Jaký auto na tahaní aut na podvalu
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Jaký auto na tahaní aut na podvalu
Libí se mě ten ML meďour co je v inzerci.. Zkušenosti?
Rudi píše:Chipem tomu moc nepomůžeš, kor při tahání, to bych spíš pomalu řekl, že ještě pomůže do hrobu. Na takhle častý tahání bych bejt tebou volil ideál asi těch 96kW, tolik problémů s tím nebejvá, má to tah a 128kW se z toho dá udělat vždycky. Navíc budeš mít i širší spektrum výběru
jinak další info tady http://www.transporterclub.cz/forum/vie ... f=8&t=1826" onclick="window.open(this.href);return false; , ale to asi víš
jj vim, bohužel multivanu zas tolik s 96kw v nabídce není ( toho bychg práve chtel ) vetšina jich je 128kW a na ty od majitelu moc chváli neslyším
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
jeste dotaz, nevíte nekdo zda se neliší u t5 max hmotnost brzdeneho přívesu mezi verzemi transporter/caravelle/multivan - případne zda 4motion nemá navyšenou hmotnost proti "bežné" verzi?
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja ted taky koumam auto na tahani z UK (vetsina aut uz nejde dovezt po ose kvuli posrane legislative UK ohledne pojisteni), ale jsem social a dal jsem si budget 70tis. Premyslim nad V70 2,5TDi 1600kg (coz je asi malo kruci) anebo Prase B5 kterej ma 2000kg... Tak jsem si asi odpovedel sam. Vybiram takovy raseliny pac to chci mit jako nahradu za Astru kterou prodavam za bramburky... Vrazet chci do ostatnich aut.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
jeden kamarad prodava MB myslim ze Vito 2.0 benzin rok 98 je tam zabudovane LPG , na kouli to ma 2000kg vice info vcetne fotek muzu dodat ale zitra to nebude cenu rikal 80 000kc
Renault laguna II 1.8 16v
Sestry: Renault twingo 1.2
pracovni : JD 8335R
Sestry: Renault twingo 1.2
pracovni : JD 8335R
V70ky v naftě maj 2000kg pokud vím, jinak povozem za 70klacků jet 1500km s podvalem no potěš
odtah od 7kč/km 731810210
Jako by se v dnešní době za 7 pětek nedalo koupit už něco rozumnýho
Navíc xixaj jasně napsal důvody proč do toho nechce dát víc
Navíc xixaj jasně napsal důvody proč do toho nechce dát víc
KEHO rennsport
Další věc je to že si Zemi veškerej servis může udělat sám ..
Ještě bych se pokouknul po bmw e39 .... To má na tažném také dost
Jinak rozumem bych byl pro Passata
Ještě bych se pokouknul po bmw e39 .... To má na tažném také dost
Jinak rozumem bych byl pro Passata
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
Pokud má B5 2t na kuli, tak asi by nebylo o čem, s jednaosmdesátkou rotačkou toho naskáče až až a za 70 koupí pěknej kus, kterej může být v dobrým stavu a badžet má za chvíli zpět
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
passat ale i ve 4motion nemá 2 tuny ne? to tak max.1700-1800, kor B5. To už spíš Sharan.
Nicméně hodnotit dneska auto podle ceny? Leckterý auta za pade jsou lepší jak vrány za 3kila, vždycky záleží na konkrétním kusu
Nicméně hodnotit dneska auto podle ceny? Leckterý auta za pade jsou lepší jak vrány za 3kila, vždycky záleží na konkrétním kusu
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
prasát formoušn má 2tuny
jinak dnes sem viděl inz s voyagerem 2,5td s tažným na 2,1t, ofiko maj 1600
odtah od 7kč/km 731810210
ale až novej B6, rok 05+, starej 4motion má 1,7tuny( aspoň naše 1,9 TDI 96kW), 2,5TDI maj 1800kg, další věcí pak je, co máš zapsanýho, ale i tak ti to musí sedět se štítkem a němci na to jsou celkem háklivýstarter píše:prasát formoušn má 2tuny
VW - Very Wonderful
B5 určitě 2T legálně nemá,V70 jsem měl a má 1600.Ono už to tady napsaný je,jen sen některý pohádkáři vnášej chaos
2,5tdi nebo 2,8 by mohl mít ne?
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pochopil jsem to dobre? Jinak diky za nazory.milonovo píše:B5 určitě 2T legálně nemá,V70 jsem měl a má 1600.Ono už to tady napsaný je,jen sen některý pohádkáři vnášej chaos
http://www.e-taznezarizeni.cz/tazne_zar ... z2475.html" onclick="window.open(this.href);return false;
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
ofiko dle VW-Clubu
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=1 ... %BEn%C3%A9" onclick="window.open(this.href);return false;
oni sice píšou až na 2 tuny, ale stejně vám to vezmou podle štítku viz tady asi půlka stránkystandokan píše:zaleží jakej W8 2100, V6 1800, 96KW 1600, 1.6 1200
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=1 ... %BEn%C3%A9" onclick="window.open(this.href);return false;
VW - Very Wonderful
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak tim padem Passat odpada... Kazdopadne jezdit Sharanem nebo Alhambrou... To jsou tak hnusny auta...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
taky jsem řešil čím,pořát mi nejlíp vychází z klasických aut ta E39 530D po faceliftu. Nebo se naseru a koupím A6 od 2005 v 3,0tdi,škoda že u E60 posrali ten interier jak nejvíc mohli.
Souhlasím tak nějak s Bláznem ..... Od audi motory 2.5tdi nemaj cenu a na 3.0tdi má Zemi malej rozpočet a tak se musí ke konkurenci a to 530d nebo možná ještě nějakej mergl ale o nich nic nevím
Blázen
Taky se mi interiér e60 moc nezdál Ale jednu jsem si teďka pořídil a mám jí v té kombinaci jakou jsem chtěl a naopak se mi interiér moc líbí Zato jsem seděl pro mě v té ošklivé kombinaci a to nesport sedačky se šedivou kůží, dřevo a to opravdu nic moc
Moje kombinace...
Uploaded with ImageShack.us
Blázen
Taky se mi interiér e60 moc nezdál Ale jednu jsem si teďka pořídil a mám jí v té kombinaci jakou jsem chtěl a naopak se mi interiér moc líbí Zato jsem seděl pro mě v té ošklivé kombinaci a to nesport sedačky se šedivou kůží, dřevo a to opravdu nic moc
Moje kombinace...
Uploaded with ImageShack.us
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
introš má ta E60 na zgrcání tvarově,vzhledově i jinak, po té stránce jednoznačně A6.. Ale z venčí rozhodně E60.. otázkou je,jestli se oplatí ji likvidovat taháním.. a u A6 zas je skoro všude 4x4 ..
otázka ty E39 se s 4x4 nikdy nedělaly,nebo dělaly?
otázka ty E39 se s 4x4 nikdy nedělaly,nebo dělaly?
Podle foto je interiér ošklivej ale když jsem do ní sedl tak se mi naopak opravdu líbil ...Ale každej máme přeci jinej vkus a taky to tak beru
Xko u e39 podle mého nenajdeš...
Xko u e39 podle mého nenajdeš...
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
nenašel jsem proto jsem se ptal, ale vyráběla se stím?
seděl jsem v E60 mockrát, prostě se mi nelíbí,proto bych váhal. Ale jak píšu z venčí je to nádherný .. vevnitř se mi líbí spíš až 7ma.. i trojka je dle mě hnůj
seděl jsem v E60 mockrát, prostě se mi nelíbí,proto bych váhal. Ale jak píšu z venčí je to nádherný .. vevnitř se mi líbí spíš až 7ma.. i trojka je dle mě hnůj
Podle mého se na 99% xko u e39 nedělalo ....Alespoň jsem zatím neměl tu čest a pochybuju že bych za celou tu dobu co čas od času sleduju inzerci nenašel Xko
Tak to pak jo.... Je pravdou že e6x a e9x se lidem moc nezamlouvali a dost fanoušků bmw si na tuhle řadu nikdy nezvykli
Tak to pak jo.... Je pravdou že e6x a e9x se lidem moc nezamlouvali a dost fanoušků bmw si na tuhle řadu nikdy nezvykli
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
E39 v Xku neni... Ja uz jsem se rozhodl koupim jednu ze zrud Galaxy/Sharan/Alhambra... S 530d si neumim predstavit stoupak ve snehu s platnem a se zadnim nahonem... To abych na kazdou cestu kupoval novy zimaky.
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
to máš pravdu,zimy se taky bojím. Ale moje situace je jiná, já chci pár aut za rok. Ne se tím živit. Takže vyberu dobrý období a taky nechci jezdit tak daleko. Kolega co vozí auta má espace a je spokojen,možná by se ti taky líbil.
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Espace nevim nevim... Beru VAG 81kW pac ty motory znam... Rencky se tu moc nedelaj... A Espace ma o 100kg min...
Ja taky nebudu jezdit pro nekoho a budu si vozit auta pro sebe, ale bude jich urcite vic nez 5 za rok.
Ja taky nebudu jezdit pro nekoho a budu si vozit auta pro sebe, ale bude jich urcite vic nez 5 za rok.
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
espace je takovej francouzsky nestálej, chvilku jede, pak se posere úplně, v tomdle SAG asi vede. Pak tu jsou další francouzy typu 806, Evasion atd...
VW - Very Wonderful
za me espace urcite ne bratr jich mel 5 a nakonec vsechny K.O...ale vzdy neco jinyho byla s tim sranda
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
- StreetFighter
- Kontaktovat uživatele:
barva?Davidoff píše:dneska jsem si na vás vzpomněl, jsem potkal Dodge Ram pick up s podvalem na dvě káry a hned naproti jel galaxy
Radši budu druhej než mrtvej!
Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine
Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nikdy v zivote bych necekal ze budu chvalit VW, ale bohuzel SAG ftw...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848