Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
Finalni verze,ted uz mam jen tuhle fotku na zdi,a auto se potuluje na slovensku 

- Přílohy
-
- facebooks.jpg (180.04 KiB) Zobrazeno 2355 x
100 lidi , 100 chuti
BMW e90 320D M-Packet /// Decent Styling
Tommís83 píše:leon moc pěknej![]()
Tommy, chci se zeptat jestli použití těhle konkrétních barev má nějaký hlubší význam? NECHCI VYVOLÁVAT NĚJAKÝ FLAMEjá jen že jsem to viděl už vícekrát a myslím že i na nějakých stickerskách, a tak by mě zajímalo voc co go, děkuju za vysvětlení ..ještě jednou : neber to jako rejpání, jde čistě o mou zvědavost
barevny kola jsou zname z DUB stylu a Hyphy movementu, zadny stikerky etc s tim nema co spolecnyho. Barevny VELKY kola jedou ve statech cca 20let

http://www.facebook.com/djdoemixx
wsnw: ty zractka co ma bracha na audine jsou z e39 m5?
setik: jestli neco opel vymyslel genialne, tak to jsou tyhle zractka co jsou na vektrach jak mas ty
podle me nadcasovej design
setik: jestli neco opel vymyslel genialne, tak to jsou tyhle zractka co jsou na vektrach jak mas ty

http://www.facebook.com/djdoemixx
vectra moc pekna ze predu, ze zadu mi vadi to zavareny (nedej boze zakitovany) viko.
bylo zavareny,kit urcite ne
no aspon se to odlisilo od ostatnich Vecter 

100 lidi , 100 chuti
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný auta, taky bych chtěl k cabriu ještě dodávku Kadetta, bohužel už je velikej problém ho sehnatAngličák píše:Dva poctive vraky v samovolnem rattu]

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Dik, ja mam jeste na sklade to stejne v 3 dveri, ale v dost smrtelnem, stavu ovsem opet cervene, tak snad nekldy vytvorim trojlistekm.artty píše:Pěkný auta, taky bych chtěl k cabriu ještě dodávku Kadetta, bohužel už je velikej problém ho sehnatAngličák píše:Dva poctive vraky v samovolnem rattu]

www.vh-autoservis.cz
H S2000 AP1 / V 850 SW
H S2000 AP1 / V 850 SW
neska jsem nechal chvíli ato mezi stylama a už jsem pokřtěnej taky

- AR166
- Kontaktovat uživatele:
Takeshi: moc peknej opel. 

www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

ted je to zdegenerovany ve vw
hello kitty, ruzovy kola, ruzovy nalepky... to uz jste fakt vsichni teply???
fakt to neni vtipny a ani štýl....
fakt to neni vtipny a ani štýl....
Looking for some car....
Takeshi: ví rodiče co jím s tím autem provádíš?
nechápu,toje moje ato 

- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hele nevim jak pro koho pro mě osbně to má význam pouze dizajnovej nic víc nic míňTommís83 píše:leon moc pěknej![]()
Tommy, chci se zeptat jestli použití těhle konkrétních barev má nějaký hlubší význam? NECHCI VYVOLÁVAT NĚJAKÝ FLAMEjá jen že jsem to viděl už vícekrát a myslím že i na nějakých stickerskách, a tak by mě zajímalo voc co go, děkuju za vysvětlení ..ještě jednou : neber to jako rejpání, jde čistě o mou zvědavost

Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 

- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
jim.vw píše:Takeshi: ví rodiče co jím s tím autem provádíš?

WAKABA SUXX

KEHO rennsport
V-Y-V-I -Přesně tak
ojéééé, moralisti

Doe: a lidi se mě pořád ptaj kde jsem ty zrcátka koupil, že by je chtěli takyDOEMIXXX píše:jestli neco opel vymyslel genialne, tak to jsou tyhle zractka co jsou na vektrach jak mas typodle me nadcasovej design

ona celkově ta kombinace facelift nárazníku a starýho víka a světel je poněkud do očí bijící, ale kdyžse to majiteli líbí/loKroci píše:vectra moc pekna ze predu, ze zadu mi vadi to zavareny (nedej boze zakitovany) viko.
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
vepesuTakeshi píše:neska jsem nechal chvíli ato mezi stylama a už jsem pokřtěnej taky![]()
to bude mona 1,9TDI kdyz to ma misto vejfuku ropovod

máš plnou tašku jó máš?
Nechtel jsem mit tuctovou Vectru co ma kazdy,a navic kazdy dela auto podle sebe, coz kazdy jiste zna,a zrovna ty mi mluv neco o vecech co bijou do ociBIGPAPA píše:ojéééé, moralisti![]()
ona celkově ta kombinace facelift nárazníku a starýho víka a světel je poněkud do očí bijící, ale kdyžse to majiteli líbí/loKroci píše:vectra moc pekna ze predu, ze zadu mi vadi to zavareny (nedej boze zakitovany) viko.

100 lidi , 100 chuti
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
Maksiking bil fyděn f straschnicích dost ve sfím pasáckým povozu pro "bílý" negry.DOEMIXXX píše:wsnw: ty zractka co ma bracha na audine jsou z e39 m5?
setik: jestli neco opel vymyslel genialne, tak to jsou tyhle zractka co jsou na vektrach jak mas typodle me nadcasovej design

Lepší bejt mrtvej než druhej....
- TOMIK__007
- Kontaktovat uživatele:
Tak jedna aktuální, jak se auto samo meje... 

- Přílohy
-
- déšť.jpg (84.48 KiB) Zobrazeno 1838 x
no já nevim, ale postupem času davam auto pomalu dokupy po kroku špatnou stranou a dvou nezaviněnejch bouračkáchsetik píše: Nechtel jsem mit tuctovou Vectru co ma kazdy,a navic kazdy dela auto podle sebe, coz kazdy jiste zna,a zrovna ty mi mluv neco o vecech co bijou do oci![]()
![]()
![]()

bijící do očí

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
papa: to může být do očí jen tebe, protože to auto znáš. Já vůbec nevim jakej je rozdíl mezi face a neface víkem, takže se mi ta Vectra líbila.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Nikdy jsem neměl rád "fazoly" ale od té doby co jsem aktivní na tomhle foru se mi favority začínají líbit čím dál více včetně tohoto
Gratuluju fakt krásnej auťák

Gratuluju fakt krásnej auťák
Leon TOP SPORT 1.9TDI sold
Opel Tigra 1.4 sold
Opel Tigra 1.4 sold
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
tomik_007 to ma krasny
.. a dam taky neco od nas. 

- Přílohy
-
- 38786_1365394294773_1229105200_31029106_2886177_n.jpg (92 KiB) Zobrazeno 1802 x
-
- 37768_1365394494778_1229105200_31029107_7218198_n.jpg (88.38 KiB) Zobrazeno 1802 x
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

- TOMIK__007
- Kontaktovat uživatele:
Díky pánové...
AR166: ty kola jsou krutýýý
AR166: ty kola jsou krutýýý