Ty voe to je hnus! Tohle je snad nejhorší způsob jak umřít... raděj fakt umřít zničehonic ve spánku, než "na to" měsíce čekat a mít to furt v hlavě
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
kubi píše:Ty voe to je hnus! Tohle je snad nejhorší způsob jak umřít... raděj fakt umřít zničehonic ve spánku, než "na to" měsíce čekat a mít to furt v hlavě
kubi píše:Ty voe to je hnus! Tohle je snad nejhorší způsob jak umřít... raděj fakt umřít zničehonic ve spánku, než "na to" měsíce čekat a mít to furt v hlavě
To máš recht pane
MimameŇů Býtla a taki novíToledof tuninku dost kua voe neasi
todle je jeden z nejkultovnějších filmů, kde snad neexistuje slabýho místa.Skvělý hlášky a luxusní, ikdyž smutnej konec...
Já ho viděl nedávno poprvý a je to pecka, na konci jsem byl hodně naměkko,doporučuju zkouknout. A Knocking on heavens door od Selig je taky super
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Pakliže to není nějaká prazvláštní prdel, kterou od tebe a dalších X zkomolenin tvýho nicku lze očekávat, tak upřímnou soustrast...
Tak tak, já mám bohužel takřka stejnou zkušenost, hnusná věc
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Je to velká škoda,atmosfera na koncertech padádní.Před dvouma rokama bubeník a teď "dědek"
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Breakthru píše:Jen tak na okraj, nemá náhodou nějak roční dítě?....
To dítě se narodilo DNES! Ironie osudu...
no, ty krávo!
to jsem nevěděl.Já jsem někdy četl rozhovor s Kaplickým asi v MF a tam byla zmínka o jeho rodině.Ona tenkrát asi byla ještě těhotná, tak jsem si to tak spojil.Dlouho jsem o něm nic nečet....
potěš teda
taky už jsem koukal, pro jeho ženu to musí bejt hrozný....
pro jeho zenu to musi bejt strasne dobry
nechám tebe radši bez komentáře.
Chobotnice se mi líbila a líbí, ikdyž bych asi reagoval jinak tak cháápu i jeho chování po zrušení soutěže. Ono když se nejdřívněkdo tváří jak největší kamarád a pak se otočí o 180stupňů, tka se to celkem těžce nese....