Dnes se pracovalo Vyndával jsem koberec a to debilní odhlučnění, co je prodojený vodou a pak mě podlahá chytá lišku. Takže mě došla trpělivost a budu jezdit bez toho
Dnes se pracovalo Vyndával jsem koberec a to debilní odhlučnění, co je prodojený vodou a pak mě podlahá chytá lišku. Takže mě došla trpělivost a budu jezdit bez toho
tak dneska probehla rychla vymena silentbolku vodni pumpy za novej navic vycpanej gumou aby motor nebyl tolik provesenej, nakonec se tim motor zvedl cca o centak, aspon tak pak si vsimnete fotky vyvesenyho kola, mezera mezi kolem a lemem jako u seriovyho facka
ja ho tam nemel vubec... mel sem to zavareny napevno... a drzelo to taky dobre.... jinac auto porad krasny.. a ta fotka s tim kolem je husta..... fakt to je jako u serie na zemi...
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
maRkus píše:ja ho tam nemel vubec... mel sem to zavareny napevno... a drzelo to taky dobre.... jinac auto porad krasny.. a ta fotka s tim kolem je husta..... fakt to je jako u serie na zemi...
tyvole zavareny napevno neskubal ten motor trochu s celou kastli? ja sem tam mel jednu dobu nalisovany dva obycejny hokejovy puky a bylo to kurva tvrdy, drncel celej interier tak sem se toho chtel zbavit a vymenil sem to za tenhle vycpanej pozvednutej silentblok
RISAK píše:Dnes se pracovalo Vyndával jsem koberec a to debilní odhlučnění, co je prodojený vodou a pak mě podlahá chytá lišku. Takže mě došla trpělivost a budu jezdit bez toho
A nebylo by lepší zjistit kudma tam teče? ) nevím, ale takhle bych to asi řešil já
Ja to mel napevno cely, i ten spodni i ten u prevodovky... takze start byl hodne zajimavej a rozjezdy trochu skubali kastli.... ale tahlo to hned jak si sahl na plyn
RISAK píše:Dnes se pracovalo Vyndával jsem koberec a to debilní odhlučnění, co je prodojený vodou a pak mě podlahá chytá lišku. Takže mě došla trpělivost a budu jezdit bez toho
A nebylo by lepší zjistit kudma tam teče? ) nevím, ale takhle bych to asi řešil já
Jo to zjišťuju už dlouho a na nic sem nepřišel. Ale nadruhou stranu se rád zbavim pár kg navíc
mensi zmena skel za tmave blak:-D a novy vecičky...zesilovač Rodek r680a.... tezka velka krava:-D a pak mam jeste aktivak sub pioneer http://www.prohifi.cz/subwoofery-do-aut ... r-ts-wx22a" onclick="window.open(this.href);return false;
Přílohy
zesik.jpg (59.4 KiB) Zobrazeno 1434 x
47155_1392479294258_1300414492_30999435_1161737_n.jpg (93.97 KiB) Zobrazeno 1434 x
DOMANSKY....Peugeot pozitivní...asi sem už ze Lva na hlavu:D ale porád mne baví
sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM
delal jsem to same tri dny..den sem susil vnitrek....ale moji blbosti sem si v aute udelal rybnicek asi peet centaku vody pres protislunecni folii co sem mel okno..se nasakla a hezky to odkapavalo do auta a ja s nim mesic a pul nejezdil.. ale vse je cajk
DOMANSKY....Peugeot pozitivní...asi sem už ze Lva na hlavu:D ale porád mne baví
sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM
predpoved pocasi.... zejtra zatazeno, obcas prehanky, ilegal bude mit 18" bbs, pozejtri slunecno a ilegal pojede na 19" 5star design, sobota slunecno a sup pojede na 18" lorinser design... magooor