Česká kancelář pojistilelů aneb Dávejte si pozor
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- petanek192
Re: Česká kancelář pojistilelů aneb Dávejte si pozor
Zdravím panstvo,
zmíněná kancelář pojistitelů mě také kontaktovala. Po tom, co jsem jim sdělil, že auto už není moje - dokonce jsem jim řekl i údaje nového majitele, který má, jak tvrdí, auto řádně pojištěné - přišel druhý dopis s žádostí o zaslání kupní smlouvy, kterou já v žádném případě nebudu postupovat třetí straně, což jsem jim napsal také. Teď v týdnu mi došla sms, že mojí pohledávku předali Transcomu a nevím, co od nich mám očekávat.
Někdo nějakou zkušenost?
zmíněná kancelář pojistitelů mě také kontaktovala. Po tom, co jsem jim sdělil, že auto už není moje - dokonce jsem jim řekl i údaje nového majitele, který má, jak tvrdí, auto řádně pojištěné - přišel druhý dopis s žádostí o zaslání kupní smlouvy, kterou já v žádném případě nebudu postupovat třetí straně, což jsem jim napsal také. Teď v týdnu mi došla sms, že mojí pohledávku předali Transcomu a nevím, co od nich mám očekávat.
Někdo nějakou zkušenost?
Švédská kvalita...to není turek u mašiny v Německu co si myslí, že DAS auto se spokojí se svým jménem z dob co to dělal Herr Němec
Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT
Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT
Dotaz, došel mi taky dopis, zapomněl jsem zaplatit 115kč za pojistku simsona. Napsali mi po cca 250 dnech, že jim mam uhradit 7500kč. což mi připadá doést neadekvátní! Motorka má rozpůlený motor a už se na ní 5 let nejelo, jen jsem prostě založil složenku a už to bylo. Myslíte, že by mi pomohlo jim napsat něco takového, že motorka nejela a nejede zatím jestli by šla cena snížit??? Děkuji
Ahoj, vyfoť rozebranou motorku s vinkodem ramu a spz a pošli čestný prohlášení se svědkem, že stroj byl v jejich době pojištění nepojízdnej a byl odstavenej na soukromým pozemku, já měl třeba motku rozebrano normálně v bytě což se taky považuje za soukromej pozemek. Pokud si budou trvat na svým napiš, že to předáš odškodňovací agentuře, protože máš pravdu a neřeš to.Fanda píše:Dotaz, došel mi taky dopis, zapomněl jsem zaplatit 115kč za pojistku simsona. Napsali mi po cca 250 dnech, že jim mam uhradit 7500kč. což mi připadá doést neadekvátní! Motorka má rozpůlený motor a už se na ní 5 let nejelo, jen jsem prostě založil složenku a už to bylo. Myslíte, že by mi pomohlo jim napsat něco takového, že motorka nejela a nejede zatím jestli by šla cena snížit??? Děkuji
Jinak by mě zajímalo podle jakejch tabulek se ty retardi rozhodujou jaký odškodnění chtějí.
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů
- bejvávalo :/
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jaké údaje ze smlouvy mám začenit, když ČKP dokazuju nevlastnění vozu v danném období? Tak nějak se mi zdá, že bych neměl údaje protisrany poskytovat 3. osobě.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
No já bych začernil nového majitele a napsal jim, že nemám jeho svolení k poskytnutí jeho údajů. Byl bych zvědav co odepíší
- Jirka.Kolouch
Nic
Teda aspoň já jsem měl tu zkušenost... Když po mně vymáhali "dluh", poslal jsem email + dopis s okopčenou kupní smlouvou apod. a textem, že dlužník nejsem a nic platit nebudu, zároveň tam stálo, ať se k tomu nějak vyjádří a ani se neobtěžovali odpovědět. Natož se nějakým způsobem omluvit. To k ČKP mluví za vše

Teda aspoň já jsem měl tu zkušenost... Když po mně vymáhali "dluh", poslal jsem email + dopis s okopčenou kupní smlouvou apod. a textem, že dlužník nejsem a nic platit nebudu, zároveň tam stálo, ať se k tomu nějak vyjádří a ani se neobtěžovali odpovědět. Natož se nějakým způsobem omluvit. To k ČKP mluví za vše

Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo
Český sen a pár dalších krámů
něco se už chystá..konečně.
http://www.novinky.cz/finance/327732-ne ... zakon.html
http://www.novinky.cz/finance/327732-ne ... zakon.html
http://www.i-veteran.cz/novinky/rozsude ... stitel-853" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
Tak jsem si myslel, že s touhle boží organizací nepřijdu nikdy do styku, ale v pátek mě obšťastnili doporučenym dopisem
.
V něm po mně požadujou skoro 36.000 Kč. Nejlepší na tom je, že kdybych nebyl poctivej deb*l a auto nepojistil, byl bych na tom líp a hlavně by po mně nechtěli prachy
.
V prosinci jsem koupil auto s (pro mě) neřešitelnym přepisem. Nebylo na mě ani odhlášený, prostě to nešlo. Takže jsem auto asi po měsíci prodal místnímu členovi. Ale o to tu nejde.
Auto předtim využívala firma, která krachla. V TP byla jako vlastník stále vedená leasingovka /leasing byl dávno doplacenej/ a firma jako provozovatel. A samozřejmě neplatili povinný. Já auto pojistil v den, kdy jsem ho koupil.
A samozřejmě ČKP usoudila, že když jsem si v prosinci pojistil auto, měl jsem ho určitě i předtim a nepojištěný. Takže po mě chtěj zaplatit skoro dva roky zpátky...
Je tohle normální?

V něm po mně požadujou skoro 36.000 Kč. Nejlepší na tom je, že kdybych nebyl poctivej deb*l a auto nepojistil, byl bych na tom líp a hlavně by po mně nechtěli prachy

V prosinci jsem koupil auto s (pro mě) neřešitelnym přepisem. Nebylo na mě ani odhlášený, prostě to nešlo. Takže jsem auto asi po měsíci prodal místnímu členovi. Ale o to tu nejde.
Auto předtim využívala firma, která krachla. V TP byla jako vlastník stále vedená leasingovka /leasing byl dávno doplacenej/ a firma jako provozovatel. A samozřejmě neplatili povinný. Já auto pojistil v den, kdy jsem ho koupil.
A samozřejmě ČKP usoudila, že když jsem si v prosinci pojistil auto, měl jsem ho určitě i předtim a nepojištěný. Takže po mě chtěj zaplatit skoro dva roky zpátky...
Je tohle normální?

- Jirka.Kolouch
Mně od nich přišla výzva podruhé. Samozřejmě vše poctivě placeno, bylo to za období cca 3 roky zpátky, kdy jsem auto nevlastnil ( vlastnil jsem ho od ledna 2014). Minulý majitel nějaká brněnská firma, která týden neplatila ručení.
Po telefonu mi nebyli schopní vysvětlit PROČ to doručili právě mně.
Odeslal jsem teda dokumenty ( kupní smlouvu) s tím, ať se vyjádří. Druhá výzva, podruhé jsem odeslal dokumenty + žádost o vyjádření a podruhé jsem nedostal žádnou odpověď.
Po telefonu mi nebyli schopní vysvětlit PROČ to doručili právě mně.
Odeslal jsem teda dokumenty ( kupní smlouvu) s tím, ať se vyjádří. Druhá výzva, podruhé jsem odeslal dokumenty + žádost o vyjádření a podruhé jsem nedostal žádnou odpověď.
Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo
No prostě to zkoušejí, taky sem při koupi auta z bazaru zridil v ten den pojistku a pak po me chteli mesic zpetne cca 3500,- tak sem jim poslal kupni smlouvu, kdy sem auto koupil a ze pred koupi stalo v tom a tom bazaru a uz se neozvali.
Dotaz, myslite, ze existuje nejaka databaze, kde bych zjistil, zda-li mam vsechny pojistky zpetne poplacene a vse v poradku, nebo nekde neco dluzim ? Treba na CKP ? To mi asi nikdo nerekne co ? Kdyztak nad tim uvazuju, nerad bych aby mi za Babettu, kterou uz ctyri roky nemam nebo neco jineho, prisla slozenka na nekolik tisic.. Vzdy sem vsechno hned platil, ale clovek zapomene a je pruser a na to oni cekaji ....
Dotaz, myslite, ze existuje nejaka databaze, kde bych zjistil, zda-li mam vsechny pojistky zpetne poplacene a vse v poradku, nebo nekde neco dluzim ? Treba na CKP ? To mi asi nikdo nerekne co ? Kdyztak nad tim uvazuju, nerad bych aby mi za Babettu, kterou uz ctyri roky nemam nebo neco jineho, prisla slozenka na nekolik tisic.. Vzdy sem vsechno hned platil, ale clovek zapomene a je pruser a na to oni cekaji ....
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
Jirka: Můžu se zeptat, po jak dlouhý době přišlo to jejich vyjádření? Posílal jsem to přes net (smlouvu).
Remix: Tak částečně ti asi pomůže http://www.bezpojisteni.cz" onclick="window.open(this.href);return false; (to je snad web ČKP), kde zadáš datum a SPZ a ono ti to ukáže, okdy a kde to bylo pojištěný... Ale databáze jako taková asi neexistuje
.
Remix: Tak částečně ti asi pomůže http://www.bezpojisteni.cz" onclick="window.open(this.href);return false; (to je snad web ČKP), kde zadáš datum a SPZ a ono ti to ukáže, okdy a kde to bylo pojištěný... Ale databáze jako taková asi neexistuje

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Joyride: Potvrzení ti pravděpodobně nepřijde. Z asi 3 "problémů" mi přišlo jednou (asi po 2 měsících)... a to jsem posílal doporučený dopisy a vyhrožoval, v těch ostatních, kdy jsem to udělal jen po netu nepřišlo nic.
Já to myslel tak, za jakou dobu se na netu ukáže, jestli to zamítaj nebo schvalujou
. Prej to tam má bejt potom napsaný...

Joyride vim znam bezpojisteni.cz akorat ci ja vim kdy uz sem vsechny ty auta mel, sem uz toho prostridal ani nepamatuju 

..:: MB C-Klasse ::..
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Joyride: Jo, to se ti tam ukáže... jen je to takové neodhadnutelné... jednou za 2 dny, potom po 14 dnech telefon a následně OK.
Díky, už teď se moc těšim
.

Joyride - a kde je problém? Pošli jim kupku a čus...je fakt, že s výzvama jsou strašně rychlý, ale zadání vyřešení do kolonky trvá někdy i 2 měsíce...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- Motor
- Kontaktovat uživatele:
je to bezne, musis jim dolozit, napr kupni smlouvou, ze jsi to auto pojistil az pote co jsi ho koupil...
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Rudi: Když vidim, jak jsou bystrý, tak problém bych viděl v tom, že mam kupní smlouvu s někym úplně cizim, kdo v TP nefiguruje a ten likviduje firmu, jejíž jméno taky v TP neni
.
No uvidíme.

No uvidíme.
Mě pomohlo stopckp.cz
Se mnou se nikdo neráčil bavit, tak jsem to dal jim, zaplatil litr a pak už mi jen, zhruba po dvou měsících přišel doporučený dopis, že věc je ukončená
Se mnou se nikdo neráčil bavit, tak jsem to dal jim, zaplatil litr a pak už mi jen, zhruba po dvou měsících přišel doporučený dopis, že věc je ukončená

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
http://www.novinky.cz/finance/340326-vy ... dluzi.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Takže vyřešeno?
http://firmy.finance.cz/zpravy/finance/ ... ti-ridicu/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://firmy.finance.cz/zpravy/finance/ ... ti-ridicu/" onclick="window.open(this.href);return false;
No,vypadá to,že to bvude jeden z mála-jestli ne jedinný zákon napravující kurvárny ČKP. Ještě chybí info,jestli pro ty,co už dostali výzvu k zaplacení "poplatku" musí zaplatit nebo se jejich jednostraně vynucená "povinnost" tímto zákonem vůči ČKP ruší.m.artty píše:Takže vyřešeno?
Každopádně platí,že do ledna není radno vyzvedávat žádnou doporučenou poštu.

Chysler PT Cruiser,Mitsubishi 3000GT,VW Transporter,Renault Kangoo.
Bylo:R.Megane II 1.9DCI,VW Passat,R.Scenic,R.5,Š.Octavia 1.9tdi,Honda CRX VTEC,VW Vento,Lancia Delta 2000 HF Turbo.....a x dalších aut různých značek.
))
Bylo:R.Megane II 1.9DCI,VW Passat,R.Scenic,R.5,Š.Octavia 1.9tdi,Honda CRX VTEC,VW Vento,Lancia Delta 2000 HF Turbo.....a x dalších aut různých značek.

na té doporučence je napsáno toto:Kuno píše:No,vypadá to,že to bvude jeden z mála-jestli ne jedinný zákon napravující kurvárny ČKP. Ještě chybí info,jestli pro ty,co už dostali výzvu k zaplacení "poplatku" musí zaplatit nebo se jejich jednostraně vynucená "povinnost" tímto zákonem vůči ČKP ruší.m.artty píše:Takže vyřešeno?
Každopádně platí,že do ledna není radno vyzvedávat žádnou doporučenou poštu.
Jestliže si adresát zásilku nevyzvedne ve lhůtě 10 dnů ode dne, kdy byla připravena k vyzvednutí, písemnost se považuje za doručenou posledním dnem této lhůty.. takže nevyzvednout nic neřeší. Jen zase problémy.
tak mi to taky přišlo... koupil sem auto kvůli motoru -- samozřejmě nabourané na zadek zboku přesně jak sem potřeboval celý předek netknutý
... dotah sem si ho domů (cca 10km fakt štěstí ) ... rozebral vyndal motor hodil do svojeho a na ekolikvidaci samozřejmě chtějí auto kompletní takže sem do něj ještě musel hodit starý motor a pak odvest na eko likvidičaku....samozřejmě nabourané auto do depozitu nedám protože ho pak ekonezlikviduju.... a když bych ho do depozitu dal nemělo technickou a ani bych ji už neudělal tak sem to nechal tak když to budu řešit stejně ekolikvidaci... bohužel na uřadě mi to nechtěli ekozlikvidovat (i přes to že sem měl papír o eko likvidaci ) dokud to na sebe nepřihlásim tak sem ještě za 800 kč to na sebe musel napsat
aby mi to o 2 minuty později vyřadily z registru
teď po mně chtějí 2280 kč za to že sem auto neměl pojištěné ... samozřejmě jim nic nedám .... pošlu fotku auta bez motoru (nic extra kvalita ale co ) a prohlášení čestné že auto stalo na dílně celou dobu a stejně nemohlo jezdit protože bylo lidově řečeno na "sra*ky" .... doufám že mně nebudou otravovat
nemá někdo předlohu jak by to mělo vypadat? díky ?..

- SomČarovný
Vytiskni si tenhle obrázek a pošli jim to v obálce s větou "automobil s <RZ nebo VIN> nebyl v uvedenou dobu provozován, protože byl nepojízdný a umístěný na soukromém pozemku".

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Me ted prislo na jeden vrak ktery jsem z dobre vule pojistil (ale asi az po dvou mesicich od koupe
) asi 3800,-.Ovsem ne od CKP,ale od nejakejch vymahacu.Na podzim to prislo od CKP,ale vedel jsem ze jim hori koudel tak jsem se na to vysral.Nemel jsem to na sebe prihlaseny,stejne asi jako 4-5 majitelu prede mnou
pak jsem to prodal kamosovi. Mam to platit nebo ne? Nepodal jsem totiz odpor v ty jejich 30ti denni lhute.

R33 GTST Mspec2 '97
pokud to máš už v exekuci, tak to máš podle mě už dost blbé