Článek AUTOTIP
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Článek AUTOTIP
congrat, Majku, urcite dobra volba
Naposledy upravil(a) SubTera dne 16 říj 2012 20:17, celkem upraveno 1 x.
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
bigfotr> to mne poser ale ja mam Station Wagon, uplna novinka modelovy rok 2013, o vikendu zacli reklamy v TV
minulou sobotu sem to videl, sedel v tom. v tydnu zacal objizdet salony a prodavat fabii. a dneska je doma. je fakt ze jsem hledal co maj kde skladem hned k prodeji, pac na objednavku klidne 3/4 roku nez to Korejci vyrobej
minulou sobotu sem to videl, sedel v tom. v tydnu zacal objizdet salony a prodavat fabii. a dneska je doma. je fakt ze jsem hledal co maj kde skladem hned k prodeji, pac na objednavku klidne 3/4 roku nez to Korejci vyrobej
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
takže jsi to měl za dost slušnou cenu
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Ty si s funglacem bez zajeti motoru letel 180 jo? To by se asi nemelo
Ja musim sjet pristi tyden do salonu projet tu 1,8 v benalu, ale jsem zhyckany RS a passatem TDI 96kw tak to asi nebude nic moc
Ja musim sjet pristi tyden do salonu projet tu 1,8 v benalu, ale jsem zhyckany RS a passatem TDI 96kw tak to asi nebude nic moc
Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
asi nemelo? sem to jen lechtal fakt sam sem cumel jak to tam skace fabku sem si zajel a jak litala, bez jediny zavady, kapku oleje vody nezezrala nekourila nic
Co na tom motoru chcete zajizdet? jako ze by si tam neco sedalo, jo? Treba tesneni pod hlavou, ze by se jakoze zatahlo
Normalne si auta uzivej, v omezovaci ho asi hned drzet nemusis, ale lepsi nez podtacet.
Normalne si auta uzivej, v omezovaci ho asi hned drzet nemusis, ale lepsi nez podtacet.
http://autosalontv.cz/autosalon-38-1/ch ... w-17-d-eco" onclick="window.open(this.href);return false;
Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)
Astra OPC (206kw,390Nm)
jinak cruze, malibu a další modely Chevroletu jsem si prolezl na autosalonu, jsou to sympatické auta, jak prostorově tak interierem ale z čeho jsem byl nemile překvapenej tak byly kolíčky zavírání dveří... a na stejnej tvar najel i OPEL
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nechapu. co ti na nich vadi? nebo to ze tam vubec jsou? s tim bezklickovym vstupem a startem ocenim ze vidim ze jsou dole. nasrala mne teda jedna vec uplne nejvic: koupite si auto za pul mega a nedaj vam tam trojuhelnik, lekarnu, lano a zarovky. mam tam jen lepici sadu a kompresor. navic lekarna nova co mam doma se mi nevejde do prihradky na lekarnu trojuhelnik sem tam narval jen tak tak
neee, ale příjdou mi takový pofidérní,tenký a tvar... nesedí mi v tom interieru
hm,ta KIa má i vyhřívaný volant a pár dalších vychytávek a pořád jsem pod pul mega
Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)
Astra OPC (206kw,390Nm)
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ale porad ses o 26kW dole a o 10tisic nahore za to stejne. ano u Kii je vetsi moznost priplatkove vybavy. ale pro mne uz je tech 450 cenovy strop. uz takhle auto ojedu do stavu kdyz uz mi zametnavatel nebude proplacet cestak (najeto 200tis km) driv nez ho doplatim. doufam ze se mi podari nasetrit dost penez na mimoradne splatky, aby mi to skoncilo driv.
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
sry ze ti to tu spamuju g3-lower
krasavec, akorát to chce aspoň poklotrony a koukám polokůže a vcelku "sportovnější" sedaky
Pekny, jen nechapu ty svetla, to si u auta za pul mice delaj asi srandu...cocky by je nezabili, i30 (mozna i Ceed) maj za tyhle prachy i xenony. Jestli ale namas denni sviceni, tak to ocenuju. Zrejme v tovarnach nemyslej na to, ze lidi chtej mit nastartovani a nesvitit k tomu.
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jo denni sviceni neni, ani bych to nechtel, tfuj. nechapu ale ze to automaticky rozsveceni nejde vypnout v salonu se mi to podarilo, ale ted i kdyz davam jakoze vypnout tak to furt sviti nemam jeste manual a servisku, pac korejci neposlali jeste zadny, jen na stary model sedana. tech cocek je skoda no, na fabce jsem je mel a byla to pecka. todle sviti mco pekne a kvuli cockam tam ale nebudu cpat tuzingovy kentus lampy, soupnul sem tam naky osramky cool blue aspon ... bohuzel xenony nebo cocky nejsou ani za priplatek
poklice nevozim, 800 za kus a nehodlam je nekomu darovat nebo je nekde ztratit. je zima tak se jezdi plech hliny budou na leto, jsou v garazi.
jinak sranda rano na inspektoratu. casove bomba rychly. jen trosku problem, ve VTP nemam zapsany zadny brzdy pani prej> vy v tom nemate zadny brzdy a dale typ nahore nakej uredni interni je podle evidence 1.6 benzin sedan, chudak pani to tam musela prepisovat a psat rucne. akorat nechapu ze mi tam nedoplnila ty brzdy. to jim v chevy jeste omlatim o hlavu.
poklice nevozim, 800 za kus a nehodlam je nekomu darovat nebo je nekde ztratit. je zima tak se jezdi plech hliny budou na leto, jsou v garazi.
jinak sranda rano na inspektoratu. casove bomba rychly. jen trosku problem, ve VTP nemam zapsany zadny brzdy pani prej> vy v tom nemate zadny brzdy a dale typ nahore nakej uredni interni je podle evidence 1.6 benzin sedan, chudak pani to tam musela prepisovat a psat rucne. akorat nechapu ze mi tam nedoplnila ty brzdy. to jim v chevy jeste omlatim o hlavu.
subtero, myslíš ty fejkové čočky co bývaj na ceedoch?
tak ty jsou taky za příplatek
Na cerny se ty bocni listy ztrati ale videl jsem je dolepeny na modrym sedanu cruze a hnus
Přesně takového černého combajna bych chtěl . To jsou ty příplatkové sedáky kůže + výhřev za 35tis?
Změna je život...
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nn, to je kuze/latka bez vyhrevu v LTZ vybave
v kuzi sem sedel a todle mi prijde pohodlnejsi. skoda vyhrevu no, holt mne bude v zime zabst prdel
v kuzi sem sedel a todle mi prijde pohodlnejsi. skoda vyhrevu no, holt mne bude v zime zabst prdel
to si rad prectu, proc jsou fejkovy...Dacan píše:subtero, myslíš ty fejkové čočky co bývaj na ceedoch?
no známý co má ceeda říkal že má čočku a za ni je schovaná normalní žárovka (nevim která patice zrovna)
Dacan: A co by jsi tam jineho cekal? trpaslika se svitilnou?
xenonovou výbojku?
v xenonech ano, ale ne v obyč čočkách, kam patří obyčejná žarovka
já se nehádám že tam nepatří, jen mě uniká význam toho že udělám světlo co se tváří jak xenon ale je tam klasická žárovka... asi jak plastové brembo brzdy
dacan