hele tys to asi nepochopil,ale já to nemyslel nijak ve zlym,to byla fakt jenom prdelTrhyy píše:Si dělejte prdel, mě to je fak jedno, zajímavý že se smějou ty co bokem jezdili tak na PC
Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
-
- Kontaktovat uživatele:
a vy vite muj rozpocet, pane!!!biohazard píše:Shade 120 za 500kč a 4500kč zbyde na gumyAdieuD píše:Budem byg dryfta pac je to kchul pyco vole, chapes? Zahazuju citrona, prodavam za 5000Kc a kupuju dryftkchar
Trhyy: Ja jednou jela bokem a to proto, ze jsem byla pitoma a mlada a sterk v zatacce je svine
Radsi pestuj ridicske umeni, tohle toceni se dokolecka je k prdu
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
Bio - kdybych to nepochopil jako prdel, tak nych za ten post nedával toho smajla jak sem dával ne
AdieuD - A kdo řiká že se točim dokolečka ? To umí kdejakej jouza, já zkoušel projet zatáčky bokem, na nějaký kolečka fakt seru
AdieuD - A kdo řiká že se točim dokolečka ? To umí kdejakej jouza, já zkoušel projet zatáčky bokem, na nějaký kolečka fakt seru
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Re: Aktuální fota vašich aut.
Trhyy už má novej motor, nebo kurví ten přidřenej?
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Motor přidřenej nebyl, to jak se motor klepal, tak to dělalo servo který odešlo, ale jak tam bylo málo oleje a rosvítila se kontrolka mazání tak sem měl podezření na přidřenej motor a mechanik dokud to nerozebral tak si to myslel taky, takže se servo odpojilo a jezdí se dál, dokonce mi to přijde bez serva lepšíSPEEDY píše:Trhyy už má novej motor, nebo kurví ten přidřenej?
No jako parkování je posilovna, ale jízda po našich rozmrdanejch cestáích je fakt nesrovnatelně lepší, páč to řízení neni tak citlivý ve volantubiohazard píše:tak ono to asi bez serva dost točí co?
ó jak rád bych si před měsícem říkal, že to je jen servo, když jsem tasil 30.000,-
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Si máš koupit BMW a je to voe, tam i když vodejde servo, tak je to otázka cca 2000SPEEDY píše:ó jak rád bych si před měsícem říkal, že to je jen servo, když jsem tasil 30.000,-
Jen s Fiatem zažíváš ten pravej adrenalinTrhyy píše:Si máš koupit BMW a je to voe, tam i když vodejde servo, tak je to otázka cca 2000SPEEDY píše:ó jak rád bych si před měsícem říkal, že to je jen servo, když jsem tasil 30.000,-
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To jo protože seš furt nasranej někde v servisuSPEEDY píše:Jen s Fiatem zažíváš ten pravej adrenalinTrhyy píše:Si máš koupit BMW a je to voe, tam i když vodejde servo, tak je to otázka cca 2000SPEEDY píše:ó jak rád bych si před měsícem říkal, že to je jen servo, když jsem tasil 30.000,-
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi
Mno když těm italskejm štětkám nikdo nerozumí ..Tommy1978 píše:To jo protože seš furt nasranej někde v servisuSPEEDY píše:Jen s Fiatem zažíváš ten pravej adrenalinTrhyy píše: Si máš koupit BMW a je to voe, tam i když vodejde servo, tak je to otázka cca 2000
my měli kdysi v rodině X fiatů a třeba taková Tempra 1.9TDi jela fakt super a nic se na ní nesralo.Jenže takovýhle auta už jsou dneska paséSPEEDY píše:Mno když těm italskejm štětkám nikdo nerozumí ..Tommy1978 píše:To jo protože seš furt nasranej někde v servisuSPEEDY píše: Jen s Fiatem zažíváš ten pravej adrenalin
Víš, jak se mi potrvdilo už z několika zdrojů, není to kvalitou zpracování. Je to prostě o přístupu uživatelů k autu. Kdo je hovado, tak zkurví jakýkoliv auto, ne jen Fiata. Italové odjakživa vyrábí celkem silný, živý motory, který předčily kdejakýho Němce a jak už jsem psal... dostane to do ruk hovado a tragédie je na světě... bohužel..biohazard píše:my měli kdysi v rodině X fiatů a třeba taková Tempra 1.9TDi jela fakt super a nic se na ní nesralo.Jenže takovýhle auta už jsou dneska paséSPEEDY píše:Mno když těm italskejm štětkám nikdo nerozumí ..Tommy1978 píše: To jo protože seš furt nasranej někde v servisu
jak se mi todle Toledo nelíbí, tak pan tommy ho pěkně vyšperkoval, ještě by to chtělo fotky báwa z pozadí
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Dobrý Tome, jen bych trošku přitmavil přední skla, aby to nebylo tak okatý
a to já mu je vymlátilm,až konečně přijede na Řepy jak slibovalSPEEDY píše:Dobrý Tome, jen bych trošku přitmavil přední skla, aby to nebylo tak okatý
Hm, tak to Ti asi pak dá do řepybiohazard píše:a to já mu je vymlátilm,až konečně přijede na Řepy jak slibovalSPEEDY píše:Dobrý Tome, jen bych trošku přitmavil přední skla, aby to nebylo tak okatý
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Děkujeme příští rok by to mělo snad vypadat o něco líp bo budou dolakovaný všechny plasty, pujde tam komplet podvozek a nějaký 18"Rudi píše:jak se mi todle Toledo nelíbí, tak pan tommy ho pěkně vyšperkoval, ještě by to chtělo fotky báwa z pozadí
Jinak Báwo je taky libovka
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
JJ přední okna se budou dodělávat aby to vypadalo stejně jak zbytek teď někdy v ListopaduSPEEDY píše:Dobrý Tome, jen bych trošku přitmavil přední skla, aby to nebylo tak okatý
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Toste posral dost coste riknul teťbiohazard píše:a to já mu je vymlátilm,až konečně přijede na Řepy jak slibovalSPEEDY píše:Dobrý Tome, jen bych trošku přitmavil přední skla, aby to nebylo tak okatý
to Speedy nas navedTommy1978 píše:Toste posral dost coste riknul teťbiohazard píše:a to já mu je vymlátilm,až konečně přijede na Řepy jak slibovalSPEEDY píše:Dobrý Tome, jen bych trošku přitmavil přední skla, aby to nebylo tak okatý