Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Ale to nee sakriš teď nám začíná odcházet jedna generace, toho ted bude asi víc
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
kdysi <PEUGEOT> es9j4 - uspokojivých 190 hp
nedavno <MITSUBISHI> 4g63 - líných 144 hp
prozatím <ALFA ROMEO> busso - stále málo
příště <už nějaký rychlý osobní vůz>
Přestože jsem ho nějak dvakrát nemusel, a existuje mnoho mnohem lepších zpěváků tak R.I.P. ...... dokázal toho hodně
Formule 2: Henry Surtees byl zasažen utrženym kolem do hlavy které patřilo jinemu vozu.(viz video)
po zasahu upadl do bezvědomí a neřízeny vůz narazil do barier.V nemocnici podlehl zranění hlavy.(18let)
Fáboš píše:to lefi: taky jsem na to už dneska koukal, v F1 by se to už nestalo, tam jsou kola přivázaný... njn. den před smrtní stál poprvé na bedně...
fabos,kola sou privazany i na F2,mrkni se na bouracky v F1 kdy ti i ty lanka nepomuzou viz xxxx havarek
Fáboš píše:to lefi: taky jsem na to už dneska koukal, v F1 by se to už nestalo, tam jsou kola přivázaný... njn. den před smrtní stál poprvé na bedně...
fabos,kola sou privazany i na F2,mrkni se na bouracky v F1 kdy ti i ty lanka nepomuzou viz xxxx havarek
no tady očividně přivázaný nebyly. A v F1 od dob co to zabilo toho komisaře, lítajících kol výrazně ubylo. Navíc tady si dovolim říct, že to zas taková rychlost nebyla aby odstředivka byla tak veliká
OT k citacím: pro rejpaly, necituji post nademnou.
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek