Článek AUTOTIP
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Článek AUTOTIP
nechceš se radši přestat smát jak čecháček a odpovědět v čem sou čočky lepší jak parabola?
patrne by ses mel vratit na zakladu a doplnit si znalosti...
http://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Co%C4 ... 8optika%29
..nic se tak netvari, tak si to vysvetlujes ty. Pro xenony se pouzivaji jine lampy a samozrejme s prislusnymi paticemi (D1S, D2S, D2R a ja nevim co jeste), kdezto u standardnich svetlometu s cockami se pouzivaji halogenove H1/H7. U Dacie se s tim sice nesetkas, bo tam teprve objevily ciry svetla, ale bez se podivat do autosalonu Skody, VW, Audi, BMW, Hyundai, Honda, Volvo, Mercedes a zjistis ze nejen KIA dava za cocky zarovky
http://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Co%C4 ... 8optika%29
..nic se tak netvari, tak si to vysvetlujes ty. Pro xenony se pouzivaji jine lampy a samozrejme s prislusnymi paticemi (D1S, D2S, D2R a ja nevim co jeste), kdezto u standardnich svetlometu s cockami se pouzivaji halogenove H1/H7. U Dacie se s tim sice nesetkas, bo tam teprve objevily ciry svetla, ale bez se podivat do autosalonu Skody, VW, Audi, BMW, Hyundai, Honda, Volvo, Mercedes a zjistis ze nejen KIA dava za cocky zarovky
Ja bych se nesmal jak Cechacek, kdybys tady nesiril ty plky ci radoby pomluvy...
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
subtera> nenapsal si mu hlavni duvody. proc cocka jen s h7mickou? protoze se usetri pri vyrobe cena za tlakovy ostrik a automaticke naklapeni svetel coz oboje musi xenony mit povinne. takhle das cocku s h7 a mas to. sviti to teda lepe presneji nez normalni cira, na fabce jsem s tim byl max spokojen. zarovka je jen jednovlaknova a jako u xenonu se pouze prepina clona.
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Miku mas to fakt moc pekny a ta cerna tomu sekne a ty bocni listy rozhodne nedavat , i kdyz vim ze je tady v tom narode hodne blbcu, kteri na parkovisti necumi a s tema poklicema to taky chapu , no jo vlastnost naroda, zavist, krast a pomlouvat to by slo
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
snad se nepřiplácí i za pásy?BIGPAPA píše:tak ty jsou taky za příplatekV-Y-V-I píše:parádní jen by mě srala absence ochranných lišt na dveřích
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Ne to jen u novyho RapidaRudi píše: snad se nepřiplácí i za pásy?
ted ctu v MF Dnes clanek kolik bude jaka motorizace stat, no levny to neni a prave Cruze sedan tam doporucuji jako vybavene auto se slusnym motorem (91kw) do 300t
- Sova
Škoda je koncipovaná jako levný vw pro západaky...přijde mi, jakoby to spousta čechů nedokázala za tu dobu pochopit a přesto jí musí mít...a pak objížděj akce v kaufu a lídlu a jí jak ze smeťáku aby vyšli
Místo aby si koupili Cruze nebo Thalii...
Za pár let se to komplet rozpadne všechno, i Rapid a pak zbydou jen oči pro pláč...
Nic nemění na tom že se mi rapid ale líbí...
Místo aby si koupili Cruze nebo Thalii...
Za pár let se to komplet rozpadne všechno, i Rapid a pak zbydou jen oči pro pláč...
Nic nemění na tom že se mi rapid ale líbí...
Cléon & Fonte
Mike Mad píše:ale porad ses o 26kW dole a o 10tisic nahore za to stejne. ano u Kii je vetsi moznost priplatkove vybavy. ale pro mne uz je tech 450 cenovy strop. uz takhle auto ojedu do stavu kdyz uz mi zametnavatel nebude proplacet cestak (najeto 200tis km) driv nez ho doplatim. doufam ze se mi podari nasetrit dost penez na mimoradne splatky, aby mi to skoncilo driv.
já ti nevim,za 470tis jsem se po dohodě dostal na tuto výbavu i kombika Cedu :
Paket Traveller Plus - síť a ližiny v zavazadlovém prostoru, dělící síť
mezi zadními sedadly a zavazadelníkem
Paket Decor - hliníkový dekor pedálů a opěrky pro levou nohu, přední
nerezové prahové lišty
Paket Ultra 1 - adaptivní xenonové světlomety (AFLS) s automatickým
rozsvěcováním světlometů (ALC), zatmavená boční skla zadních a
pátých dveří, přístrojový panel Supervision s barevným TFT displejem,
bezklíčový vstup Smart Key, startovací tlačítko, LED osvětlená klika
řidiče, vestavěná navigace se 7" dotykovým displejem a komunikací v
češtině, inteligentní parkovací systém (SPAS), varovný systém při
opuštění jízdního pruhu (LDWS), vyhřívané přední sedačky, volant, a
prostor pod stěrači, elektrická parkovací brzda, posuvná středová
loketní opěrka s výdechy vzduchu, kryt držáků nápojů, elektricky
ovládané sedadlo řidiče s pamětí, elektricky nastavitelná bederní
opěrka pro řidiče a spolujezdce, výškově stavitelná sedačka
spolujezdce, dešťový senzor, elektrochromatické zpětné zrcátko,
parkovací kamera, provedení interiéru Color A - čalounění
Jupiter
dle mého velmi slušná výbava za ty peníze..už se těšim..
Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)
Astra OPC (206kw,390Nm)
qpc: Oplak jde do Kia? Progres gratulace, osobne se mi i kombik libi vic nez kratas. Ale jednou si zase koupim pro_cceda, stejska se mi po nem
i manželky a firma musí něčim jezdit a ten Ceed byl dobrej už jako předešlá generace,tento je ještě o kus lepší a za tyy peníze a s tou zárukou je myslim velmi dobrou volbou.Samořejmě moje sympatie k Chevy Cruize taktéž proběhly,ale stačí si projít výbavu a možnosti..
Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)
Astra OPC (206kw,390Nm)
Kdes kupoval? Na servis jsem jezdil do Rakovnika - LOSL, nejmensi servis Kia mozna i na svete ale pan ma opravdu cloveci pristup a kdyz byl problem, resil ho k max. spokojenosti zakaznika. Taky mrkni na Kia Club (milosh zapomnel zalozit )
Majku, nejel jsi dneska kolem 10:40 pres Trebiz?
http://www.kia-club.net" onclick="window.open(this.href);return false; je jako coSubTera píše:Kdes kupoval? Na servis jsem jezdil do Rakovnika - LOSL, nejmensi servis Kia mozna i na svete ale pan ma opravdu cloveci pristup a kdyz byl problem, resil ho k max. spokojenosti zakaznika. Taky mrkni na Kia Club (milosh zapomnel zalozit )
To vzniklo jako kopie meho fora, ale pravda rozjelo se jim to vic.
milosh píše:To vzniklo jako kopie meho fora, ale pravda rozjelo se jim to vic.
to máš pravdu,celkem to tam žije,maji dobré napojení na celou KIA.CZ od dealerů až po vedení KiA v CZ..a tak to má být
ale snahu ti neupíráme
Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)
Astra OPC (206kw,390Nm)
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
subtera> jo jel sem z Kladna do Chomutova. uz sem tu tvoji hyundai s matnou folii parkrat videl. tusim ve Slanym ... naka zlata. nebo to je nekdo jinej odsud asi. ale urcite nekdo z TF
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
To je moja, jsi pozornej naraznik i strecha jsou v leskly cerny, barva auta stribrno-zlata
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na tohle tema jsem narazil ani nevim jak, ale neda mi to... Predpokladam ze tech pul mega co auta o kterych se zde bavite stoji nebudete platit cash? Ja jsem si docela jistej ze az pujdu koupit neco na popojizdeni za pul mega urcite to nebude i30 ani Ceed ani Cruze... Musi vam prece dojit ze zrovna tyhle tuctovky (nechci urazit) jdou kazdym mesicem neumerne na cene dolu... Neni nad ten pocit splacet auto za xxxCZK a sledovat hodnotu prodavanych za rok kdy budou stat polovinu, ale clovek bude porad splacet a splacet........... Asi trend teto doby... Neco jsem zaspal?
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848