dementi na silnicích - D1 - ..2222

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
blázen
Kontaktovat uživatele:

Re: dementi na silnicích

Příspěvek od blázen »

Trhyy píše:
blázen píše: no to si kuř ,že jo 8)
tvrdíš mi,že nemám jezdit po vesnici 40,abych náhodou neohrozil nějakýho dementa,co pojede za mnou 120 a on to nedobrzdí. Jsi mladej a hloupej a jednou na to přijdeš,že to rychlý ježdění je nebezpečný a že tím neohrožuješ především sebe. Já jezdím sem tam olomouc taky po dálnici. A nevidím důvod tam jet víc než 140-150km/h proč by měl nějaký zmrd jezdit po dálnici 200 a víc? Napiš mi jediný rozumný důvod a omluvím se ti za to co píšu.

Se prober ty blázne :D Kde sem psal že nemáš jezdit po vesnici 40 ? Si mě asi pleteš, si jezdi třeba 20 ve vesnici. Na prázdný dálnici si pojedu klidně i víc jak 200 když pojedu s autem který vim že tu rychlost bez problému zvládá a bez problému na rozumný dráze zastaví.
Na dálnici v běžnym provozu jezdim většinou cca 150-160 tachometrovejch a nasrat. A i když za mnou pojede střelec 300 tak mu dycky uhnu, páč je to prostě normální uhnout rychlejšímu, všude v normálních zemích EU to funguje, tak nevidim důvod proč by tady ne. I když vidim důvod, páč tu sou buráci co sou prostě zatvrdlý a v rychlym jedou 130 a neuhnou a neuhnou i když je vpravo prázdno. A já prostě zprava nepředjíždim, radši budu 5minut troubit blikat a všechno možný, ale zprava v 90% nepředjíždim, jenom když fakt hodně pospíchám a nemam čas se zabejvat debilama. Dyť nikdo přece neví proč ten dotyčnej jede rychlejš ne ? Veze manželku do porodnice, někoho s infarktem a co já vim co důležitýho. Dyt je to doprdele normální nebejt kokot ne a nezdržovat lidi co chtěj jet rychlejš
víš co je směšný? kolik lidí po té dálnici zde jede s infarktem a nebo do porodnice..proč sem cpeš případ,který bude na té dálnici asi ojedinělý,když sám víš,jak to tu na dálnicích vypadá. Jistě je normální pustit rychleji jedoucího,a dělá to každej. Problém je,když si ho prostě nevšimneš. Hlavu v zrcátku taky nemáš pořát a někdy se stane každýmu,že někoho zbrzdí. To ovšem neopravnuje nikoho udělat to,co je úvodem k této diskusi. Tvý bezpečný auto jsem tu někde viděl na fotce na kolejích tramvaje,jak je bezpečný.. :D Pospíchej si kde chceš,ale dodržuj předpisy 8)

k nesmyslu od keina nemám co dodat. Takový nesmysly z něj nepadaj často,tak nebudu reagovat :lol:
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Hezký jak si vytrhuješ z kontextu jenom to co se ti hodí :D
Ano stane se i mě, že jedu po dálnici 160 a nevšimnu si že je za mnou někdo rychlejší i když čumim do zpětnýho furt, tak se to stát může, ale pokud si člověk nevšimne auta co na něj bliká dálkovejma a troubí, tak by neměl na silnici co dělat a hlavně píšeš uplně o ničem jinym, páč to že si někdo někoho nevšimne a po zablikání uhne je naprosto normální, tady se řeší to že jsou mezi náma kokoti co neuhejbaj schválně a ještě dělaj naschvály když chce někdo jet rychlejš než oni. Poznáš bezpečnost auta podle fotky, která v tomto případě nemá absolutně žádnou souvislost ? Ty tvoje názory jsou někdy takový..... nevim jak to napsat slušně :D
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

miveccolt

Příspěvek od miveccolt »

Tak tohle je taky "pěkný"
http://www.novinky.cz/krimi/221209-pira ... estie.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mitsubishi Colt CJ0 1.3 12V
Ronal R46 7x16 ET37
Pirelli PZeroNero 195/45 R16

Beaver

Příspěvek od Beaver »

On je vlastne obet, my to spatne pochopili !

http://zpravy.idnes.cz/pirat-se-znackou ... _krimi_zep

Nastesti spravedlnosti bude ucineno zadost:

http://zpravy.idnes.cz/pirat-s-espezetk ... _krimi_cen

Prekvapuje to tady v CR nekoho ?
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Trhyy píše:Hezký jak si vytrhuješ z kontextu jenom to co se ti hodí :D
Ano stane se i mě, že jedu po dálnici 160 a nevšimnu si že je za mnou někdo rychlejší i když čumim do zpětnýho furt, tak se to stát může, ale pokud si člověk nevšimne auta co na něj bliká dálkovejma a troubí, tak by neměl na silnici co dělat a hlavně píšeš uplně o ničem jinym, páč to že si někdo někoho nevšimne a po zablikání uhne je naprosto normální, tady se řeší to že jsou mezi náma kokoti co neuhejbaj schválně a ještě dělaj naschvály když chce někdo jet rychlejš než oni. Poznáš bezpečnost auta podle fotky, která v tomto případě nemá absolutně žádnou souvislost ? Ty tvoje názory jsou někdy takový..... nevim jak to napsat slušně :D
jaký? klidně to napiš neslušně.. můj názor je jasný,zavírat ty tvý střelce za katr,protože to je to, co zabíjí,ne trouba,co na sebe nechá blikat a troubit. :wink:
90% mrtvol je kvůli spěchání..

mě by zajímalo,kolik mrtvých lidí by bylo za týden,kdy by všichni dodržovali ty nudný,nechutný a zbytečný předpisy.. :mavani:

crazyape

Příspěvek od crazyape »

Me teda taky neprijde normalni kdyz se za mnou nekdo pririti, troubi a blika na me... to je pro me normalni kokot a ne ridic. Nerikam ze delam naschvaly ale tyhle debilky nesnasim.
Videli jste neco podobneho mimo cr? tam jedes a i kdyz jedes v rychlem pruhu tak si auta od tebe drzi odstup a az teprve uhnes tak na to slapne. Tady se ti kreten nalepi az na prdel a muze se hned posrat ze jsi si dovolil ho zbrzdit.

Tohle samy me delaj lidi i na okrsce... tak si vzdycky tak lehce problikavam brzdu.. obcas uz mam fakt chut to zaslapnout at si ten za mnou dela co chce.... vyboura se? No a co.. jeho minus, nedodrzel bezpecnou vzdalenost a me pred autem prebehl zajic.. nasrat. Ono to chce u toho rizeni trosku premyslet a byt toleratni.... a ne se hned posrat kdyz potkam nekoho kdo jede ve meste 40 a mimo 70. Vsichni nejsou takovy borci.

Taky se me strasne libi nazory tedkon v zime na lidi co jednou pri chumelenici a na snehu pomaleji.... jednou jsem jel takhle do prahy a jel sem 40, chumelilo, silnice zavata,klouzalo to jako prase.... predjel me debil v oktavce tipuju tak 90-100kmh a za chvili se za nim zvednul snih a uz se tocil.

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

ted se připrav na to,že budeš největší kokot,protože máš zdravý rozum... uhnout je lidský a normální,ale to lepení se na nárazník.. normální není 8)

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Moje rec.

Jinak asi tak dva roky zpatky se mi taky v zime nalepila na zadek nejaka Fabie, prekvapive TDI. Jel jsem pomalu, protoze silnicari cekali az prestane snezit, takze povrch byl klouzavej a navic neviditelnej. Manik ve Fabii strasne nedockavej, neustale byl deset centimetru za mnou a pak na nejakym rovnejsim useku to nevydrzel a predjel a ukrutnou rychlosti zmizel. Za dva kilaky jsem ho videl jak telefonuje zapichlej v prikopu a bezradne macha rukama. Tak jsem mu zamaval taky a jel dal :)
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

JJ to je dobra satisfakce 8)
Otazkou je zda cesti ridici uz byli prasata nebo to vzniklo az po revoluci :roll:

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

no jooo, chudáček

http://www.novinky.cz/krimi/221296-pira ... rzdit.html" onclick="window.open(this.href);return false;

já bych ho tááák nakopal
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

MEDwjet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MEDwjet »

vyblil pade na stul a jeto
TDI

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Nj, řidič Metrostavu se za pomoci leváren dostal k penězům, tak teď je z něho velkej manažér a může si dělat co chce :lol: To je u nás úplně normální :) Snad jednou bude taky takovej :lol:
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

beago

Příspěvek od beago »

ten by zaslouzil fakt gumolecbu obuskem...jak tam breci kuli spezetce
prej, delali sme na sebe neslusna gesta...no omg, von z nej bude jeste chudacek kterej za nic nemuze
Řídící jednotka mého auta běží na Linuxu, proto má také moje auto pouze dva stavy - Vypnuto a Opravujeme

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

A mě furt přijde že tady pár jedinců necháme o co jde. Jasně pokuď někdo dojede na dálnici pomalu jedoucí vozidlo, nalepí se 10cm za nárazník a bliká, troubí apod. tak je to dement, ale to se tady neřeší. Tady se řeší to, že se jede po dálnici, dojede se pomalu jedoucí vozidlo, zdálky ho člověk problikne, nebo bliká blinkrama, protroubí a ten člověk nereaguje i když člověk zezadu vidí, že ten dotyčnej se podívá do zpětnýho a ví o vás. Samozřejmě ho člověk problikne v případě že v pomalym pruhu nic nejede a nebo ten dotyčnej předjíždí třeba dva nákladáky mezi kterejma je ale třeba 200m mezera. Pokud na dálnici dojedu pomalý auto a v pravym pruhu jedou auta ještě pomalejš než ten člověk v rychlym tak to samozřejmě toleruju.

Na jednu stranu tady všichni píšete jakej je ten člověk z Mercedesa sráč, ale kdo ví co se tam doopravdy stalo ? To ví akorát on a pár lidí co po tý dálnici jelo. Zbytek lidí je akorát ovlivněno televizí, novinkama.cz apod. To že ten člověk má na značce 2222, auto za mega a sedí na významnym postu přece eště neznamená že to musí bejt zmrd. Přece pokuď nevim na 100% všechny fakta tak nesoudim a v tomdle státě bych se dost divil kdyby ten Aleš T. někoho soukromně nasral, někomu sebral zakázku apod. co já vim a ten někdo se nasral a pomstí se mu timdle způsobem. Ve sféře těhle lidí se hraje trošku jiná liga než pomsta typu rozbíjení huby před hospodou.

beago

Příspěvek od beago »

Trhy jsem jeden z lidi ktery si o nem myslej ze je cur*k - po shlednuti videa ale trosku z jinyho duvodu
kua proc ma v aute sekretarku? ta vymluva ze by se citove zhroutil me prijde fakt mimo, za druhy - ty kecy vo znacce svadet na chlapa co mu obstarava vozovej park? s tim at de taky do pr...jeste vic me nastvalo jak se krouti kdyz se ho zeptaj proc jeho sekretarka zmenila vypoved - v kazdym druhym policejnim kanclu sedi simir s tomem ktery kazdymu vyslychanymu "vkladaj vety do ust" jak rek milej pan manazer :mavani:
Řídící jednotka mého auta běží na Linuxu, proto má také moje auto pouze dva stavy - Vypnuto a Opravujeme

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Proč by si nemohl vozit v autě sekretářku ? Na tom mi nepřijde nic divnýho.

Jasně že tu značku chtěl on a dostal jí, ale přece to nemůže v týdle zemi kde se řešej nepodstatný hovna říct na plnou hubu že si tu značku koupil, nebo dostal protislužbou. To by pak závistivý vencové z vesnice co ničeho nedosáhli, akorát ukazovali a řešili by jak je to možný že tu značku dostal. Tak si radši vymyslí tudle pohádku a je "v klidu" udělal bych to taky tak.

Tak sekretářka mohla změnit výpověd z xy důvodů, ale to opět ví jenom ona a případně někdo kdo za tim všim stojí. A pokuď se ho opravdu snažil někdo na cokoli dostat, tak jí klidně ty slova " do úst vkládali" opět v čechách celkem bohužel normální jev.

Můj názor je ten, že za tim všim stojí tak trošku jina, vyšší liga a ta určí co se řekne médiím. Jak to doopravdy bylo ví jenom pár lidí na světě.
Naposledy upravil(a) Trhyy dne 03 led 2011 23:52, celkem upraveno 1 x.

rallik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rallik »

Co to je za otázku, proč má v autě sekretářku? :lol:

To je snad jeho věc proč jí tam měl ne?

Nehodu asi způsobil, ale je kolem toho obrovský haló, kvůli ničemu....

A jak tady někteří navrhujete, že by měl sedět "skoro na doživotí"... To u nás nechoděj ani vrazi. Tak proč by měl nějakej chlápek co ťuknul auto na dálnici :roll:
KEHO rennsport

Kein

Příspěvek od Kein »

blázen píše:víš co je směšný? kolik lidí po té dálnici zde jede s infarktem a nebo do porodnice..proč sem cpeš případ,který bude na té dálnici asi ojedinělý,když sám víš,jak to tu na dálnicích vypadá. Jistě je normální pustit rychleji jedoucího,a dělá to každej. Problém je,když si ho prostě nevšimneš. Hlavu v zrcátku taky nemáš pořát a někdy se stane každýmu,že někoho zbrzdí. To ovšem neopravnuje nikoho udělat to,co je úvodem k této diskusi. Tvý bezpečný auto jsem tu někde viděl na fotce na kolejích tramvaje,jak je bezpečný.. :D Pospíchej si kde chceš,ale dodržuj předpisy 8)

k nesmyslu od keina nemám co dodat. Takový nesmysly z něj nepadaj často,tak nebudu reagovat :lol:
Blázne, tady ale nikdo netvrdí, že máš jezdit v obci kilem. Stejně tak tě zde nikdo nenutí abys jezdil rychleji. O co mi zde jde je jen to, že když jedeš pomaleji tak máš toho rychlejšího pustit, ať už to je na dálnici, nebo na okresce. Já v tomhletom nesmysl opravdu nevidím. Přesto je velká část lidí, kteří záměrně brzdí provoz a opravdu provokují.

Naopak vidím nesmysl v tvrzení, že rychlost zabíjí - zde totiž opravdu záleží jak už jsem psal na řidiči a voze. Je třeba si uvědomit, že rychlostní limity se nezměnili posledních 30let. Za to automobily se změnili razantně. Před dvaceti lety byla maximální rychlost na dálnici taktéž 130km/h což paradoxně byla maximální rychlost tehdejší škody 120 či Favoritu, kde už nebyly žádné rezervy a ovládání těchto aut v této maximální rychlosti bylo žalostné. Dnes se maximální rychlost průměrného auta pohybuje u 200km/h. Proč je tedy trestné jezdit 160km/h, když se touto rychlsotí na dálnicích u nás běžně jezdí?

Kdyby se PČR místo měření rychlosti na dálnici radši zaměřila na dodržování vzdálenosti a bezdůvodnou jízdu v levém pruhu, tak jsem přesvědčen o tom, že taková dálnice bude bezpečnější a rychlejší/plynulejší - což je podstata ideální dopravy.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Jenom poupravim že před 20ti lety byla max. na dálnicích 110 a v obci 60.

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

Trhyy píše: Můj názor je ten, že za tim všim stojí tak trošku jina, vyšší liga a ta určí co se řekne médiím. Jak to doopravdy bylo ví jenom pár lidí na světě.
Ty voe, svobodní zednáři vládnou světu, co? :smich:
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

Jardafox píše:no jooo, chudáček

http://www.novinky.cz/krimi/221296-pira ... rzdit.html" onclick="window.open(this.href);return false;

já bych ho tááák nakopal
to je masakr toto :shock: zmrd zku*veny. priste vozit u sebe kvera a rovnou ho popravit. On tam zastavi nejake auto s babou a deckem, nasledne nekomu dupne po brzdach a on je chudak. bych mu to vysvetlil rucne strucne.
Vzhledem k tomu že je to na kamerách všechno a již za totožnou činnost byl řešen,
tak vinen určitě bude. SPÍŠ SI POČKÁM NA TEN SMĚŠNÝ TRESTÍK :-(
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

Kein

Příspěvek od Kein »

http://www.autoweb.cz/mercedes-2222-ver ... ch-silnic/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Globus píše:
Trhyy píše: Můj názor je ten, že za tim všim stojí tak trošku jina, vyšší liga a ta určí co se řekne médiím. Jak to doopravdy bylo ví jenom pár lidí na světě.
Ty voe, svobodní zednáři vládnou světu, co? :smich:
Tak zrovna ty, ani já do tohodle moc nevidíme, tak bych se moc nesmál.

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Kein píše:
blázen píše:víš co je směšný? kolik lidí po té dálnici zde jede s infarktem a nebo do porodnice..proč sem cpeš případ,který bude na té dálnici asi ojedinělý,když sám víš,jak to tu na dálnicích vypadá. Jistě je normální pustit rychleji jedoucího,a dělá to každej. Problém je,když si ho prostě nevšimneš. Hlavu v zrcátku taky nemáš pořát a někdy se stane každýmu,že někoho zbrzdí. To ovšem neopravnuje nikoho udělat to,co je úvodem k této diskusi. Tvý bezpečný auto jsem tu někde viděl na fotce na kolejích tramvaje,jak je bezpečný.. :D Pospíchej si kde chceš,ale dodržuj předpisy 8)

Blázne, tady ale nikdo netvrdí, že máš jezdit v obci kilem. Stejně tak tě zde nikdo nenutí abys jezdil rychleji. O co mi zde jde je jen to, že když jedeš pomaleji tak máš toho rychlejšího pustit, ať už to je na dálnici, nebo na okresce. Já v tomhletom nesmysl opravdu nevidím. Přesto je velká část lidí, kteří záměrně brzdí provoz a opravdu provokují.

Naopak vidím nesmysl v tvrzení, že rychlost zabíjí - zde totiž opravdu záleží jak už jsem psal na řidiči a voze. Je třeba si uvědomit, že rychlostní limity se nezměnili posledních 30let. Za to automobily se změnili razantně. Před dvaceti lety byla maximální rychlost na dálnici taktéž 130km/h což paradoxně byla maximální rychlost tehdejší škody 120 či Favoritu, kde už nebyly žádné rezervy a ovládání těchto aut v této maximální rychlosti bylo žalostné. Dnes se maximální rychlost průměrného auta pohybuje u 200km/h. Proč je tedy trestné jezdit 160km/h, když se touto rychlsotí na dálnicích u nás běžně jezdí?

Kdyby se PČR místo měření rychlosti na dálnici radši zaměřila na dodržování vzdálenosti a bezdůvodnou jízdu v levém pruhu, tak jsem přesvědčen o tom, že taková dálnice bude bezpečnější a rychlejší/plynulejší - což je podstata ideální dopravy.
ty se mě snad zdáš :D

rejty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rejty »

maRkus píše:X-ray, diky za info, taky se bojim toho ze to nekam poslu, nebudu delat hrdinu, ale svedomi tak nejak nemam, takze toho se nebojim, ale proste kdyz mi to tam nekdo posle, tak hold zivot bude tezkej. 8)

BAD BOY :smich2: :smich2: :smich2: :smich2: :smich2:
DOMANSKY....Peugeot pozitivní...asi sem už ze Lva na hlavu:D ale porád mne baví

sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM

X-Ray

Příspěvek od X-Ray »

To Kain:

Ona by ta dálnice o moc bezpečnější a plynulejší nebyla, když by bylo legální jezdit 160, tak ty co jezdí teď těch 160 teď, by potom jezdili 200. A už vidím jak se pohodlně předjíždí kamiony co musejí jet v pravém pruhu 80 a plynule se zařazuju do levého kdy se jede pohodových 200. Pojedu 150 v levým a budu předjí6dět kamion a za mnou pojede kretén kterého jsem svojí bezohlednou jízdou zpomalil z 200 na pouhých 150 a bude mě vyblikávat a najíždět mi na prdel auta abych ho rychle pustil protože mezi kamionama je celých 100 metrů mezera. Tak já hodím pravej, mezi kamiony a dupnu na brzdu abych to nenarval do toho kamionu předemnou a ještě budu muset stihnout udělat omluvné gesto na toho blbce co jsem "úmyslně" zpomalil. To by byla krása a idylka na dálnicích....

Pokud nebudou mít dálnice tři a více pruhů (nebo pokud na ně nezakážou vjezd kamionům, nemá rychlost 160 žádnej logickej a už vůbec bezpečnostní důvod. Kdyby dali zpátky 110, možná by se jezdilo po dálnici plynuleji a bezpečněji.

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

kein mi někdy přijde,že ještě nedospěl.. nemá cenu to řešit.

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Koukam ze tady na foru je fakt dost lidi co stale nekam pospichaji, asi mate dobre zamestnani :D
Ja jezdim po dalnici v klidku, malokdy vic jak 130, dam tempomat a jedu, treba v Nemecku by 160 nebyl problem ale u nas je i tech 130 povolenych hodne 8)

//edit - upravil jsem nazev tematu :?:

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: dementi na silnicích - D1 - ..2222

Příspěvek od Eiffel »

včera jsem jel do mladý boleslavi, trochu poletoval sníh a lidi jeli jak připodělaní 90...

A v obou pruzích.

Taky jsem si zablikal, aby uhnuli. Souběžná jízda na dálnici nemá co dělat
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: dementi na silnicích - D1 - ..2222

Příspěvek od hattori_hanzo »

Ten pán bude evidentně lehce nadprůměrný déjedničkový prase jakejch tam jezdí spousty.Na týhle dálnici nic extra vyjímečnýho,jen mu to zrovna nevyšlo.S jeho potrestáním plně souhlasím už proto že sám minimálně jednou za dva tejdný po D1 jezdím.Co mu nelze upřít je fakt,že si nepamatuju že by se kdy policajti bavili s někým kdo to do někoho narval ze zadu o tom,že by nebyl viník.
Ovšem co dokážou předvést český média je naprosto neuvěřitelný.Stejně jako v případě Luboše Laciny dokážou podle jedný předběžný policejlní zprávy a jedný fotky nebo videozáznamu na kterým jde sotva rozpoznat co je auto a co les určit viníka,průběh nehody,následky pro všechny zúčastněný a výši trestu pro viníka kterýmu dají nějaký hrůzostrašný pojmenování,aby bylo jasný o kterýho übervraha jde.
V tomhle případě je potom třešničkou na dortu naprosto veřejná onanie na "kmotrovskou značkou 2222".Bejt tohle pravda,tak máme tolik kmotrů že by se z nás sicilská mafie posadila na prdel.V mým okolí má takovou(ne zrovna čtyři stejný čísla,ale "hezkou") značku tak jeden člověk z pěti.

Viz.

Na iDnes pod od článkem "Značka 2222 může piráta z D1 připravit o řidičák, nebyla originální"

Obrázek

Novinky.cz

Obrázek
Naposledy upravil(a) hattori_hanzo dne 04 led 2011 14:29, celkem upraveno 1 x.
✠Luftwaffle✠

Odpovědět

Zpět na „Pokec“