BAN pro uživatele LiberaleMiguel2 - Hlasování

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Zamčeno

Jste pro BAN

ANO
52
43%
NE
70
57%

Celkem hlasů: 122

Mickael

Re: BAN pro uživatele LiberaleMiguel2 - Hlasování

Příspěvek od Mickael »

Takze si to shrneme,mame tu jednoho technika divize Brembo Motorsport,jednoho uplakanka kterej zjistil ze pod tou sukni nema Miguel to co hledal,resp. asi ho to zaclo bolet a dalsiho kterej place jakej to byl vlastne spatnej byznys a jak ho Ciompa pojebal kdyz koupil trmeny,nechal je zrepasovat,a objednal spravnou velikost kotoucu (ja teda nevim,ale to by asi zvladl i cvicenej semtam venčenej polodement).Clovece,at se na to divam zleva zprava zevnitr,tu povest Coupeckaru jste extra nevylepsili.
R33 GTST Mspec2 '97

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

Bohuš: Jj, sponzoruju sám sebe :D

Crocu: Takže když někomu montuju něco, skládám a rozebírám auto, tak zařizuju nebo udělám ? Vysvětli mi to 8)

Mickael: :lol: :lol:
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

Brandon

Příspěvek od Brandon »

Mickael píše:Takze si to shrneme,mame tu jednoho technika divize Brembo Motorsport,jednoho uplakanka kterej zjistil ze pod tou sukni nema Miguel to co hledal,resp. asi ho to zaclo bolet a dalsiho kterej place jakej to byl vlastne spatnej byznys a jak ho Ciompa pojebal kdyz koupil trmeny,nechal je zrepasovat,a objednal spravnou velikost kotoucu (ja teda nevim,ale to by asi zvladl i cvicenej semtam venčenej polodement).Clovece,at se na to divam zleva zprava zevnitr,tu povest Coupeckaru jste extra nevylepsili.

A spoustu plácalů, který mají jen blbý řeči a překrucujou si věty podle sebe, aby mohli dělat chytrý, nebo se vysmívat. To je vždy jednoduchý, když se nejedná o tebe... ;-) Každopádně máš pravdu v tom, že přispíváním do týhle ubohý diskuze si člověk fakt nepomůže. Lepší je nechat si Miguela myslet, jakej je truhlář, jak tu někdo přede mnou správně napsal... Myslim, že ostatní už pochopili, jak to s jeho přínosem mezi kupéčkáři je...

Mně jde jen o jedno, aby tu nikdo nevytahoval moje auto a nespojoval si ho se svým jménem, nebo nelhal, že na něm něco udělal. Toť vše. Vylož si to jak chceš;)

Miguel: Tvoje ubohý urážky schválně přehlídnu. Na nic jinýho ses jindy ani nezmohl.
Naposledy upravil(a) Brandon dne 24 črc 2015 18:52, celkem upraveno 1 x.

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Mickael: Nejlepší příspěvek v celém tématu :smich:

onetwothree

Příspěvek od onetwothree »

Teda, nechci se tu pouštět do nějakých homosexuálních rozborů, ostatně je tu na to speciální téma, ale z té fotky, co jsi tu Migueli postnul, se nemohu ubránit dojmu, že nemáš zrovna natolik atletickou postavu (ikdyž připustím, že ti to sponzorské tričko načechrává vítr), aby jsi tu mohl jiným nadávat do tlusťochů a smát se...

LiberaleMiguel2

Brandon píše:
Mickael píše:Takze si to shrneme,mame tu jednoho technika divize Brembo Motorsport,jednoho uplakanka kterej zjistil ze pod tou sukni nema Miguel to co hledal,resp. asi ho to zaclo bolet a dalsiho kterej place jakej to byl vlastne spatnej byznys a jak ho Ciompa pojebal kdyz koupil trmeny,nechal je zrepasovat,a objednal spravnou velikost kotoucu (ja teda nevim,ale to by asi zvladl i cvicenej semtam venčenej polodement).Clovece,at se na to divam zleva zprava zevnitr,tu povest Coupeckaru jste extra nevylepsili.

A spoustu plácalů, který mají jen blbý řeči a překrucujou si věty podle sebe
však to děláš taky 8)
neměl ses do mě srát ;-) stačilo to klidně napsat do Fb, ať tě tady do toho netahám a ne tady naběhnout a začít mě hejtovat, ještě sračkama, které tu plácli ostatní a ne já ;-)

onetwothree: Fotka klame ;-)
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Pet píše:
Rudi píše: všechny cesty vedou na TFko :lol:
No jisteeee. Hlavně když se člověk drží lidi ze staré party :D :)

Nicméně co si pamatuju tak tenkrát se řešil bleach a jeho kecy/ciny.. a teď je tu jiný expert.. takze vice-mene vše při starém :lol:
nová doba, novej směr, dřív každá holka, co sem zamířila, tak se na ní všichni přilepili a první příspěvek byl ukate cecki :D no to už je dneska pasé, dneska tu nosej zrzci sukně :lol:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Rudi píše:
Pet píše:
Rudi píše: všechny cesty vedou na TFko :lol:
No jisteeee. Hlavně když se člověk drží lidi ze staré party :D :)

Nicméně co si pamatuju tak tenkrát se řešil bleach a jeho kecy/ciny.. a teď je tu jiný expert.. takze vice-mene vše při starém :lol:
nová doba, novej směr, dřív každá holka, co sem zamířila, tak se na ní všichni přilepili a první příspěvek byl ukate cecki :D no to už je dneska pasé... :lol:

JJ musím souhlasit, to byly časy.
No k tématu se raději ani nevyjádřím někoho bych nasral a spousta jiných by na mne mohla získat "nevhodný" názor...

( každopádně sem si ale odhlasoval :D )

je hele muj 4300. příspěvek, a to sem už skoro nechodím :) oslavím to - jdu si dát panáka :)
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

kony5

Příspěvek od kony5 »

http://www.topspeed.com/cars/hyundai/20 ... 76184.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Taboo

Příspěvek od Taboo »

viewtopic.php?f=33&t=117518" onclick="window.open(this.href);return false;
LiberaleMiguel2 píše:
Ivan píše:
LiberaleMiguel2 píše:Poláci se v poslední době taky hodně "naučili" jezdit na ethanol. A to u nich není k dostání, takže ho musí tahat z ČR :D
Prosímtě, buď trochu sebekritický a neser svoje příspěvky do témat, ke kterým nemáš co říct. V tichosti si toto téma pročítej, ať se něco dozvíš, ale nic sem nepiš. Díky.
Drž piču Ivane. Už to ani neumím říct slušněji. Můj příspěvek byl reakcí na Ritchmovo, který byl asi tak k věci jako můj. Jestli ti tak vadil, tak ho ignoruj a ne se do mě set ty pojebaný kryple. Sám máš k věci co říct velkou piču ;-)
OK, jak jsem byl puvodne proti banu Miguela, tak se za nej ted primlouvam, protoze jeho chovani vuci samotnemu Administratorovi, ktery se snazi delat to, co (stejne jako Moderatori) delat ma a usmernovat diskuze namisto davani vsemu volny prubeh, je naprosto nepripustne. To, ze Miguel vytvoril svym chovanim natolik negativni obrazek vsem vlastnikum Tiburonu, ze se za clenstvi v jejich klubu stydi je jedna vec, ktera se mne osobne nijak netyka, ale odmitam prispivat na forum, kde i technicke sekce jsou zaplavovany naprosto bezcenymi a bezhodnotnymi Miguelovymi prispevky, ktery reaguje na napomenuti nejen Moderatorem, ale samotnym Administratorem takovym zpusobem, ze se ostatni ucastnici toho tematu a clenove tohoto fora musi skutecne stydet. Ono se staci zamyslet nad tim, jak to musi pusobit na nekoho zvenci, kdo se na toto forum jen prisel podivat a zabloudil sem, aby se treba chtel neco dozvedel o E85 - a jakou si diky Miguelovi o tomto foru udela okamzitou predstavu... V zadnem pripade nemluvim za ostatni, ale ja proste nadale toho nechci byt soucasti dokud se Miguelovo chovani a ucast na tomto foru nevyresi.
Naposledy upravil(a) Taboo dne 27 črc 2015 04:16, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

LiberaleMiguel2

No jasně, protože reakce Ivana na mě byla naprosto v pohodě a vůbec ne rýpavá atd. Kdyby mě jako Administrátor upozornil, že můj příspěvek není tak úplně k tématu a řekl to slušně, tak neřeknu ani prd a klidně ho smažu 8)
Napsal jsem to aji v tom topicu, když za mnou někdo leze napříč fórem a jenom blbě rýpe, tak se pak nemůže divit, že na něho reaguju takhle. Stačí se podívat na Ivanovy poslední příspěvky, dobrá polovina z nich je rýpání do mě, tak ať mit řeba políbí :zadek:
Stačilo mi to co napsal Walish a už bych k tomu dál nic nepsal ;-) ale holt vždycky se najde debil, který začne blbě a zbytečně rýpat, tak se pak nedivte :rock: ale samozřejmě je to moje vina :pifko:
Naposledy upravil(a) LiberaleMiguel2 dne 26 črc 2015 23:45, celkem upraveno 1 x.

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

diky tvemu vyjadrovani s tebou nikdo tady slusne jednat nebude... jak se chovas tak se stejne budou ostatni chovat k tobe. nevim co cekas ze po tom co tu predvadis te bude nekdo slusne na neco upozornovat ????? ty ses fakt tak zaslepenej ze nevidis ani metr pred sebe aby sis uvedomil ze te maji vsichni plne zuby ?
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

LiberaleMiguel2

Moje chování je jenom reakcí na to vaše. Jak už jsem několikrát psal, já si nezačínám ;-) snažím se být slušný, ale vždycky přijde někdo, kdo se do mě bezdůvodně začne srát. A není to jen teď, ale bylo to takhle aji předtím, kdy jsem se tady s nikým nahádal. Jen stačilo něco napsat někam a hned to bylo, že ten s tím Hjundajem ví piču, atd ;-) a klasicky většinou od lidí co ví ještě větší piču než já ;-)
Viz teď třeba Aktuální fotky. Beru to ze srandy, i když Luke to určitě tak nemyslel, ale to je fuck, prdel musí být, tak co. Ale klidně se vsadím, že se najde nějaký idiot, který to tam začne rozpatlávat ;-)

Libor12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor12 »

Michale nevšiml jsem si,ze by Ivan vůči tvé osobě použil nejakou sprostou nadávku. Zato ty jimi nešetříš,včetně rasových a národnostních, na co uz jsem i zde upozorňoval. Dnes i u mne už přetekla hranice trpělivosti a hlasuji pro ban.
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/

Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP

8laz3r

Příspěvek od 8laz3r »

Ivan ti to myslim rekl, jakozto cloveku co mu prisel do samosky srat mezi regaly, jak to nejslusneji jen slo. Tobe akorat chybi kousek sebereflexe a hlavu mas tak hluboko v prdeli ze nejsi schopen videt, v jake situaci tu jsi. Spamujes hovnama o ktere nikdo nestoji a jakmile nekdo neco namitne, reagujes urazene a je on ten blbej. Pokud takhle fungujes i v realnem zivote, potes koste 8)

LiberaleMiguel2

u Ivana mi jenom vytekla trpělivost, viz co jsem psal předchozí příspěvky ;-) a on to moc dobře ví, většinou na to, co jsem mu psal, reagoval ;-)

8laz3r: Proč to Walish mohl napsat slušně a Ivan už ne ? Četl jsi vůbec teď moje poslední dva příspěvky nebo to tady budu muset napsat každému znova ?
Ivan se té diskuze neúčastnil, napsal tam jenom aby se do mě sral ;-) Kdyby mi to stejným způsobem jako on napsal kdokoliv z účastníku diskuze, tak taky neřeknu ani prd. Ale aby mě okřikovala nějaká nula, ještě takhle, tak to zase ne

Beaver

Příspěvek od Beaver »

LiberaleMiguel2 píše:klasicky většinou od lidí co ví ještě větší piču než já
Že ty si to myslíš ovšem neznamená, že to tak skutečně je. Po několika debatách s tebou a projevech tvých (ne)znalostí můžu myslím fundovaně tvrdit, že ty nejenom že víš kulový, ale navíc trpíš utkvělou představou, že jsi i tak v mnoha ohledech expert :roll:
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

LiberaleMiguel2

Tak si ty diskuze projdi ještě jednou 8) Tobě jsem spíš vždycky metal jenom otázky, protože na to jediné jsi dobrý - hledání informací - takže těžko jsem ti mohl něco mudrovat ;-) Co vím, tak jsme řešili akorát brzdy a to jsi zjišťoval jak mi fungují kotouče atp a jakou mám u Kábrta slevu ;-)

Alfoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfoun »

Mohl by nekdo zrestartovat hlasovani? Rad bych hlasoval pro ban...Dekuji
http://forum.corradoclub.cz
FB Corrado R32T
Corrado R32 turbo 509BHP/640NM
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp

kony5

Příspěvek od kony5 »

Ajajaj...misto hyundai 500koni sestkratesest bude ban.....osobne mi je jedno ze se tu vecne dohadujete i kdyz je to otravny...ale takhle sproste to ne...to si povezte do oci a dejte si po tlame ale na net se to nehodi kluci...

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Jako kdyby ses pohadal s par lidma, ale tebe nesnasi valna vetsina...Ty to vazne nevidis? Nesnasi te uz ani lide ktere si prohlasoval za kamarady. Ty ses takovej traged ze ses ve sve ulite a vubec nechapes jak tim avym chovanim odpuzujes lidi kolem sebe. Sedni si konecne na prdel uvedom si jak se mas chovat a zacni s pokorou... Ale timhle chovanim... Vidim ze i lidem (obou dvou) kteri te tu hajily pomalu lezes na nervy...A ti ostatni kteri te tu chteji jako cvicenou opicku taky presvedcujes aby si sel do pryc.
" www.autowerks.cz "

kony5

Příspěvek od kony5 »

Akdyz tu LM nebude tak se uz budeme mit vsichni radi?

Beaver

Příspěvek od Beaver »

LiberaleMiguel2 píše:...to jsi zjišťoval jak mi fungují kotouče atp a jakou mám u Kábrta slevu ;-)
Ne, to si pamatuješ skutečně špatně. Já jen psal, že vím o kombinaci třmenů a kotoučů co mi pasují na auto a tys mě neustále přesvědčoval, že je mnohem lepší použít brzdy od Kábrta (což s ohledem na to, co o nich vím, rozhodně neudělám :lol: ). Max. jsem se informativně ptal, co by ta kombinace od něj stála, nevím o tom, že bych chtěl nějakou slevu. Tohle je myslím docela hezká ukázka toho, jak se zase stylizuješ do pozice "velkého dodavatele a zařizovatele brzd" :?: Jediná věc, co jsem reálně řešil (ale mám dojem, že to ani nebylo s tebou), bylo sehnání a repase těch třmenů, přičemž jestli si dobře pamatuju, tak i Poláci to měli za nesmyslně moc peněz plus jsem psal mail přímo tom406 a ten se neuráčil ani reagovat, takže jsem celou věc uložil k ledu s tím, že třmeny seženu výhodněji odněkud z US a případný repas na nich buď udělám sám nebo někdo jinej.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Pet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pet »

Idaho píše:
Rudi píše:
Pet píše:
No jisteeee. Hlavně když se člověk drží lidi ze staré party

nová doba, novej směr, dřív každá holka, co sem zamířila, tak se na ní všichni přilepili a první příspěvek byl ukate cecki :D no to už je dneska pasé... :lol:

JJ musím souhlasit, to byly časy.
No k tématu se raději ani nevyjádřím někoho bych nasral a spousta jiných by na mne mohla získat "nevhodný" názor...

( každopádně sem si ale odhlasoval :D )

je hele muj 4300. příspěvek, a to sem už skoro nechodím :) oslavím to - jdu si dát panáka :)
Jojo to byly casy :) Idaho na Tebe a nevhodny nazor? myslis stejny jako treba na Taboo? :D jinak jsem prekvapena, ze vy dva se tu stale objevujete ;) klobouk dolu pred vasi trpelivosti 8)

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Michale, ale tak pořád se to dá napsat slušně, když Ti dojde trpělivost. Tady ani tak nejde o to, že jsi reagoval jako o to, jak jsi reagoval. V tom tématu jsem tuhle část neviděl, už je smazaná. Každopádně máš pravdu v tom, že tu jsou tací, kteří Tě tahají do ostatních témat, aniž by jsi za to mohl.

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Pet píše:Idaho na Tebe a nevhodny nazor? myslis stejny jako treba na Taboo? :D jinak jsem prekvapena, ze vy dva se tu stale objevujete ;) klobouk dolu pred vasi trpelivosti 8)
Ja mam sam na sebe take nevhodny nazor :lol: (ale nazory mne nastesti nijak moc nezajimaji - a to ani me vlastni :lol:). BTW, co to mas na fotce v avataru pred oblicejem? Kameru anebo AK-47 :? ? (ja bych byl radeji, kdyby to bylo AK-47 8) )
IQ stylingem nenahradis.

LiberaleMiguel2

Gooder píše:Michale, ale tak pořád se to dá napsat slušně, když Ti dojde trpělivost. Tady ani tak nejde o to, že jsi reagoval jako o to, jak jsi reagoval. V tom tématu jsem tuhle část neviděl, už je smazaná. Každopádně máš pravdu v tom, že tu jsou tací, kteří Tě tahají do ostatních témat, aniž by jsi za to mohl.
Já vím, ale co už, stalo se. A jak říkám, někteří lidé si ode mě jiné jednání ani nezaslouží.....

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

a furt nebylo by lepsi kdybys uz tahl do hajzlu... neni tu jediny clovek, co by te respektoval nebo snasel... tak proc tu furt prudis?? jake k tomu mas duvody.. vysvetli to nejakym racionalnim zpusobem....
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

LiberaleMiguel2 píše:u Ivana mi jenom vytekla trpělivost, viz co jsem psal předchozí příspěvky ;-) a on to moc dobře ví, většinou na to, co jsem mu psal, reagoval ;-)

8laz3r: Proč to Walish mohl napsat slušně a Ivan už ne ? Četl jsi vůbec teď moje poslední dva příspěvky nebo to tady budu muset napsat každému znova ?
Ivan se té diskuze neúčastnil, napsal tam jenom aby se do mě sral ;-) Kdyby mi to stejným způsobem jako on napsal kdokoliv z účastníku diskuze, tak taky neřeknu ani prd. Ale aby mě okřikovala nějaká nula, ještě takhle, tak to zase ne
Máš poslední varování. Důvody zde nebudu rozebírat, snad je to každému jasné. Počet Tvých příspěvků na tomto foru mluví za vše, jejich přínos je však z drtivé většiny nulový. Já dokážu pochopit neznalost, sám toho vím velmi málo, ale nedokážu pochopit snahu za každou cenu ke každému příspěvku něco napsat, byť to zjevně nikoho nezajímá. Trochu více pokory, chlapče...

LiberaleMiguel2

No vidíš, takhle se to dá slušně napsat 8) beru na vědomí 8)

Jak už jsme ale napsal, ty ode mě pokoru nečekej ;-)

Zamčeno

Zpět na „Pokec“