Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aktuální fota vašich aut
To co popisuješ platí při nedotáčivosti, ale pod nedotáčivým smykem si představuju už jen bezcílné hrnutí se po tečně (je jedno jestli pod plynem, bez plynu nebo na brzdách), kdy rychlost neodpovídá poloměru zatáčky a jedinou možnost záchrany představuje vyšlápnout spojku a čekat...Brandon píše:Teď už to není OT. Teda možná pro tebe, protože máš Miatu(závidím:)) )
Není pravda, že nedotáčivý smyk není u předokolky korigovatelný vždy, naopak, k nedotáčivému dojde pod plynem, při jeho obrání se přenese váha zpět dopředu a obvykle auto získá opět trakci. Při prudším obrání ještě lehce uskočí zadek správným směrem a taky se zkoriguje. Nebo lze srovna kola a mířit mimo silnici, ťuknou na brzdu, tím přenést váhu dopředu a opět zamířit do směru jízdy![]()
S tím sunutím je to dost o situaci a autě. Např. moje auto má bez plynu v zatáčce taky přetáčivé chování.
Ale to je celkem fuk, myslím, že se chápem, akorát jsme si pod pojmy vykládali každý něco jiného...
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Diky. Auto je obyc. Jen tvorene k obrazu memu.xciba píše:Venca Brody: vyborne foto pane:) a jeste lepsi auto
Jinak vcera jsem pofotil samotne auto, tak po praci se vrhnu na fotky a neco pridam.
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Ja nerekl, ze je nekdo cikan
... ale gay urcite
.... jak rekl jeden moudry: "Kdo chce s vlky žíti..."
Jinak pro ty 80tkare...100vkare..atd atd.. (proc jezdit 50, kdyz je to prima rovinka, atd atd...viz kecy frajirku v topicu o firme, ktera tyhle lidi bere pod ochranna kridla): pred 10 lety jsem jel po krasne slunne teple rovince s novym autem (opel combo) - zkratka nove obute nove auto a zpoza krovi u silnice mi vjel primo pod kola 9tilety klucina na BMXku. Jestli si nekdo mysli, ze na 1m dokazete zastavit auto z 50km/hod (natoz pak ve vetsi rychlosti), tak jste hovada. V protismeru jelo auto, takze uhnout neslo a tenkrat se nastesti nikomu nic nestalo (jen lehce sedrena ruka).. pul roku jsem jezdil s pravnikem do Rokycan a stalo to nemale penize prokazat, ze za vse mohla matka, ktera male decko poslala pres silnici, aniz by se rozhledla a ja nemel sebemensi sanci zabranit stretu. Znamej (v te dobe muj sef) takto sejmul v noci po krasne rovne okresce namostovaneho kretena na kole, ktery si neosvetleny v noci razil cestu z polnacky napric hlavnimu tahu. Prisel o papiry, flastr, do konce zivota sok a taky jel 90km/hod a proste nemohl tomu zabranit. Jet vice, tak mohl taky drepet. A do tretice pred mesicem jsem koukal z okna na rozklepaneho mladika (rekl bych cerstve 18) v peknem focusu, ktery pres sve rejsinky prehledl mladeho cikana na prechodu. Byla tu rychla (asi to nebude dobre, pac spechala jak blazen), 3 vozidla PCR (rodine cikanu se to nelibilo a 15 clenu neni malo) a klucina jen 3 hod bulel a klepal se. Cigorku dle nacrtu svezl cca 3m na kapote a pak se zastavil narazem kola o obrubnik. Sam nejezdim predpisove (to asi nikdo), hlasam ze nejhorsi ridic je duchodce a zacatecnik, ale ty konce byvaji nejhorsi u strelcu. A jestli neco opravdu nesnasim, tak jsou to chlast a drogy za volantem. Proto jsem tak vysazeny na Miguela a priznavam to.

Jinak pro ty 80tkare...100vkare..atd atd.. (proc jezdit 50, kdyz je to prima rovinka, atd atd...viz kecy frajirku v topicu o firme, ktera tyhle lidi bere pod ochranna kridla): pred 10 lety jsem jel po krasne slunne teple rovince s novym autem (opel combo) - zkratka nove obute nove auto a zpoza krovi u silnice mi vjel primo pod kola 9tilety klucina na BMXku. Jestli si nekdo mysli, ze na 1m dokazete zastavit auto z 50km/hod (natoz pak ve vetsi rychlosti), tak jste hovada. V protismeru jelo auto, takze uhnout neslo a tenkrat se nastesti nikomu nic nestalo (jen lehce sedrena ruka).. pul roku jsem jezdil s pravnikem do Rokycan a stalo to nemale penize prokazat, ze za vse mohla matka, ktera male decko poslala pres silnici, aniz by se rozhledla a ja nemel sebemensi sanci zabranit stretu. Znamej (v te dobe muj sef) takto sejmul v noci po krasne rovne okresce namostovaneho kretena na kole, ktery si neosvetleny v noci razil cestu z polnacky napric hlavnimu tahu. Prisel o papiry, flastr, do konce zivota sok a taky jel 90km/hod a proste nemohl tomu zabranit. Jet vice, tak mohl taky drepet. A do tretice pred mesicem jsem koukal z okna na rozklepaneho mladika (rekl bych cerstve 18) v peknem focusu, ktery pres sve rejsinky prehledl mladeho cikana na prechodu. Byla tu rychla (asi to nebude dobre, pac spechala jak blazen), 3 vozidla PCR (rodine cikanu se to nelibilo a 15 clenu neni malo) a klucina jen 3 hod bulel a klepal se. Cigorku dle nacrtu svezl cca 3m na kapote a pak se zastavil narazem kola o obrubnik. Sam nejezdim predpisove (to asi nikdo), hlasam ze nejhorsi ridic je duchodce a zacatecnik, ale ty konce byvaji nejhorsi u strelcu. A jestli neco opravdu nesnasim, tak jsou to chlast a drogy za volantem. Proto jsem tak vysazeny na Miguela a priznavam to.
Teď jestli jsem tě správně pochopil, resp. význam slov, máš na mysli rozdíl "nedotáčivost" x "nedotáčivý smyk"?Vavris.cz píše: To co popisuješ platí při nedotáčivosti, ale pod nedotáčivým smykem si představuju už jen bezcílné hrnutí se po tečně (je jedno jestli pod plynem, bez plynu nebo na brzdách), kdy rychlost neodpovídá poloměru zatáčky a jedinou možnost záchrany představuje vyšlápnout spojku a čekat...
Ale to je celkem fuk, myslím, že se chápem, akorát jsme si pod pojmy vykládali každý něco jiného...
Já jsem chtěl popsat spíš situaci, kdy je člověk na hraně a začíná cítit, že se s autem něco děje. Když už to někdo fakt přežene a auto už letí smykem, tak jasně no...

Gizmi: To jsou smutný příběhy...
Já osobně jsem za volant s alkoholem nikdy nevlezl. Obecně ale, samozřejmě každej někomu do oka padne a někdo ne. Jen nevím, proč zde panuje taková jednostranná, až musim napsat, "nenávist".Gizmi píše:A jestli neco opravdu nesnasim, tak jsou to chlast a drogy za volantem. Proto jsem tak vysazeny na Miguela a priznavam to
Vzpomínám na různý magory v Q7, přeci kvůli tomu nenapíšu, že každej, kdo má Q7 je nevim co... Ale to je jedno...
Musim říct, že mě to celkem motivuje, abych svý auto dotáhl do zdárnýho konce co nejdřív

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ne, 4x8 a koní 700, nejsem včerejší
hele chytráčku, až budeš chtít poučovat o chybách, tak se nauč psát sám -> "nebouraly" , "nevydalo" - asi to mělo být nevypadaloBrandon píše:Tak takhle to na místním tuning foru chodí? Že místní chyby nedělají. Že se lidi z chyb nepoučují? Že se tu lidi dávají do skupin podle značky vozu?
Tezi? Když pominu fakt, že jsi napsal tezy s tvdým y a poněkud se ztrapnil, napiš mi místo úsměvných keců, co je v té mé "tezi" nepravdivého. Mimochodem tohle je zde normální chování "moderátora" fóra? Hmmm
Kdokoliv tu mohl slušně pokračovat a napsat, proč si myslí, že nemám pravdu a já bych se to tom rád pobavil. Ale takovýto styl diskuze se zde na tuning foru zřejmě nenosí.
Já za nikoho nebojuju. Nikdy jsem tu neobjahoval Miguela ani nikoho jinýho, když psal nepravdu. Nevím, co se zde v minulosti stalo a je mi to, pánové, jedno.
Narozdíl do Vás ho ale znám osobně a pokud mě za to chcete soudit, tak bych vás musel označit sprostým slovem. Jenže to není můj stylRaději si vás zařadím do skupiny "ignoranti", se kterými nemá smysl se bavit.

A co ti na tom přijde nenormálního? Že ti hodim protiargument a ty nejsi schopnej se s ním srovnat? Navíc totálním OT jsi tu začal ty a pokud sis nevšiml, maj se sem dávat fotky aut a né story s poučením ze života mladého rejsra.
a ještě nám řekni, že po tomdle všem ses rozštípalBrandon píše: Já nejel jak magor, ani jsem o tom nepsal. V chvíli mi 80ka přišla bezpečná a v pohodě, špatně jsem to odhadl, pneu mě taky zrovna nepodržely, bylo to prakticky před výměnou. Žádná krizová situace, žádnej rejsink nebo co si tu okamžitě každej myslí.

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Hele a co jsi cekal uprimne? Ze si tu pokecas o tom, jak litat kilem do zatacky v provozu za mokra? Tak treba nekoho najdes, ale mozna zamir nekam na racing klub tuning vole forum, tady uz je par lidi rozumnejch a urcite se v tomhle nedockas uznani.
Nevim, nerikam, ze mi nikdy auto neustrelilo ale psat to zrovna sem a cekat, ze me poplacate po rameni, ze jsem frajer a ze to se proste stava, takze to je vlastne v poradku a priste musim vic plynu..no nevim
urcite bych nebyl pysnej, ze jsem rozflakal auto a nebudu tady hazet nazory a "navody" podle kterch rozsekam i to dalsi, pri te lepsi variante..
Nevim, nerikam, ze mi nikdy auto neustrelilo ale psat to zrovna sem a cekat, ze me poplacate po rameni, ze jsem frajer a ze to se proste stava, takze to je vlastne v poradku a priste musim vic plynu..no nevim

...
Mě se líbí jak tady tak 90% diskusi probiha tak, ze se navzajem vsichni pourazi
to vazne neumite stvorit konstruktivni diskusi, respektive kdyz se vam neco nelibi nebo se vam zda ze nekdo pise neoc co neni pravda, takl to rict normalne, bez totalne zbytecny davky arogance a nadavek? 

už nemám hnujdaj...
Pokračujte beze mě.
Alessi, arogance nearogance, ta moje nadávka byla obecně na lidi, vztahující se k incidentu u Chama. Když tě srazí protijedoucí auto, který samozřejmě jede rychleji než by mělo a řidič nezvládne řízení, napáli to do tebe, když vezeš těhotnou manželku...tak obecně říkám, že taková nadávka č*rák je ještě mírná...pokud to vidíte jinak, tak se omlouvám.
Náhodou tu někdo, je mi jestli jestli by to byl Brian nebo Brendon píše, že defacto řídí "podobně" ale že to určitě zvládne, protože přidá plyn a neustřelí mu to. Nedivte se, že tady vznikne taková diskuze...nic víc nic míň.
Náhodou tu někdo, je mi jestli jestli by to byl Brian nebo Brendon píše, že defacto řídí "podobně" ale že to určitě zvládne, protože přidá plyn a neustřelí mu to. Nedivte se, že tady vznikne taková diskuze...nic víc nic míň.
...
- LiberaleMiguel2
Jord a Rudi: Jestli pdole vás je správné řešení situace, kdy člověk vletí do zatáčky moc rychle sešlápnout brzdu, tak odevzdejte řidičáky a nevyjadrřujte si více k řízení čehokoliv, počínaje koloběžkou 
gizmi: za volant jsem sedl jednou, na parkovišti, bylo potřeba s mojim autem uhnout. Od té doby(jsou to víc než dva roky), jsem pil 11x a nikdy ne tak, abych o sobě nevěděl, spíš jenom pár piv na chuť
Jenom abys věděl za co přesně odsuzuješ 
Mě od mojí bouračky, před 3,5 rokama předjíždějí v zatáčkách aji české supersporty(Octa TDi Combi) a co jako ? Se z nich neposeru, já mám prostě strach a rychlost kterou jezdím(většinou pod hranici povolené) mi stačí na to, abych měl v krvi dost adrenalinu

gizmi: za volant jsem sedl jednou, na parkovišti, bylo potřeba s mojim autem uhnout. Od té doby(jsou to víc než dva roky), jsem pil 11x a nikdy ne tak, abych o sobě nevěděl, spíš jenom pár piv na chuť

Mě od mojí bouračky, před 3,5 rokama předjíždějí v zatáčkách aji české supersporty(Octa TDi Combi) a co jako ? Se z nich neposeru, já mám prostě strach a rychlost kterou jezdím(většinou pod hranici povolené) mi stačí na to, abych měl v krvi dost adrenalinu

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
zacatek je nebyt debil a do ty zatacky najet jak clovek ....
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
a zase, řekl jsem, že má brzdit? ANI SLOVO... A když už, kdyby vjel do zatáčky jako člověk a zahamt brzdu tak se stane velký hovno...nevim proč musí jezdit 80 a výš když je mokro, když si pak neumí obhájit to, že ho auto nepodrželo, viz. markus...takže se zase nesnaž bejt chytrej za každý situace
edit: zase se to dostalo ke sračkám kvůli jednomu výroku a kvůli tomu, že jeden nepřizná, že když nabořil, tak se v tů chvíli choval jako kokot. Brandone upřímně, ruku na srdce, když si vyšel po svejch z nabořenýho auta, neřekl sis "to jsem ale kokot"? nebo sis řekl "kua příští musím dát víc plynu"?
edit: zase se to dostalo ke sračkám kvůli jednomu výroku a kvůli tomu, že jeden nepřizná, že když nabořil, tak se v tů chvíli choval jako kokot. Brandone upřímně, ruku na srdce, když si vyšel po svejch z nabořenýho auta, neřekl sis "to jsem ale kokot"? nebo sis řekl "kua příští musím dát víc plynu"?
...
Jord píše: edit: zase se to dostalo ke sračkám kvůli jednomu výroku a kvůli tomu, že jeden nepřizná, že když nabořil, tak se v tů chvíli choval jako kokot. Brandone upřímně, ruku na srdce, když si vyšel po svejch z nabořenýho auta, neřekl sis "to jsem ale kokot"? nebo sis řekl "kua příští musím dát víc plynu"?

VW - Very Wonderful
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jord to trefil 
Asi to bylo 170...80...kontra...Hjondé nasrački. To jsou holt ty sportovní předokolky, zadek by ho vytáhl.

Asi to bylo 170...80...kontra...Hjondé nasrački. To jsou holt ty sportovní předokolky, zadek by ho vytáhl.

✠Luftwaffle✠
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:

Jak psal Rudi, základ je najet do otáčky jako člověk a ne jako trotl. Případně si přibrzdit před zatáčkou. Já nikdy za 10-11let co jezdim, nemusel v zatáčce řešit krizové situace. Jezdim normálně a předvídám. Kde to neznám jedu opatrněji. Toď vše co k tomu říct.
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
- LiberaleMiguel2
A Brandon snad nenapsal, že udělal chybu ? A vyvodil si z té chyby, že neměl brzdit
Rozumíš tomu ? Nebo to potřebuješ vysvětlit víc polopaticky ? Nebo tady zase někteří čtete jenom to co se vám hodí, aby jste mohli rýpat ?

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
migel: ja bych prosil polopaticky
venca: minulou zimu jsem jel do zatakcy cca 20 a protoze predni gumy byly uz tzv v pici, tak sem jel rovne
nastesti nic nejelo a ja jsem to pres rukav vytahnul
ale prdeli jsem malem stipal vzrostle stromy..

venca: minulou zimu jsem jel do zatakcy cca 20 a protoze predni gumy byly uz tzv v pici, tak sem jel rovne

ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
Ja napsal, ze nesnasim za volantem chlast a drogy a proto nemam rad tebe.. Nikde nepisu, ze chlastas za volantem, ale jsi totalni smazak, vyhul, floutek, gay, atd.. Staci? Proste nesnasim smazky
Uplne miluju typky s dredama, kulichem v lete, nebo rovnym ksiltem v radobysportaku a s totalne rudejma ocima a je rad, ze je rad na svete, natoz pak neco ovladat. 

- LiberaleMiguel2
Škoda, že jsi tak daleko, protože todle bych si od tebe rád nechal říct do očí 

- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Tak na sněhu je to jiná sutuace. To se svezu i já rovně na novejch gumách.crocjirka píše: venca: minulou zimu jsem jel do zatakcy cca 20 a protoze predni gumy byly uz tzv v pici, tak sem jel rovne![]()
nastesti nic nejelo a ja jsem to pres rukav vytahnul
ale prdeli jsem malem stipal vzrostle stromy..

tyvole Chocholoušek by se z vás hyundářů zbláznil
Máte přizpůsobit rychlost stavu silnice a podmínkám. Když si kokot, tak si kokot.

- Motor
- Kontaktovat uživatele:
Vůbec jsem se nechtel zapojovat do debaty... Vidim topic nahore, cekam ze kliknu a uvidim pár fotek pěkných místních aut a místo toho čtu samé sračky od vrchu až dolů...
Serte na to a hodně nějaké fota...
btw, po přečtení tech 4 stran hoven jsem došel k názoru, že když rozbije auto Brandon, tak je to kokot, a kdyz se to povede Tholisovi, tak je král....
Neznám ani jednoho z pánů, vůbec nikoho se nezastávám ani naopak. Jen jako nezaujatemu to tak prijde z té debaty.
Tholis: nesoudim podle tvych prizpevku,ale podle okolí.
Taky jsem roz*rdal auto na kaši, tak vím, že to není zádná paráda
Serte na to a hodně nějaké fota...
btw, po přečtení tech 4 stran hoven jsem došel k názoru, že když rozbije auto Brandon, tak je to kokot, a kdyz se to povede Tholisovi, tak je král....
Neznám ani jednoho z pánů, vůbec nikoho se nezastávám ani naopak. Jen jako nezaujatemu to tak prijde z té debaty.
Tholis: nesoudim podle tvych prizpevku,ale podle okolí.
Taky jsem roz*rdal auto na kaši, tak vím, že to není zádná paráda
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
je to tu stále dokola a dokola, neustále si někdo stěžuje na narážky druhých.... ovšem proč reagujete na ty narážky ? zkuste se nad tím zamyslet, a lidi co tu neustále rejpou... k tomu se ne-třeba vyjadřovat, někomu bylo naděleno a někomu ne
každý dělá co umí
každý dělá co umí

Řidič
nemam s tim problemLiberaleMiguel2 píše:Škoda, že jsi tak daleko, protože todle bych si od tebe rád nechal říct do očí