Pustil píše:
Já když byl na škole, tak jsem měl ve třídě experty, kteří nedokázali pochopit ani co je 195/50 R15, nevěděli jak vypadá vačka a když po nich člověk chtěl něco uříznout flexou, tak si při tom podpálili monterky od jisker...
Heh nejlepší je brousit flexou s ocelákem z Globusu (odkud jinud v neděli že ) v trenýrkách.... není nad to mít ocelové chlupy
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
to není jen u učňů ... to je všude stejné, ať už SOU, nebo SOŠ a v neposlední řadě i VŠ, takové 3/4 chcou vše jen ojebat, obejít a bez zájmu udělat titul
předek na zblití, jinak krásné. škoda že to není origo celé. a už vůbec bych nechtěl po takové námaze práce a financí potkat dopravku a dostat flastr za to mračení které je navíc i hnusné.
ja sem reagoval na tvoje zvratky,ne na pokutu.Ta kapota mi nezasahuje do cinne plochy svetla,takze si myslim ze nebudu mit moc problemu,ale pokud potkas nekoho kdo ti tu pokutu chce dat tak muzes mit seriovku a steje si neco najde a jinak fraze "NESOUHLASIM" zatim zabira
m.artty píše:Bohužel tak to je.... dneska jsou šikovní vyučení lidé na trhu práce skoro cenější než vysokoškoláci s praxí Lidí co ovládají perfektně své řemeslo si velice vážím
tady rozhodně. Plumber má roční příjem nějakých 150tis dolarů a za normální IT práci máš 100...
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
patt- píše:jak moze dat niekdo take hnusne disky na to corrado??? plechy radci
Jak si může někdo koupit clio??
Kolo radši
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
mathias22 píše:ja sem reagoval na tvoje zvratky,ne na pokutu.Ta kapota mi nezasahuje do cinne plochy svetla,takze si myslim ze nebudu mit moc problemu,ale pokud potkas nekoho kdo ti tu pokutu chce dat tak muzes mit seriovku a steje si neco najde a jinak fraze "NESOUHLASIM" zatim zabira
až tě oznámí a nafotí, budeš se na to chodit dívat do garáže. Světlo je uděláno tak, že svítí. pokud světlo překryješ, zakrýváš činnou plochu. a máš pravdu, kdo chce psa bít, hůl si najde. Tak jen aby ses pak nedivil. A jinak jakýkoliv zásah do karoserie a bla bla taky není zrovna vítán a kapota je součástí karoserie. ale tak uvidíš sám, na kolik tě to nakonec vyjde.
F.l.a.n.e.l. píše:předek na zblití, jinak krásné. škoda že to není origo celé. a už vůbec bych nechtěl po takové námaze práce a financí potkat dopravku a dostat flastr za to mračení které je navíc i hnusné.
ten předek je hnus, to se musí nechat...zlatá série
dávat předek z E46 je taky blbost to si ji raději kup