CHOSE, ty se tlemis ale nedavno jsem cetl ze byla i moznost ze az se Opel zase proda tak ho koupi bud cinani nebo vw a myslenka ze jezdim astrou se znakem vw mi neda spat
milosh: nestraš Nedovedu si představit tu hrůzu kdyby VW koupil OPEL..Myslím si že mazlíčka na hraní, kterýho neustále podporuje a přesto nemá zisky už VW má..říká se mu Seat
milosh píše:CHOSE, ty se tlemis ale nedavno jsem cetl ze byla i moznost ze az se Opel zase proda tak ho koupi bud cinani nebo vw a myslenka ze jezdim astrou se znakem vw mi neda spat
Momentálně mám Opla a jsem spokojen (je to ještě stará škola) u čeho skončím nevím ale podle informací od kámošů po servisech bude za chvilku jedno co máš za auto - všechno jde na úkor ceny s kvalitou dolů... Hranice 5 let a pryč s tím se sníží na 2 roky a pryč s tím
milosh píše:CHOSE, ty se tlemis ale nedavno jsem cetl ze byla i moznost ze az se Opel zase proda tak ho koupi bud cinani nebo vw a myslenka ze jezdim astrou se znakem vw mi neda spat
zrovna u tebe bych miloši čekal, že seš na to už zvyklej, vždyt si taky jezdil nejdřív replikovým Oplem a až pak sis koupil fakt originál
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Rudi píše:sis to taky blbě vybral co? v zimě v cábru, v létě daily káře
Někdy se to tak stane no
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
A kdyby bába měla koule, tak je to děděk dobrá fotka
Auto italiane sono una passione History: Opel Corsa C 1.2 55kW
Alfa Romeo 156 2.0TS 114kW
Opel Vectra B 1.6 74kW
Alfa Romeo 156 | 2.4JTD | 24v | 100kW | Black Pearl
Honda Accord 5.gen | 2.0TDi | 87kW | Silverglow
Auto italiane sono una passione History: Opel Corsa C 1.2 55kW
Alfa Romeo 156 2.0TS 114kW
Opel Vectra B 1.6 74kW
Alfa Romeo 156 | 2.4JTD | 24v | 100kW | Black Pearl
Honda Accord 5.gen | 2.0TDi | 87kW | Silverglow
fakt to fauvé nemám rád ale ten tvůj golf je moc pěknej
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd