Fábošu sem se dávají jenom významný lidi,ne nějakej komonegrožidobolševickej fašista!

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Fábošu sem se dávají jenom významný lidi,ne nějakej komonegrožidobolševickej fašista!
já vim, taky jsem ho neměl rád, ale půlka fora sympatizuje s jeho názoramahattori_hanzo píše:Fábošu sem se dávají jenom významný lidi,ne nějakej komonegrožidobolševickej fašista!
Já opět nevim kdo to bylFáboš píše:já vim, taky jsem ho neměl rád, ale půlka fora sympatizuje s jeho názoramahattori_hanzo píše:Fábošu sem se dávají jenom významný lidi,ne nějakej komonegrožidobolševickej fašista!
Moc souložíte,málo čtete forum!Neluška píše:Já opět nevim kdo to byl![]()
Hrůza hůra, nemám všeobecný přehle
![]()
![]()
![]()
to bude asi tím, že já mám naprosto jiný zájmy a na forum chodím jen tak ze zvyku prudit do pokecuhattori_hanzo píše:Moc souložíte,málo čtete forum!Neluška píše:Já opět nevim kdo to byl![]()
Hrůza hůra, nemám všeobecný přehle
![]()
![]()
![]()
Haider byl pokryteckej idiot, kterej se sám přiživoval na Rakousku a přitom obviňoval ostatní v rakouské vládě, že si hrabou.Asi ho sralo, že na něj zbyde méně nebo já nevím.Ale jeho názory byly hodně hloupý, xenofobní až smutný nezaložený na pravdě.Fáboš píše:já vim, taky jsem ho neměl rád, ale půlka fora sympatizuje s jeho názoramahattori_hanzo píše:Fábošu sem se dávají jenom významný lidi,ne nějakej komonegrožidobolševickej fašista!
nechápu jak někdo může zlehčovat něčí smrt.Breakthru píše:je mi líto těch idiotů v tý diskusi.Za některý ty kecy by ti pisálci zasloužili přes držku.....
ani Besip nepomůže.Někdy fakt stačí malá nepozornost a konečná.Prostě někdo má štěstí a jinej peška.To je prostě životEiffel píše:nechápu jak někdo může zlehčovat něčí smrt.Breakthru píše:je mi líto těch idiotů v tý diskusi.Za některý ty kecy by ti pisálci zasloužili přes držku.....
Tomáše jsem měl rád jako kamaráda a kolegu. Nevím ještě co se stalo přesně, ale podle všeho to vypadá, že to jednoduše nezvládl (asi něco hledal po autě a nevěnoval se řízení). Na jednu stranu jsem rád, že nic neudělal někomu jinému, na druhou mě mrzí, že tady nechal samotného otce, kterej je teď dost v hajzlu...
A to to byl řidič z povolání...
Tady platí, že ne vždycky to máte v paži, ta akce od besipu je asi na místě...