Cinquecento sponsored by TF
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- Libor12
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cinquecento sponsored by TF
Trochu rozplanuj misto a napis kde je volno. Dáme ji cucnout rajské?
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/
Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP
imfsoft-forum.eu/
Swap 1,7 zetec ? ...do tydne to mas komplet....
- Květoslávek
Jedno červený auto by si rádo cuclo:) a TF pobavilo,omezenosti některých:)
Volvo V40 2.0 T4 yellow Faketaxi
Go HARD or Go Home!!!
Go HARD or Go Home!!!
- LiberaleMiguel2
Libor: Hele viděl bych to na jeden zadní blatník pro tebe a jede pro Goldiese, zatím mám jenom ještě jeden příspěvek s požadavkem na "V8 TwinTurbo inside" a to bych hodil na zadní vrata
Rajskou nedostane, mě těch 60 koní stačí
123: Pokud nejsi debil, tak jsi z toho vyčetl všechno na co jste se tu ptali
Rajskou nedostane, mě těch 60 koní stačí
123: Pokud nejsi debil, tak jsi z toho vyčetl všechno na co jste se tu ptali
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
-
Nikoliv vaše moderátorství...ty seš ten jedinej kdo tu něco děláKane13 píše: To, doufám, nebylo na mě...
Hodnej kluk
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
Takže vlastně je to jenom thread o hovně, jako každej jinej, kde si par lidi porovnava pindiky a lečej ego že jim poštak picha starou...
Tak co máme na programu dál?
Miguel at si s autem děla co chce, jsou to jeho penize. Kolikrat se tu hýřej emoce jak kdyby vam sal z peněženek tisice, za ktery nedělal nic.
Tak co máme na programu dál?
Miguel at si s autem děla co chce, jsou to jeho penize. Kolikrat se tu hýřej emoce jak kdyby vam sal z peněženek tisice, za ktery nedělal nic.
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů - bejvávalo :/
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů - bejvávalo :/
- LiberaleMiguel2
Marty: A ty čekáš od TF snad něco jiného ?
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
A od Libora tam máš co? NOx není Cyklon B?
Problem je jinde. Miguel se tu uz sto let ohani tim ze bude 4g63 awd nebo rwd v8 a ze na to chce nasetrit a udelat o najednou. Setri uz celou vecnost, tak by clovek ocekaval, ze kdyz se mu coupe zadre, tak bez kecu koupi nejaky levny priblizovadlo a nebude tu zebrat pod zaminkou nalepek apod. To tema cinque vs fiesta jsem nevidel a proto jsem se tu na zacatku ptal jestli mi neco unika a kdo to teda vymyslel. Nikdo mi nebyl schopnej odpovedet, takze to pusobilo jako ze miguel zebra coz teda popravde na me pusobi porad... Poseldni dobou mi tohle forum opravdu prestava bavit. Ono celkove ta ceska mentalita...Mickael píše:A ja bych to zas tak nehrotil. Ze je Miguel mistni pocemkamdeš uz vime,v jeho pripade mi ta sbirka prijde jako adekvatni reakce. Sasek dela saskarny. Spis mi prijdou trapny ty reakce ,,sidliskovysenEvo,, a Tholis aka Pastor Maldonado. Prej ,,ja mam nasetreno,ja si muzu tech Cinquecent koupit nekolik,,
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
-
Je to tady, nejlepší argument všech dob konečně padl. Je na čase se rozejít do zakouřených hospod brblat nad pivem. Ale jednou na tu letenku ke klokanům taky našetříme!Ritchma píše:Ono celkove ta ceska mentalita...
Můžeš nějak víc rozvést tu českou mentalitu, pane Australane?
Nechci to tady zasirat. Pokud mate potrebu to dale rozebirat, tak SZ. Sem reagovat nebudu.
Ano muzu. Neni to tak davno co jsem se vratil z vyletu do cr, takze to mam z prvni ruky. I kdyz mezi mladyma uz se to zacina zlepsovat, tak porad cesi koukaj kde se prizivit, sebrat neco zadarmo a to casto i veci co nepotrebujou, koukame kde co ochcat a jak s ostatnima vyjebat. Co jsem si tak vsimnul, tak vetsina cechu a slovaku co sem prijedou se tohohle okamzite zbavi a nebo presne naopak se to jeste vystupnuje... Je mi jedno co si o tom myslite, ale az se vratite po peti letech do cr, tak vas to prasti hned na letisti. Jako takovej priklad. Zatimco tady se vestina lidi stydi vlezt do mhd bez listku, tak v cr jsem slysel celkem dost lidi jakou meli radost ze jedou na cerno a byli na to hrdy...
Ano muzu. Neni to tak davno co jsem se vratil z vyletu do cr, takze to mam z prvni ruky. I kdyz mezi mladyma uz se to zacina zlepsovat, tak porad cesi koukaj kde se prizivit, sebrat neco zadarmo a to casto i veci co nepotrebujou, koukame kde co ochcat a jak s ostatnima vyjebat. Co jsem si tak vsimnul, tak vetsina cechu a slovaku co sem prijedou se tohohle okamzite zbavi a nebo presne naopak se to jeste vystupnuje... Je mi jedno co si o tom myslite, ale az se vratite po peti letech do cr, tak vas to prasti hned na letisti. Jako takovej priklad. Zatimco tady se vestina lidi stydi vlezt do mhd bez listku, tak v cr jsem slysel celkem dost lidi jakou meli radost ze jedou na cerno a byli na to hrdy...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Od nového roku uz zakourene hospody nebudou
Fotka fiesty bude? Btw na co teda umrel hulk?
Fotka fiesty bude? Btw na co teda umrel hulk?
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
Jedno se Polákovi musí nechat, jeho téma vždy vzbudí hodně emocí mezí místníma členama.
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Mozna kdyby LM zacal natacet na youtube bude mit tolik zhlednuti ze si bude moct konecne koupit to v8..... A to neni spatny napad.... Nekde na netu sem nasel kolik vydelavaji ty youtuberi u nas a za to co predvadi je to teda sila....
- LiberaleMiguel2
Rudi: Za takových 10-15 let to tady díky mě budou kosit infarkty
kony5: No díky členům TF bych zarobil leda hovno to musí být shlédnutí v řadech miliónů kanál na TF mám, ale moc to nevydělává a to tam mám hodně videí z různých akcí atd
kony5: No díky členům TF bych zarobil leda hovno to musí být shlédnutí v řadech miliónů kanál na TF mám, ale moc to nevydělává a to tam mám hodně videí z různých akcí atd
a jak hunday? jezdí?
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- Libor12
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Včera mi dorazila nová série solenoidů. Otestuji,a vcelku nic nebrání mu dát ochutnat.Květoslávek píše:Jedno červený auto by si rádo cuclo:))
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
imfsoft-forum.eu/
imfsoft-forum.eu/
- LiberaleMiguel2
tuhle jsem jel v GTAčku kolem dílny a hele, tyburon s oblakem nad motorem xDBeaver píše:
Ta Fiesta je vzhledově cajk, ten Fiat vypadal hrozně pelešivě....
- Květoslávek
Má super anatomy,MiGu pošli fotku intecu.
Volvo V40 2.0 T4 yellow Faketaxi
Go HARD or Go Home!!!
Go HARD or Go Home!!!
No tomu říkám postup, z korejského Ferrari do shnilé hnusné herky. Je v tom alespoň OHV, ať je to dokonalé?
www.vh-autoservis.cz
H S2000 AP1 / V 850 SW
H S2000 AP1 / V 850 SW
- LiberaleMiguel2
Angličák: Vím já ? kapotu jsem ještě neotvíral ale něco tam vrčí, tak motor tam asi bude
jo, sedačky jsou příjemné
jo, sedačky jsou příjemné
A to bylo zadarmo? Víc bych za to nedal
www.vh-autoservis.cz
H S2000 AP1 / V 850 SW
H S2000 AP1 / V 850 SW
- LiberaleMiguel2
za 6k
jestli s tím budu celou zimu jezdit, tak se mi to vrátí na ušetřeném palivu takže za mě pohoda
jestli s tím budu celou zimu jezdit, tak se mi to vrátí na ušetřeném palivu takže za mě pohoda
nevim jestli to dela jen to foto zevnitr ale Ty vole to je pelech...za 13 sem koupil neco podobneho z italie z novym lakem bez koroze stav a1 ...akorat tu kulatou.... To si mel cosi pridat aspon at to trochu vypada....te to vyjde na trojnasobek nakonec ...kdyz uz to tu ma takovou sledovanost.... Motor 5,2v8 j jeep cheroke...nevi nekdo co je to tam za motory ? Nechce se mi to hledat..
Polsko, tam má všechno mega cenu, divokej východ tomu říkám uprade, z hjóndé 4X4 500 PS LPG KO do Fiesta do 50koní ta nula tam ve finále nechybí, ta sedí za volantem
VW - Very Wonderful