ptam se protoze mi tohle pride moc jednoduchy

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
wesly.TDI píše:takže svou kauzu skoro na 100tis jsem doklepal do zdárného konce, a dnes mi prislo opět a znova vyzvání ČKP o zaplacení 11.000kč za auto které jsem vlastlil až v roce 2011, tak mám platit za rok 2009
, následoval tento dopis:
Dobrý den,
tímto Vás žádnám o zaujetí stanoviska k mimosoudnímu vyrovnání nákladů, které mi Vaše společnost zpusobila, a to v důsledku Vašeho omylu v evidenci pojištění! Již po třetí se mi stalo, že mi od Vás došel dopis s tím, že mám uhradit nemalé částky, všechny dohromady kolem 100.000kč za POV, za dobu kdy jsem ani nebyl vlastníkem ani provozovatelem vozidla!
Těmito výzvami jste mi způsobili škodu min. 10.000 kč, a to za právní poradenství,provolané telefonáty, platby v reklamní agentuře za skenování dokumetů a pohonných hmot. Všecky potřebné připady si určitě dovedete dohledat dle mého jména i rodného čísla, které uvadím na konci e-mailu.
Doufám že se dohodneme touto cestou. Váš nepořádek v registru pojistníku je vydiráním nových majitelů mot. vozidel. Ten, kdo nemá kup.smlouvu je tak bohužel nucen platit za chyby druhých (ČKP).
S pozdravem ........
Za cca 30 min mi volal nějaké pán z ČKP, že se chtěji osobně sejít a probrat mé kauzy a případné vyrovnání nákladů, s tím že se mám dostavit do Prahy, a jelikož to mám do Prahy 500km, odmítl jsem s tím, že veškerá komikace bude probíhat e-maily a odškodnění prostě chci. Tak opět mlel že toto pouze osobně s jejich právní oddělením, natožto jsem pánu zdělil, že děkuji, a předávám tuto záležitost mému práv.zástupci,který je bude kontaktovat.![]()
Už těch zmrdů mám dost, ani omlovame se, ani hovno, takže jsem rozhodnut to hnát dále, takže jak se kauza rozjede, byl bych rád, kdybych sehnal co nejvíce lidí, třeba i tady z TF a výše odškodného bychom navýšili. Dle mého kolegy právníka je vysoká šance na úspěch
![]()
![]()
Myslíš toho debila co vynalez zázračnej způsob jak zlikvidovat papíry za 500? Kvůli tomu to chodí mě.Už když jsem ho viděl, bylo mi jasný, že je to tlučhuba, takže jsem si ty smlouvy dobře schoval, ale je opruz si s nima neustále dopisovat.L.A.M.A. píše:Ja cekam diky jednomu panovi co sem drive chodil taky dva dopisy. Ale auta sem neprovozoval takze jim poslu, ze vozidla byla na soukromem pozemku z duvodu generalni opravy a uvidim.
milonovo píše:Myslíš toho debila co vynalez zázračnej způsob jak zlikvidovat papíry za 500? Kvůli tomu to chodí mě.Už když jsem ho viděl, bylo mi jasný, že je to tlučhuba, takže jsem si ty smlouvy dobře schoval, ale je opruz si s nima neustále dopisovat.L.A.M.A. píše:Ja cekam diky jednomu panovi co sem drive chodil taky dva dopisy. Ale auta sem neprovozoval takze jim poslu, ze vozidla byla na soukromem pozemku z duvodu generalni opravy a uvidim.