Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
vi stilero
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ja nemyslel lizatko do barvy auta ale do laku treba cerna klavirovka nebo takova cerno hnedaV-Y-V-I píše:ty vole,ty máš vkusmatt píše:wsnw
pekny, jenom bych dal lizatko do barvy
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
tak jsem te potkal mel si cervenou mikinu a bili botyBALI píše:jo šelmatt píše:nesel si dneska kolem pul seste do velkeho tesca v plzni?BALI píše:z toho jednou vyroste X5 když to budu dál Vácovi zalejvat
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
mladí boti
Nigga I'm hot as pheonix arizona
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches
jo vsem s omlouvam ale jsem dizlektikbleach píše:mladí boti
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
To je teď v módě. Každej, kdo je lopata a neumí sesmolit dvě holý věty, je dislektik..matt píše:jo vsem s omlouvam ale jsem dizlektikbleach píše:mladí boti
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Coste to teť riknul vikaji mi nesme lopata ani dyzlektyk a stejně nam to taki tadi tak ňák divně pýšeSPEEDY píše:To je teď v módě. Každej, kdo je lopata a neumí sesmolit dvě holý věty, je dislektik..matt píše:jo vsem s omlouvam ale jsem dizlektikbleach píše:mladí boti
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi
nejsou cecki, to je tímTommy1978 píše:Coste to teť riknul vikaji mi nesme lopata ani dyzlektyk a stejně nam to taki tadi tak ňák divně pýšeSPEEDY píše:To je teď v módě. Každej, kdo je lopata a neumí sesmolit dvě holý věty, je dislektik..matt píše: jo vsem s omlouvam ale jsem dizlektik
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tommy1978 píše:Coste to teť riknul vikaji mi nesme lopata ani dyzlektyk a stejně nam to taki tadi tak ňák divně pýšeSPEEDY píše:To je teď v módě. Každej, kdo je lopata a neumí sesmolit dvě holý věty, je dislektik..matt píše: jo vsem s omlouvam ale jsem dizlektik
Mozna by nebylo na skodu nainstalovat nejakej plug in na automatickou opravu chyb ala Word
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
aby ne, kdyz je tam ten chip tunynk, je to na hlinach, s paketem...Tommy1978 píše:Mimochodem musim uznat že Bordelovi ta nafta jede neskutečně
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To mona čypovala ta Kódlova skvadra vod blíče že to takhle chodí bo řek bych že todle by se zdatně drželo i Tajp-áraBordel píše:aby ne, kdyz je tam ten chip tunynk, je to na hlinach, s paketem...Tommy1978 píše:Mimochodem musim uznat že Bordelovi ta nafta jede neskutečně
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi
ja si myslim, ze by to uz ujelo i corvetteTommy1978 píše:To mona čypovala ta Kódlova skvadra vod blíče že to takhle chodí bo řek bych že todle by se zdatně drželo i Tajp-áraBordel píše:aby ne, kdyz je tam ten chip tunynk, je to na hlinach, s paketem...Tommy1978 píše:Mimochodem musim uznat že Bordelovi ta nafta jede neskutečně
Ford Focus II '06 1.6i... mrtka lina
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch
vagi píše:ja si myslim, ze by to uz ujelo i corvetteTommy1978 píše:To mona čypovala ta Kódlova skvadra vod blíče že to takhle chodí bo řek bych že todle by se zdatně drželo i Tajp-áraBordel píše: aby ne, kdyz je tam ten chip tunynk, je to na hlinach, s paketem...
VW - Very Wonderful
jasan ty cestinariSPEEDY píše:To je teď v módě. Každej, kdo je lopata a neumí sesmolit dvě holý věty, je dislektik..matt píše:jo vsem s omlouvam ale jsem dizlektikbleach píše:mladí boti
kdybzych mel cas na kazdeho takoveho rejpace jako si ty tak bych ti klidne ukazal visetreni ze jsem dislektik
hold kazdej se nenarodi tak "chytrej" jak ty
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
a kdo neumi napsat dobre vetu tak neznamena ze je hloupej a muze to dotahnout dal nez treba takovej dorej cestinar.matt píše:jasan ty cestinariSPEEDY píše:To je teď v módě. Každej, kdo je lopata a neumí sesmolit dvě holý věty, je dislektik..matt píše: jo vsem s omlouvam ale jsem dizlektik
kdybzych mel cas na kazdeho takoveho rejpace jako si ty tak bych ti klidne ukazal visetreni ze jsem dislektik
hold kazdej se nenarodi tak "chytrej" jak ty
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
To sis teda dovolil dost Jene Zejtra budeš mít určitě všechny hondy kolem dokola objetý klíčema a focuse netknutýho (protože to je ford a ten se posere sám )vagi píše:ja si myslim, ze by to uz ujelo i corvetteTommy1978 píše:To mona čypovala ta Kódlova skvadra vod blíče že to takhle chodí bo řek bych že todle by se zdatně drželo i Tajp-áraBordel píše: aby ne, kdyz je tam ten chip tunynk, je to na hlinach, s paketem...
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
pežo tam, vlakem zpět se nepoužívá ty moulo
ale mohlo bykujon píše:pežo tam, vlakem zpět se nepoužívá ty moulo
Ford Focus II '06 1.6i... mrtka lina
Peugeotem (čte se Pežotem) tam autobusem z5 ford je taky mrdka,ale zatim jezdi alepson se nebojim priznat ze mam auto srajdu jak plno lidi tady
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
hajzli
-
- Kontaktovat uživatele:
Respektuji, ze s nejvetsi pravdepodobnosti si zdedil po rodicich lehkou poruchu, kdy ti hemisfery mezi sebou nekomunikuji tak jak maji, ale...matt píše: a kdo neumi napsat dobre vetu tak neznamena ze je hloupej a muze to dotahnout dal nez treba takovej dorej cestinar.
kdyz se tim ohanis, dej si tu praci a napis to slovo alespon spravne! Je to jedno slovo.
chapu, ze jako dyslektik budes prohazovat pismenka, budes je pridavat a nebo ti budou chybet, nektere slovo zamenis za jine, popripadne napises skupinu hlasek obracene. I ja mam lehkou dyslexii! To prosim, ale CESKY PRAVOPIS JE VEC NAUCENI SE... a kdo jej nezvlada je liny se na to podivat... Ver, ze vim, co to je, ale ja s tim bojuju
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
Já bych to neřešil.AdieuD píše:Respektuji, ze s nejvetsi pravdepodobnosti si zdedil po rodicich lehkou poruchu, kdy ti hemisfery mezi sebou nekomunikuji tak jak maji, ale...matt píše: a kdo neumi napsat dobre vetu tak neznamena ze je hloupej a muze to dotahnout dal nez treba takovej dorej cestinar.
kdyz se tim ohanis, dej si tu praci a napis to slovo alespon spravne! Je to jedno slovo.
chapu, ze jako dyslektik budes prohazovat pismenka, budes je pridavat a nebo ti budou chybet, nektere slovo zamenis za jine, popripadne napises skupinu hlasek obracene. I ja mam lehkou dyslexii! To prosim, ale CESKY PRAVOPIS JE VEC NAUCENI SE... a kdo jej nezvlada je liny se na to podivat... Ver, ze vim, co to je, ale ja s tim bojuju
- Přílohy
-
- stačí málo...
- tekst.jpg (85.48 KiB) Zobrazeno 1704 x
Občas mi to jede na 3 válce.
AdieuD píše:Respektuji, ze s nejvetsi pravdepodobnosti si zdedil po rodicich lehkou poruchu, kdy ti hemisfery mezi sebou nekomunikuji tak jak maji, ale...matt píše: a kdo neumi napsat dobre vetu tak neznamena ze je hloupej a muze to dotahnout dal nez treba takovej dorej cestinar.
to jsi napsala moc hezky, mas zcela pravdu, clovek by mel bojovat a nevzdavat to, pamatuji si kdyz se ve skole kazdy druhy prohlasoval za dyslektika a snad jedna byla nejaky didaktik takze meli o 70% benevolentnejsi hodnoceni z cestiny a matiky... kdyby to bylo na me tak bych to nechtel a radsi bojoval, taky mam nejakou poruchu soustredeni a musim se ucit ty VS s prominutim v 80% sracky a zatim se mi to dari...clovek musi bojovat
GReddy píše:AdieuD píše:Respektuji, ze s nejvetsi pravdepodobnosti si zdedil po rodicich lehkou poruchu, kdy ti hemisfery mezi sebou nekomunikuji tak jak maji, ale...matt píše: a kdo neumi napsat dobre vetu tak neznamena ze je hloupej a muze to dotahnout dal nez treba takovej dorej cestinar.
to jsi napsala moc hezky, mas zcela pravdu, clovek by mel bojovat a nevzdavat to, pamatuji si kdyz se ve skole kazdy druhy prohlasoval za dyslektika a snad jedna byla nejaky didaktik takze meli o 70% benevolentnejsi hodnoceni z cestiny a matiky... kdyby to bylo na me tak bych to nechtel a radsi bojoval, taky mam nejakou poruchu soustredeni a musim se ucit ty VS s prominutim v 80% sracky a zatim se mi to dari...clovek musi bojovat
jj, tak proto chodim do skoly abcyh s tim bojoval
ja jenom upozornil ze jsem dislektik tak aby se na t bral aspon trochu ohled.
nezli SPEEDY zase musi bejt akcni
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675