Zdar,
posledních cca 5 let skoro neposlouchám rádio ani hudbu na Tv, takže nemám naprosto přehled, co jsou nějaký dobrý fláky (CZ i cizí) za tuhle dobu (resp. je znám, když je slyším, ale netuším kdo to zpívá).
Na druhou stranu poslouchám sbírků hitovek z doby předtím, který systematicky sbírám (mám jich asi 800) a tuhle sbírku bych rád teďka upgradnul. Prej je třeba nějaká Baby Jaga nebo tak nějak a samozřejmě toho bude asi hafo. Předpoklám si to poslechnout na youtube a pak ev. stáhnout.
Mohli byste zde vypsat největší fláky za posledních cca 5 let? Resp. nové zpěváky či skupiny.
Pouze pop, rock, folk a to jak cizí tak CZ&Sk.
Předem díky.
Hudební hitovky za posledních 5 let
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hudební hitovky za posledních 5 let
Tohle by mohlo pomoct.
Je to sice jen do února letošního roku ale pokud nepousloucháš už pět let(zhruba stejnou dobu taky nemám televizi a rádio neposlouchám kromě pražskýho Expresu ještě mnohem dýl takže za mě ) tak by to nemuselo vadit.
Je to sice jen do února letošního roku ale pokud nepousloucháš už pět let(zhruba stejnou dobu taky nemám televizi a rádio neposlouchám kromě pražskýho Expresu ještě mnohem dýl takže za mě ) tak by to nemuselo vadit.
✠Luftwaffle✠
Supr odkaz, diky Hatto. Je potreba rozsirovat obzory
Taky koukam, dobrej tip Hlavne ten rok 50 to jsou pecky myho mladi jak by rekl Ritchma
HH - díky.
Koukám, že to nebyla Baby Jaga ale nějaká Lady Gaga...
Klidně pište i ostatní, stačí jedna - dvě písničky.
Koukám, že to nebyla Baby Jaga ale nějaká Lady Gaga...
Klidně pište i ostatní, stačí jedna - dvě písničky.
MSG