Fotky aut z ulic
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fotky aut z ulic
Zajímavé.... asi nějakej vzdálenej Markusovo příbuznej
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
- Tiger.s
- Kontaktovat uživatele:
Uvnitř měl ještě další pytle jako nějakejch 400-500kg vezl to auto leželo ukrutně
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Pro vsechny kterych jsem se dotknul svym nazorem na el. vozidla:
Ropnym magnatum se to urcite libit nebude, ale ti podnikavi si zaridi vyrobnu vodiku či vlastni elektrarnu
co se tyce necekaneho vybiti, planuje se, ze na kazde pumpe bude i dobijeci stanice. Auto je rychlonabijenim dobite za 30 minut (380V 30A). Tyto stanice jsou jiz vyvynute a vetsinou je bylo mozne videt u kazdeho vystavovaneho elektromobilu. Mrknete na fotky z zenevy. Nektere firmy vyvyjeji vymenu cele bateriove desky, ktera bude zespodu auta za nabitou. Ktere reseni je lepsi zatim nejde hodnotit, protoze je to ve stadiu vyvoje.
Vodikovy pohon je taky pekny a zajimavy. Ve skole zkouseji jak variantu prisavani vodiku do saciho potrubu benzinoveho motoru, tak ciste vodikovy pohon. Rozhodně je to zajimave.
Zatim ani jedna technologie neni vychytana tak, jak by si vsichni predstavovali. Ale bez postupnych krucku kupredu se vyvoj neobejde. Proste to nebude fungovat perfektne ze dne na den
Ty obrazky a informace jsem zde vlozil vicemene proto, abych ukazal, ze i unas se nekdo pousti do sveho vyvoje v domacich podminkach za "minimum" penez a vytvori neco, co je schopne konkurovat vozidlum, jejichz vyvoj stal mnohokrat vice. Nerikam ze konkuruje tesle, to ani nejde, ale mensim elektromobilum urcite.
to X-Ray: spatne jsem se vyjadril. Ani nevim ze mas hondu a neni to pro me dulezite. Myslel jsem hondu, na kterou jsi daval odkaz.
Taboo a maRkus: o americanech si myslim sve a rozvadet to nechci
Uz tu nechci vytvaret dalsi OT. Tohle tema je docela bez fotek, i kdyz se to jmenuje Fotky aut z ulic. Takovehle debaty jej akorat zbytecne zaplni.
Ropnym magnatum se to urcite libit nebude, ale ti podnikavi si zaridi vyrobnu vodiku či vlastni elektrarnu
co se tyce necekaneho vybiti, planuje se, ze na kazde pumpe bude i dobijeci stanice. Auto je rychlonabijenim dobite za 30 minut (380V 30A). Tyto stanice jsou jiz vyvynute a vetsinou je bylo mozne videt u kazdeho vystavovaneho elektromobilu. Mrknete na fotky z zenevy. Nektere firmy vyvyjeji vymenu cele bateriove desky, ktera bude zespodu auta za nabitou. Ktere reseni je lepsi zatim nejde hodnotit, protoze je to ve stadiu vyvoje.
Vodikovy pohon je taky pekny a zajimavy. Ve skole zkouseji jak variantu prisavani vodiku do saciho potrubu benzinoveho motoru, tak ciste vodikovy pohon. Rozhodně je to zajimave.
Zatim ani jedna technologie neni vychytana tak, jak by si vsichni predstavovali. Ale bez postupnych krucku kupredu se vyvoj neobejde. Proste to nebude fungovat perfektne ze dne na den
Ty obrazky a informace jsem zde vlozil vicemene proto, abych ukazal, ze i unas se nekdo pousti do sveho vyvoje v domacich podminkach za "minimum" penez a vytvori neco, co je schopne konkurovat vozidlum, jejichz vyvoj stal mnohokrat vice. Nerikam ze konkuruje tesle, to ani nejde, ale mensim elektromobilum urcite.
to X-Ray: spatne jsem se vyjadril. Ani nevim ze mas hondu a neni to pro me dulezite. Myslel jsem hondu, na kterou jsi daval odkaz.
Taboo a maRkus: o americanech si myslim sve a rozvadet to nechci
Uz tu nechci vytvaret dalsi OT. Tohle tema je docela bez fotek, i kdyz se to jmenuje Fotky aut z ulic. Takovehle debaty jej akorat zbytecne zaplni.
tak vývoj vodíkového auta je víceméně cílem k kterému ten projekt s kaipanem směřuje ... a i u nás se do toho puští lidé resp školy protože na to dostali grant - a těch grantů bude mnohem více protože eu chce po členských státech aby ev auta maximálně podporovala ... viz nedávné usnesení ek publikované třeba na eurlexu ....
jen nevím furt kde se bude brát ta ekologiská elektřina ... a nebo třeba pokud budou dobíjecí takhle rozmístěné jak bude posíléná rozvodná síť ... to bude platit kdo ?
jen nevím furt kde se bude brát ta ekologiská elektřina ... a nebo třeba pokud budou dobíjecí takhle rozmístěné jak bude posíléná rozvodná síť ... to bude platit kdo ?
ja bych to vez v aute nebo na stresem.artty píše:Zajímavé.... asi nějakej vzdálenej Markusovo příbuznej
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
S prominutim, sam jsi se ptal X-Raye na zdroj jeho informaci, protoze te zajimalo, kde prisel k hodnotam, ktere uvadel. Myslet si o kazdem muze samozrejme kazdy cokoliv chce, ale pokud nekdo bude verejne tvrdit o vasem Kaipanu s elektrickym pohonem, ze vam ho vymysleli Filipinci a pote jste ho vy jen predstavili coby "svuj" vytvor, tak pochybuji, ze odpoved, ze to ten dotycny "nechce rozvadet", bude pro vas dostatecna.kubbi píše:Taboo a maRkus: o americanech si myslim sve a rozvadet to nechci
Tesla Roadster je jen komercnim pokracovanim prototypu tzero AC Propulsion z konce 90ych let, ktery pouzival Optima baterie k dostani doslova v kazdem obchode. Stejne tak, jako v tvem pripade s tvrzenim X-Raye, mne pouze zajima tvuj zdroj informaci, jak jsi dospel k poznani, ze za Americany vsechno vymysli Cinani a ze Tesla nesla cestou vlastniho vyvoje . Existuje snad nejaky duvod, proc by jsi to nerozvedl a nevysvetlil, jak jsi k tem poznatkum dospel ?
IQ stylingem nenahradis.
Bylo to to už?
- Přílohy
-
- maloo bmw 7.jpg (105.36 KiB) Zobrazeno 2930 x
Live free, or die!
jestli si myslíš, že to je real, tak je mi tě upřímně líto
SKODA SUPERB
Golf 1 Cabrio Karmann
Golf 1 Cabrio Karmann
Litovat mě nemusíš. Narazil jsem na to náhodu na FB a nikdy přet tim jsem to neviděl.Vasekk píše:jestli si myslíš, že to je real, tak je mi tě upřímně líto
...konec konců lidi si dneska dělají / nachávají dělat různé věci. Když někdo chce mít doma třeba F456 GT shooting break, tak proč by si někdo nenechal udělat pick-up z BMW 7? Sousedi by museli sbírat čelisti ze země
Live free, or die!
"Shooting brake", ne "shooting break".bricktop píše:Když někdo chce mít doma třeba F456 GT shooting break
IQ stylingem nenahradis.
- tragicomix
- Kontaktovat uživatele:
kdyz uz jsem videl ferrari v kombiku opravdu by me tohle bmw v pickupu neprekvapilo...Vasekk píše:jestli si myslíš, že to je real, tak je mi tě upřímně líto
www.plasti-dip-it.cz / http://www.facebook.com/PlastiDipIt
TEKUTÁ FÓLIE “ aplikování odstranitelné matné barvy “
ten fejsbůk je hodně aktuální záležitostbricktop píše:Narazil jsem na to náhodu na FB...
odtah od 7kč/km 731810210
a co to je ten fejsbůůk ?starter píše:ten fejsbůk je hodně aktuální záležitostbricktop píše:Narazil jsem na to náhodu na FB...
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
- tragicomix
- Kontaktovat uživatele:
cupra
- Přílohy
-
- 27032011704.jpg (32.69 KiB) Zobrazeno 2140 x
www.plasti-dip-it.cz / http://www.facebook.com/PlastiDipIt
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tam je banda slecen co delaji muck pred zrcadlem a pisou o kazdym hovne co se jim honi ve skebly a ono i nekteri panove se tak dementne chovajiTrhyy píše:a co to je ten fejsbůůk ?starter píše:ten fejsbůk je hodně aktuální záležitostbricktop píše:Narazil jsem na to náhodu na FB...
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Sakra
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
sice to neni foto . . . http://www.youtube.com/watch?v=iD0pxv9vPME&NR=1" onclick="window.open(this.href);return false;
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A pak se to prodá jako předváděcí vůz v perfektním stavu....jajiN píše:sice to neni foto . . . http://www.youtube.com/watch?v=iD0pxv9vPME&NR=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Zrovna na M-B CL jsem koukal včera nebo v pondělí na parkovišti u Billy a zdál se mi takovej nedomrdlej
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD