Článek AUTOTIP
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Článek AUTOTIP
Nějaká dobrá duše co má doma a naskenuje mi článek:
Chevrolet Cruze SW vs. Opel Astra ST
Srovnání dvou koncernově spřízněných kombi nižší střední třídy.
Very thx )
Chevrolet Cruze SW vs. Opel Astra ST
Srovnání dvou koncernově spřízněných kombi nižší střední třídy.
Very thx )
- Přílohy
-
- autotip.jpg (29.66 KiB) Zobrazeno 2626 x
Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
Re: Článek AUTOTIP
Pohledám, někde bych tohle číslo mohl mít
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
akorát bych to nějak moc nesrovnával... Cruze je postavenej na podvozku Astry H Caravan a nová Astra ST je proti tomu uplně jinde
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale o tom v tomto topicu nejde
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
ja vim, ale nechapu proč to srovnavaj a jen tak si sbírám příspěvky
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
V AutoTIPu často dávají zdánlivě nesrovnatelný auta...naposled Škoda Rapid x Dacia Lodgy... ale dělají to záměrně a občas je to zajímavý čtení
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
Neni nahodou na podvozku jecka?BIGPAPA píše:akorát bych to nějak moc nesrovnával... Cruze je postavenej na podvozku Astry H Caravan a nová Astra ST je proti tomu uplně jinde
není Cruze je na H-áčku
stejně je to z bláta do louže
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Asi tak.... vsechno vcetne VW stoji za hovno...zadna automobilka na svete uz nechce delat dobry auta a lidem predhazuji tyto jejich spotrebice.
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
No ja prave uvazuju o novce CRUZE SW takze shanim info kde to jde. Uz me to nebavi furt neco shanet, resit, opravovat, vozit do servisu platit atd...mam 3 auta a uz toho mam nad hlavu. Nerikam, ze novka bude jezdit bez servisu, ale nez davat 5-10tis mesicne za opravy to raci budu platit 6t leasing...
Změna je život...
Už jsi v tom jel? Já asi před týdnem a stačilo....
Kane: Jaky mas z cruze pocit, jakou jsi mel k dispozici motorizaci?
hovnooo že by i božský VW?maRkus píše:Asi tak.... vsechno vcetne VW stoji za hovno...
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
milosh: Mám pocit, že to byla 1.7 nafta...hlavně na mě to auto působilo takovým rozgeglaným nejistým jízdím dojmem...ale pořád lepší než <-> Fluence...
To je nazor teda V porovnani treba s jakym autem/znackou...?
Srovnávali jsme Rapid x Cee´d x i30 x Fluence x Cruze...
S tím, že beznadějně nejhorší byl Fluence a hned ho následoval právě Cruze.. Prostě jsem se v tom autě cítil jak v bazarovce co má na hrbu 200tis. km, bylo to nejistý v zatáčkách, blbý reakce na plyn...
S tím, že beznadějně nejhorší byl Fluence a hned ho následoval právě Cruze.. Prostě jsem se v tom autě cítil jak v bazarovce co má na hrbu 200tis. km, bylo to nejistý v zatáčkách, blbý reakce na plyn...
Bóďa: Ano, od Golfa IV, Passata B4 a Transportera T4... temato autama skoncilo to neznicitelny obdobi a stavej se sracky.... ale to dela kazda automobilka.... Citroen uz nikdy nevyrobi auto jako xsara, Peugeut svoji 306 a 405, Opel Omega a Kadetta, a mohl bych u kazde automobilky pokracovat....
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
víceméně s tebou souhlasím, jen jsem si dělal prdel s tim VW, jak jsi to napsal s vw ani žádné osobní zkušenosti nemám, protože pro mě ty auta prostě nic neznamenaj a nic mi neříkaj (jako spousta ostatních)
Tak já mám domluvené projížďky a chcu projet 1,8 benal i 1,7 a 2,0 diesel. Nemam ponětí co od toho čekat takže se nechám překvapit, ale jezdím každý den O1 RS + - 200koní takže ta 1,8 benál se 130koňma nevím zda to psychicky zvládnu (RS není žádná pila, ale aspoň to turbo je krapet poznat ) a ještě mám passata na práci B5,5 combi 1,9TDI 130koni a to je super auto, velke, rychlé, ale i přes velké investice je to prostě už stará kára stejně jako RS.
Cruze by byl ideal s 2,4 V6 co davaj do Malibu to bych bral a sup tam LPG a spoko A casem treba posetrit na neco na vikend, treba takova E36 M3 nebo Z350 ale to uz je z rise snůůůů....
Kdyby někdo naskenoval ten článek byl bych rád, nějaké recenze jsem četl na netu + jsem našel i Chevrolet forum )
Cruze by byl ideal s 2,4 V6 co davaj do Malibu to bych bral a sup tam LPG a spoko A casem treba posetrit na neco na vikend, treba takova E36 M3 nebo Z350 ale to uz je z rise snůůůů....
Kdyby někdo naskenoval ten článek byl bych rád, nějaké recenze jsem četl na netu + jsem našel i Chevrolet forum )
Změna je život...
Bóďa ja to napsal tak proto aby nekdo hned na moji vetu nenapsal neco ve smyslu ze sem zaslepenej na vw....
jasny, akorat to tak vyznelo stejne si nevyberes
- Květoslávek
vem astru,v hodne cruzech astrach už jsem jel a ta astra je o moc dál.dneska sem jel z firmy (dealerstvi opel-chevrolet) cruzem asi 30 km a mel sem si radsi vzit corsu d nez toho cruza...spatna rekce na plyn,podvozek jalovej..
astra j je podvozkem hodne dobrá.
astra j je podvozkem hodne dobrá.
Volvo V40 2.0 T4 yellow Faketaxi
Go HARD or Go Home!!!
Go HARD or Go Home!!!
G3: ze ti do toho kecam, nechces zvazit Ceeda SW/i30 combi? Ja mam ke svoji stary i30 ted pujcenou novou, protoze druhy auto mam nabourany a vymenil bych to hned, sice ne za tu linou 1.4 co mi podsrcili, ale z podovzku, ergonomie, materialu atp. jsem nadsenej a bavi me to. A jak jsi psal o tom servisovani - KIA i Hyundai jsou velmi benevolentni v reseni reklamaci a nevim, jestli se zrovna tohle da rict o Chevy. A nevim jak u Chevy, ale u Korejcu je moznost ofiko LPG bez vlivu na zaruku, ja jsem toho vyuzil pred dvema dny.
chevrolet je ted tam kde byla kia a hyundai pred 10ti rokama.... na zacatku a nesmi a ani ho nikdo nebere vazne jako jakoukoli konkurenci.....
me prijde ze mas pred sebou tvrdy rohlik a cerstvou bagetu a premyslis co si odnest domu... to nechapu
me prijde ze mas pred sebou tvrdy rohlik a cerstvou bagetu a premyslis co si odnest domu... to nechapu
Cruze uz je "pořádné" auto alespon opticky vypada takove vetsi mohutnejsi (váha je až moc - kombík tuším 1500kg)
Hodně se mi líbí designově - ještě jsem v tom nejel, takže až se projedu a uvidím to zevnitř atd vše na živo tak se budu rozhodovat na co dalšího se eventuélně půjdu podívat. Chcu to kupovat na jaro takže mám půl roku čas, ale chtěl bych to auto pak aspoň 3roky spíš 5 mít. LPG mi údajně přes spřátelenou firmu nechá udělat i autosalon tady bez ztráty záruky. Ale nevím, zda nebude problém s propalováním ventilů jak to poslední dobou u nových aut bývá
Hodně se mi líbí designově - ještě jsem v tom nejel, takže až se projedu a uvidím to zevnitř atd vše na živo tak se budu rozhodovat na co dalšího se eventuélně půjdu podívat. Chcu to kupovat na jaro takže mám půl roku čas, ale chtěl bych to auto pak aspoň 3roky spíš 5 mít. LPG mi údajně přes spřátelenou firmu nechá udělat i autosalon tady bez ztráty záruky. Ale nevím, zda nebude problém s propalováním ventilů jak to poslední dobou u nových aut bývá
Změna je život...
Tak časák jsem nenašel, přítelkyně asi vyhodila
Ale když už tady tak zvesela OTčkujem, nad Rapidem jsi nepřemýšlel? Určitě bys měl kvalitnější auto než je Cruze... a na jaře by měl být Sportback, pokud nechceš liftback
Ale když už tady tak zvesela OTčkujem, nad Rapidem jsi nepřemýšlel? Určitě bys měl kvalitnější auto než je Cruze... a na jaře by měl být Sportback, pokud nechceš liftback
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pomalu bych tohle tema prejmenoval, "jake auto vybrat" a strcil to do sekce o par radek nize
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Všechny nový auta jsou sračky... Nepatří to do sekce vtipů? Spíš možná proto vytvořit novou sekci - špatné vtipy.
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
ač nemusim korejce, tak když sem posledně jel v Ceedu, prakticky první naftě 1,6, tak mě to auto celkem překvapilo za tu cenu, takže bych bral taky skoro Kiu. Jediný, co mi přišlo stále špatný jsou vnitřní plasty a materiály, tam až to vytáhnou, což už u novýho ceeda může bejt, tak myslim, že zajímavá volbaSubTera píše:G3: ze ti do toho kecam, nechces zvazit Ceeda SW/i30 combi? Ja mam ke svoji stary i30 ted pujcenou novou, protoze druhy auto mam nabourany a vymenil bych to hned, sice ne za tu linou 1.4 co mi podsrcili, ale z podovzku, ergonomie, materialu atp. jsem nadsenej a bavi me to. A jak jsi psal o tom servisovani - KIA i Hyundai jsou velmi benevolentni v reseni reklamaci a nevim, jestli se zrovna tohle da rict o Chevy. A nevim jak u Chevy, ale u Korejcu je moznost ofiko LPG bez vlivu na zaruku, ja jsem toho vyuzil pred dvema dny.
VW - Very Wonderful