tholis píše:Mě tak baví jak se všichni můžete posrat ze dvojice mých fotek Hlavně starlet vidí tholis a musí okamžitě reagovat Díky mě asi má jeho život smysl
Protože se tu někteří honí za příspěvkama a dělaj si z toho Líbímseti, aneb koukejte jaký jsem udělal Ee a přiložená fotka...
FOG: K čemu mi mají být ty příspěvky? Nikdy jsem nepochopil proč bych je měl nahánět? To pak za 10tis dostanu nové auto? Nebo proč se to nesmí a proč bych to schválně dělal? Prostě jsem z nich měl radost a já hajzl jsem si dovolil vás urazit fotkou, která vás všechny musela neskutečně popudit. Stejně jak je pro vás nepochopitelné mé plýtvání časem je pro mě nepochopitelné proč máte zapotřebí mít kolem toho spoustu keců. Ve finále si ty příspěvky honíte vlastně sami
Naposledy upravil(a) tholis dne 09 srp 2011 14:37, celkem upraveno 2 x.
tholis píše:FOG: K čemu mi mají být ty přízpěvky? Nikdy jsem nepochopil proč bych je měl nahánět? To pak za 10tis dostanu nové auto? Nebo proč se to nesmí a proč bych to schválně dělal? Prostě jsem z nich měl radost a já hajzl jsem si dovolil vás urazit fotkou, která vás všechny musela neskutečně popudit. Však jsem taky zase rozbil tunu textu fotkou.
Jako co si budeme povídat, ale postnout ne jednu, ale dokonce dvě fotky úplně obyčejných stěračů co má kde kdo mi příjde dost stupidní.... Opravdu se divíš že na to tolik lidí reagovalo?
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Když má tholis nový stěrače, tak já se musim pochlubit, že mám od kluků ze Střípku( viewtopic.php?f=90&t=94887" onclick="window.open(this.href);return false; vřele DOPORUČUJI) nový okno na fotce teda bez okna a stěračů, rejsynk dost
a kola sem si pořídil Omanyty v 18kách, origo R36. Ale to už sem tu možná házel.
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
tholis píše:Mě tak baví jak se všichni můžete posrat ze dvojice mých fotek Hlavně starlet vidí tholis a musí okamžitě reagovat Díky mě asi má jeho život smysl
O tom co je smyslem mho života víš kulový,ale věř, že jsou to důležitější věci, neš hromada plechu
BTW, nereaguju na tebe, ale na stupidnost tady obecně, to se ovšem nevylučuje, naopak chodíte ruku v ruce
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Ja sem zajdu opravdu jen obcas a pokazdy se naseru.... Nebo spis zafnukam nad tim jaky to driv bylo dobry forum... Je jasny ze Miloshovi to dnes vydelava vic penez diky reklamam ktery tu driv nebyly, ale je to opravdu odpad oproti tomu jak to tu fungovalo driv. Holt internet je dnes jiz levna zalezitost a tak socky utoci ze vsech stran a navic se nudi jak vidno... Tim nechci nikoho urazit... Sam jsem taky social.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Zemi píše:Ja sem zajdu opravdu jen obcas a pokazdy se naseru.... Nebo spis zafnukam nad tim jaky to driv bylo dobry forum... Je jasny ze Miloshovi to dnes vydelava vic penez diky reklamam ktery tu driv nebyly, ale je to opravdu odpad oproti tomu jak to tu fungovalo driv. Holt internet je dnes jiz levna zalezitost a tak socky utoci ze vsech stran a navic se nudi jak vidno... Tim nechci nikoho urazit... Sam jsem taky social.
Sice tady moc nepíšu ale jsem tady celkem dlouho. Ale musím s Tebou souhlasit...
Subaru Impreza STi 2011+
Škoda Octavia combi RS
BMW M3 E46
ex BMW 645Ci
ex BMW M5 E34
ex Hummer H2
ex BMW 745dA E65 individual
ex Mercedes-Benz SL55 AMG V-Max
ex Audi RS4
ex Dodge Challenger SRT-8
ex BMW 525dA E61 M-Packet
ex BMW 745iAL E65
ex BMW 740iA E38
Zemi píše:Mno tehle Coltu uz jezdi malo... Dobre dobre taky jsem ho kdysi dovezl a jelo to svizne... Ty kokotine cos provedl nerozumim...
To proto, že nejseš cool ... Taky nevím jestli to tam nechám, každopádně 3-4 hoďky zábavy to se vyplatí . A kdyby sem to měl zavést do detailů, byly tam plné záslepky takže otvory dost, lepší chlazení brzd joke
nn je potreba nalakovat naraznik, blatniky a dvere... Jsou prej dost odreny... Navic to vzal protiuctem za nejaky jiny auto a inzerat vypada jakoby ho psal 11ti letej fakan.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ