba blondyna na podpatcich na letisti nakresli krizek na auto na tunackym srazu, tak je auto pri prodeji hned libovka? HH, tak v tom pripade mam taky libovku, nebot jsem jednou krizek dostal taky, tak jsemji rekl, at mi ho zase smaze
jpg[/img][/URL]
Laskavě si mně přestaň brát do huby a val si do Lidla natankovat plnouRudi píše:jestli hledáš nějaký takový auto, tak se zeptej SPEEDYho, ten ti určitě poradíkujon píše:To já hledám něco v tom smyslu - "něco malýho, aby to pěkně vypadalo a taky moc nestálo", nebo jak to tehdá bylo v těch básnících
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
jen když mi doporučíš správný auto a štětkuSPEEDY píše:Laskavě si mně přestaň brát do huby a val si do Lidla natankovat plnouRudi píše:jestli hledáš nějaký takový auto, tak se zeptej SPEEDYho, ten ti určitě poradíkujon píše:To já hledám něco v tom smyslu - "něco malýho, aby to pěkně vypadalo a taky moc nestálo", nebo jak to tehdá bylo v těch básnících
VW - Very Wonderful
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
vrtasek:
kolik stoji takhle vyvalena..?!