BAN pro uživatele LiberaleMiguel2 - Hlasování

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Zamčeno

Jste pro BAN

ANO
52
43%
NE
70
57%

Celkem hlasů: 122

LiberaleMiguel2

Re: BAN pro uživatele LiberaleMiguel2 - Hlasování

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

Opravdu ? Založil projekt, naházel tam fotky za posledních pár let a od té doby tam přidal akokrát víčko chladiče a koncák výfuku, to je progres :rock:
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

buceek07

Příspěvek od buceek07 »

Jakej hejt... Zatím mají všichni pravdu...

Ještě pár kluků z Tiburon fóra by mohlo přijít a ukázat Nám, co ten Brian jim všechno sám neudělal a nezařídil... :lol:

Konečně dostává čočku za tu svou debilitu i od vlastních řad, už tu chybí jen màma a táta, jak jim zničil felinu :lol:

A ty si založil fb a dal sis tam cizí fotky ohledně svapu :roll: :mrgreen:

Beaverovi to sice může trvat, ale 99% lidí ví, že ikdyby za dalších 5 let, tak to ale dodělá. U tebe tomu nemůže věřit nikdo...
Idaha sice neznám, ale být on a něco jako ty by po mě chtělo swap, tak bych tě vypráskal zpět do Polska, kam patříš :zadek:
Akorát si tebou kazí jméno....
Tak jako ho ty kazíš všem ostatním coupečkářům

LiberaleMiguel2

Jaké cizí fotky ? :shock: :?
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

don

Příspěvek od don »

Beaver: Já se ti divím že s ním máš potřebu cokoliv řešit, sám má v autě udělané nic. To je takový Ráďa, který si žije ten svůj sen, vzhlíží k oblakům, přemýšlí kde mají v akci samořezné šrouby, a kde mají LPG o 0.50,- levnější :lol: :lol:

LiberaleMiguel2

don: Tyhle řeči mě fakt nepřestanou bavit :lol: zajímalo by mě, jak hodně dementní člověk musí být, aby napsal, že mám na autě udělané nic, když se tady každá moje úprava řešila napříč forem několik měsíců :lol: a cenu LPG fakt neřeším, mám v piči, stejně jezdím levněji než kdejaké TDi aji se spotřebou 13+ :lol:

Ultima

Příspěvek od Ultima »

Tohle už není vtipný. Vyserme se na hlasování. Narvěte ho banánem, ať už drží hubu. Nebo ho, blbečka místního fóra, totálně ignorujte.

Beaver

Příspěvek od Beaver »

don píše:Beaver: Já se ti divím že s ním máš potřebu cokoliv řešit, sám má v autě udělané nic. To je takový Ráďa, který si žije ten svůj sen, vzhlíží k oblakům, přemýšlí kde mají v akci samořezné šrouby, a kde mají LPG o 0.50,- levnější :lol: :lol:
Ale tak nesmíme mu křivdit. Má tam mnohopístkové brzdy, které mu vibrujou při brždění a neonové osvětlení a lá fást end fjůrís. Taky tam má sportovní sedačky z Polska, které je výrobou sedaček ve světě proslaveno (akorát nevím kde přesně). Prostě ideální příprava na 1000 HP RWD V8 swap. A ten udělá jednoduše - prostě vyřízne díru na zadní nápravu, navaří ji tam, dopředu "nějak" posadí motor a pak to spolu propojí trubkou aby to jakože přenášelo ten krouťák. Práce max. na týden, pokud u toho bude moc chlastat, tak na dva, díly nakoupí hnedka všechny najednou, vůbec nebude mít problém cokoliv raritního sehnat i když to bude stát balík. Akorát se k tomu nějak víc jak rok nemůže tak nějak dostat, protože furt musí do jeřábu a z jeřábu a tam je strašně dlouhej žebřík a zabere to hroznýho času... :lol:
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

No já tu hlavně neviděl že by se tu beaver chvástal nějakýma termínama, prostě si pomaličku kupuje díly.......
Zatímco Miguel měl nejdřív awd 500hp 4G63 a teď 1000hp rwd ideálně s pádlama z pc volantu :lol: Co si vzpomínám tak awd mělo být do dvou let, což bylo asi tři roky zpět :lol:
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

don

Příspěvek od don »

LiberaleMiguel2 píše:don: Tyhle řeči mě fakt nepřestanou bavit :lol: zajímalo by mě, jak hodně dementní člověk musí být, aby napsal, že mám na autě udělané nic, když se tady každá moje úprava řešila napříč forem několik měsíců :lol: a cenu LPG fakt neřeším, mám v piči, stejně jezdím levněji než kdejaké TDi aji se spotřebou 13+ :lol:
Mě by zajímalo, jak dementní člověk musí být, aby si myslel, že lak na pojišťovnu a interkůůler který tam je k hovnu, plus pár vrutů pod volantem je úprava. ( o brzdách z Lega raději nemluvím ) Sni dále svůj sen. :D
Edit: jestli ty náhodou nemyslíš tu úpravu o strom, máš pravdu, to se řešilo, akorát ne ani tak úprava jako spíše "řidič" .
Tak a ted musíš kopat kolem sebe. Jelikož ti všichni ubližují ty chudinko.

LiberaleMiguel2

Já mám na autě intercooler ? :? Co já se tu ještě nedovím :lol:
Zkus si přečíst můj projekt, přijdeš na to, že na tom autě toho je trochu víc....
Co ty jsi vůbec kdy postavil, že si tady dovoluješ na mě otvírat hubu ? Nul, co umí jenom blbě pindat, je na internetu mraky....

Ritchma: Bobr chtěl taky před zimou vyjet, bohužel, jeho diskuzi na Fb jsem smazal, když si mě uraženě zablokoval, takže tu nemůžu házet screeny jako on :D

feličita

Příspěvek od feličita »

LiberaleMiguel2 píše:don: Tyhle řeči mě fakt nepřestanou bavit :lol: zajímalo by mě, jak hodně dementní člověk musí být, aby napsal, že mám na autě udělané nic, když se tady každá moje úprava řešila napříč forem několik měsíců :lol: a cenu LPG fakt neřeším, mám v piči, stejně jezdím levněji než kdejaké TDi aji se spotřebou 13+ :lol:
to da človeku zabrať aj mesiac či praskne na padla samorezku 5x20 alebo 5x25, aspoň tebe určite.. so sukňami taky problem snaď nemaš 8) :lol: :lol:

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

hele už je to tady.."co jste postavili vy, že se do mě serete.." čekal jsem na to :lol: všichni vytáhnout metry a jdem si měřit čůráky
...

LiberaleMiguel2

Feličita: Máš pravdu, 4 týdny šly ty páska z US a "montáž" pak trvala asi půl minuty :D

Jord: Jak už jsem psal, nejvíc tady pindají nuly co nikdy nic nedokázaly 8) a jen se to tu čím dál tím víc potvrzuje :-)

feličita

Příspěvek od feličita »

odkiaľ vieš že z tade nikto nič nepostavil? nemusi to hneď každy vycapiť na tf :wink:

LiberaleMiguel2

Však proto se třeba Dona ptám, nemyslíš ? :hlazeni
O některých je tady známo co si kde uprdli....

don

Příspěvek od don »

LiberaleMiguel2 píše:Já mám na autě intercooler ? :? Co já se tu ještě nedovím :lol:
Zkus si přečíst můj projekt, přijdeš na to, že na tom autě toho je trochu víc....
Co ty jsi vůbec kdy postavil, že si tady dovoluješ na mě otvírat hubu ? Nul, co umí jenom blbě pindat, je na internetu mraky....

Ritchma: Bobr chtěl taky před zimou vyjet, bohužel, jeho diskuzi na Fb jsem smazal, když si mě uraženě zablokoval, takže tu nemůžu házet screeny jako on :D
Pochop, to že přiděláš vruty neznamená že jsi nutně něco postavil, ty Guru Hjudéé. Dál sni ten tvuj sen Ráďo.
Jord: Už kope. :lol:

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

I ja toho za tu dobu na autech co jsem mel udelal vic a to je co rict :D
" www.autowerks.cz "

Bobek

Příspěvek od Bobek »

Mne to připomíná toho frajera ze Zlina, co stavěl Astru G. Taky veril kazde picovine, kterou si v hlavě vymyslel nebo videl v TV.

Jen tak dal, tohle je sranda. Vážně by si měl změnit doktora, prasky a nebo jich zacit brát ukrutně velké množství 8)
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw

LiberaleMiguel2

Don: Kopu tak možná do tebe, bo jsi nula co jen blbě pindá :D

Tholisi: Tímhle srovnáním už jsme si prošli kdysi :D zkus si to najít. Navíc je rozdíl kupovat koncernové lego nebo dělat věci na míru :-)

Dacan
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dacan »

ten frajer se aspoň poučil 8)

feličita

Příspěvek od feličita »

LiberaleMiguel2 píše:Však proto se třeba Dona ptám, nemyslíš ? :hlazeni
O některých je tady známo co si kde uprdli....
pisal si v množnom čisle, prečitaj si to.. si ťažky schizak miquelik 8)

LiberaleMiguel2

Hele maďar, jestli merozumíš češtině, tak se tady neser do diskuze ;-)
Dona jsem uvedl jako příklad jednoho z mnoha, proto jsem tam použil slovo TŘEBA

feličita

Příspěvek od feličita »

to by sa ti pačilo čo.. plytky buzik v sukni ma nemože naštvať, choď si kupiť sadu vrutov, zachviľu sa ti tie padla rozpadnu spek :mavani:

LiberaleMiguel2

Očividně se mi to povedlo, když takhle prskáš :D

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

LM: vsak mas motor z Eva a vse je jednoduche tak proc mam najednou koncernove lego???
" www.autowerks.cz "

feličita

Příspěvek od feličita »

naopak, iba sa tebou bavim (: vietor seješ, burku žneš.. presne sa to na teba hodi a dlhši čas sa ti to tu vracia chlapče

gsi22

Příspěvek od gsi22 »

feličita píše:naopak, iba sa tebou bavim (: vietor seješ, burku žneš.. presne sa to na teba hodi a dlhši čas sa ti to tu vracia chlapče
+1 8)
Opel Kadett GSi C20XE 1989 R.I.P
Opel Kadett GSi C20LET 1990 (Champion)
Opel Calibra C20XE 1991 Prodáno
Opel Calibra Turbo 4x4 1993

Best GTi is GSi

LiberaleMiguel2

Maďar: Jenže mě to nesre :D

Tholis: Tu frázi s legem jsi kdysi vytáhnul ty. Navíc, už dávno jsem zjistil, že přefoukaná malorážka není něco o co bych stál ;-) :-)

feličita

Příspěvek od feličita »

potom by si sa mal nad sebou asi zamyslieť buzík keď ťa to nesere :zadek:

LiberaleMiguel2

A proč by mě to jako mělo srát ? Když si dělám prdel z retarsů a oni mi nadávají, tak to mě má jako nasrat ? :lol:
Už jenom tím, že jsi mi začal říkat buzík, dokazuješ, že jsem tě nasral, maďare :D

Zamčeno

Zpět na „Pokec“