Kouření v hospodách/klubech.

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět

Je v zákaz kouření v hospodách dobrý nápad?

Jsem pro zákaz
40
42%
Jsem zásadně proti zákazu
43
45%
Je mi to jedno, ale chci se hádat
12
13%

Celkem hlasů: 95

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Re: Němeček je buzna!

Příspěvek od crocjirka »

je mi k zbliti z te neucty k soukromemu vlastnictvi... a hospoda je soukrome vlastnictvi... nikdo vas tam nenuti chodit.... ja chci mit podnik, kde se bude koure a muj potencionalni zakaznik ma moznost moje sluzby vyuzit, nebo jit do prdele..!!! se chovate jak ty zasrani islamisti, kteri vam reknou: nelibi se ti nase vira, tak jdi do hajzlu, i kdyz jsi tu doma!!.... osobne chodim do nekurackych podniku... a to jen proto ze je to moje svobodna volba.. ja si tu moznost zvolil, stejne jako kdyz chci jdu i do kurackeho podniku... uvedomte si, ze je to jen dalsi utahovani sroubu... ted si rikate.. joo to se mi libi.. a proc? protoze vas to neomezuje.. ale nedejboze, az vam zakazou treba svickovou, nebo neco co mate radi... to se hned poserete... a o to tu jde.... je to jen dalsi ubirani svobody volby...
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

Bobek

Příspěvek od Bobek »

Zrovna dnes se někde psalo, že se zase zdražily cigarety. Pro mě jedině palec nahoru, ať je krabička klidně za 150,-

Pokud zákaz/omezení kouření, tak ať je to rozdělené na nějaké části, kde si zapálit můžu a kde ne (kuřácká-nekuřácká část).

Taky nemám rád, když přijdu z piva a smrdím jak popelník. Btw, když jsem jako student dělal v baru, taky mi nebylo příjemné, že furt smrdím.

A vůbec, zrušil bych TF, stejně jde do sračel :lol:
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw

JOE_Cik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JOE_Cik »

me osobne to je jedno ... :-D hulim cca krabičku denně chodim do kurackych i nekurackych podniku, kdyz jsem v hospode kde se nekouri tak mi to i vyhovuje protoze toho nevytahnu tolik protoze chodim ven..... :-D kdyz jdu s kamosema ktery nekouri do kuracky hospody tak se jich urcite neptám jeslti muzu kourit nebo ne :lol:
me by zajimalo jak to potom udelaj na zahrádkách ... :-D :-D to jsi v hospodě ale venku ....asi se bude muset chodit za plůtek ... :-D
a dělit hospodu na kuřáckou a nekuřáckou je jako půlit bazén na části kde se smí a nesmí čurat.... :-D
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

Nekuřácká a kuřácká část musí být rozdělená zdí, takže přirovnání k bazénu je totálně mimo ;-)

Podepsal bych se pod to co psal Tom_ - u nás taky není žádná normální nekuřácká hospoda
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

JOE_Cik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JOE_Cik »

takže 2 oddělený hospody????? :-D :-D :-D :-D nebo oddělený dveřma????? kouř se dostane všade..... :-D :-D :-D :-D
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

Mám k tomu dva pohledy, jako nekuřák bych s tím souhlasil, i když stejně do hospod už nechodím, nepiju. A jako hospodský, kdy jsem měl 8 let vlastní knajpu, s tím nesouhlasím, dost že už hospody dojebaly ty zkurvené pivovary, když začaly prodávat lahváče za 8kč apod., ted tam zakažou kouřit a tradáááá, za mé doby to naštěstí vyřešili oddělenýma místnostma, které jsem označil a byl klid, tak nevím proč v to mnepokračovat, a hospoda co má jen jednu místnost, těm povolit kuřárnu a je to. Znám dost štamgastů co kouří jen k pivu a to za večer i klido 2 krabky, doma i jinde nehulí. Takže ten zákaz bude jebat jak živnostníky tak stát na daních. Vesnické hospody to vyřeší jednoduše, přejmenujou se na klub, štamgastům dají kartičky pro vstup a vykuřte nám prdel pane ministře :zadek: .

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

strasne moc chci podekovat rodicum ze ze me nevycohvali kripla kterej by mel nutkani kecat do zivota ostatnim dle mych preferenci....

panove je mi z vas fakt na bliti.... kdo vam dava pravo rozhodovat o tom kdo co muze a nemuze delat... takze ja kdyz sem odpurce jizdy na kole, takze to celoplosne zakazem protoze me to otravuje ? vegetariani mi prijdou nemocni na hlavu, protoze nezerou maso, takze je zakazem ? protoze me to vadi ????

dopici, nikdo nikdy vas nenuti chodit do zakourenych prostor, je to vase svobodna volba si jit sednout do hospody tak proc pak kurva brecite ze smrdite ????

proc se omezuje vsechno co lidstvo dela ? kazdej clovek ma mit pravo svobodne volby co bude delat se svym zivotem... ja rad zeru, protoze mi to chutna, ok mam nadvahu, ale sem spokojenej, takze podle meho pohledu bych zakazal behat protoze to nici klouby a me se to nelibi protoze pak jsou lidi moc hubeny.... nekdo se rozhodl byt kriplem na potkani tak takovy je, fakt chcete byt jako stroje, kdy cela evropa bude delat to same ?????? :savle: :savle: :savle: :savle: :savle:
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

Libor12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor12 »

Kurak ,zrovna tak stejne jako fetak se zbavil svobody volby uz jen tim ze je zavisly na latce nekym distribuovanou. Nevidim rozdil mezi dealerem na ulici a trafikou. Dealer na ulici ovsem stat sere,protoze neodvadi dane. :lol:
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/

Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP

AR166
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AR166 »

ja nad tim ztvarnenim spolecnosti tenkrat kroutil hlavou a ted je to tady. http://www.imdb.com/title/tt0106697/" onclick="window.open(this.href);return false;
Přílohy
MV5BMTY2MDE1NjQ3MF5BMl5BanBnXkFtZTYwMjI0OTg4._V1_SY317_CR8,0,214,317_AL_.jpg
MV5BMTY2MDE1NjQ3MF5BMl5BanBnXkFtZTYwMjI0OTg4._V1_SY317_CR8,0,214,317_AL_.jpg (21.79 KiB) Zobrazeno 3030 x
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) :D

kony5

Příspěvek od kony5 »

to bude za chvíli jak v minority report :D :lol: .... že prý 1% populace má víc majetku než zbylých 99% no ani se nedivím .... :D soukromníkum co maj hospodu zakážem kouření a defakto je zavřem ... malí automechanici povinně nesmí topit v dílně v kamnech udělej si to jak chceš třeba zmrzni :D .... kamionovým dopravcům nasekáme všude zákazy do 3,5tuny...ano oni tam jezdí do toho města s tím kamionem na výlet :lol: .... všichni povinně na auto pojištění a nejlíp havarijní... povinně zimní gumy ... povinně platit soc zdrav.. povinně potřeba na podnikání co děláme od roku 1994 rok od roku další a další nesmyslné podmínky (profesní prukazy, odborná zpusobilost, školení řidičů, a v neposlední řadě to co sme předtím zavedli (povinost hmotneho investičního majetku) a lidi našli kličku (pojištění za odpovědnost) zase nakažeme a předchozí poHIM zrušíme...avšak povinně platit pojištění - nebo přejdi na podvojne učetnictví ale povině ti uzavěrky bude dělat učetní...... pořád něco musím poslouchat , povinně ... za jízdu bez lístku co mě stojí pokuta 400kč stat (statní dopravní podnik) někomu přeprodá a ten musí platit 20 000 kč... dobrý byznys..... když mi dluželi prachy po insolvenci a konkurzu poslali hovno nic se nikomu nestalo ja zaplatil dph a jede se dál... včem mi kdy stát pomohl ? .. takže se teda ptám .. k čemu potřebuju náš stát?? k tomu abych platil daně a ze sportu se všechno snažil splnit.... bože kdyby si tak nějaký ten blbý abdaláh řekl že se odpalí v té naši sněmovně nebo někde na policejní stanici.... příčí se mi to co ti blazniví islamistí dělají ale je mi sympaticke že se tomu systemu aspon někdo ještě vzepře protože jinak by to tu už dávn vypadalo jak v nějakem blbem scifi filmu....

Kein

Příspěvek od Kein »

Mě se líbí, jak tady hromada nekuřáků totálně fanatizuje proti kuřákům, přitom jim to může být tak akorát u prdele, jestli někdo kouří nebo ne. Vcelku jsem pochopil, když se zakázalo kouření na zastávkách - nic proti tomu, je to veřejné prostranství a kouř může nekuřáky v blízkosti obtěžovat. Ale vedení hospody nechtě prosím na majiteli nemáte žádné ani minimální právo něco někomu přikazovat co se bude dít v jeho podniku jen proto, že tam rádi chodíte.

A ty oddělené prostory je druhý výmrd. Nejdřív přikážou hostinským vystavět zdi a oddělit prostory, a když to teda hostinský vystaví a tedy i zaplatí, tak mu zarazí kouření v celé putyce...z toho přístupu a nezodpovědnosti státu by člověk blil. Ale stát se přece o nás postará nejlíp. A když mu něco nejde tak zodpovědnost hodí na chudáka občana a ten si to pěkně odsere. Viz ona zodpovědnost obsluhy a majitele hospody za nalitého nezletilého. Tomu tleskám.

Když si to shrnem, co všechno se řešilo minulý rok:

1. Zákaz vlastnictví zbraní občanem.
2. Zákaz kouření.
3. Zvýšení daně na nezdravé potraviny.
4. Zavedení emisních zón.
5. Zavedení ekologických značek na domy.
6. Zákaz výkonných vysavačů.
7. Zavedení kvót pro ženy.

Opravdu tenhle směr chcete? Co bude příště? Zákaz šukání? A nebo ještě líp regulovaná soulož, kde u každého kojtusu bude muset být přítomný úředník, který bude hlídat to, aby zásun neodporoval direktivě o souloži, kterou vymyslí banda feministek a leseb.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

habitat3
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od habitat3 »

Díky bohu snad si lidi zbraně nenechají vzít..

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

habitat: ale to je presne ono... to postupne utahovani sroubu.... je to salamova metoda... nejdriv to.. pak to.. a pak i to.... :savle: :savle:
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

keine, nesmíš to tak brát, fanatizace nekuřáků proti kuřákům je způsobena tím,že kuřáci denoděnně obtěžují nekuřáky svým smradem. Proto ten boj. Když to vezmu osobně, denně musím někde čichat smradlavého kuřáka a to mimo hospodu. Je to nepříjemné a divím se, že jim nevadí celý život smrdět. Proto mi a i ostatním nekuřákům lezou kuřáci krkem. Kdybych všichni nekuřáci chodili z hovnama v kapsách mezi kuřáky, taky by kuřáci brečeli,že to čichat nechcou.. O nic víc tu nejde. Jiným pohledem se na ten zákaz nikdo nedívá. Ikdyž souhlasím s tebou, že zákaz je nesmysl,pač stejně nic nevyřeší a akorát nasere provozovatele hospod. O zdraví státu rozhodně nejde.
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

LiberaleMiguel2

blázen píše:keine, nesmíš to tak brát, fanatizace nekuřáků proti kuřákům je způsobena tím,že kuřáci denoděnně obtěžují nekuřáky svým smradem
nejhorší na tom je, že oni si to ani neuvědomují, protože to necítí....

https://www.youtube.com/watch?v=eY811jrMNuU" onclick="window.open(this.href);return false;
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

twingo.driver

Příspěvek od twingo.driver »

blázen: Hrozně bych chtěl zažít situaci, že si někde pokuřuju a obestoupí mě banda militantních nekuřáků s hovnama v kapsách. Můžu s klidným svědomím odpřísáhnout, že bych určitě nebrečel!
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec 8)

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

Měl bych jedno řešení :lol: :lol: :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=J3POpdFlxWE" onclick="window.open(this.href);return false;

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

twingo.driver píše:blázen: Hrozně bych chtěl zažít situaci, že si někde pokuřuju a obestoupí mě banda militantních nekuřáků s hovnama v kapsách. Můžu s klidným svědomím odpřísáhnout, že bych určitě nebrečel!
to byl příklad a ty jsi ho samozřejmě nepochopil a zaeagoval jsi tak, jak se dalo čekat.

Liberale.. to je pravda, což je smutné..
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

MSG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MSG »

Mě sere kde co už z principu, ale tohle mi nijak nevadí, naopak.
MSG

Fresh

Příspěvek od Fresh »

Na začátek bych rád napsal že jsem kuřák a nějak se za to nestydim.. Mam tady menší příklad, několikrát sem zažil posezení v nekuřácké hospodě, každá z těchto akcí po nějaké době dopadla tak, že celé osazenstvo, at kuřáků tak nekuřáků, stálo venku protože prostě nechtěli trhat partu.. Další vývoj večera vetšinou končil příjezdem policie na udání lidí, kterým vadil dav bavících se lidí před hospodou.. Takže co, vyženeme kuřáky z hospody a potom i z ulice protože se hlasitěji zasmějou?? Jen tak pro povšimnutí se neustále bavím o hospodě né o restauraci, mě samotnyho sere když mi někdo hulí při jídle pod nos. Do klasický nalejvárny prostě cigarety patří a nikdo nikoho nenutí aby do ní chodil, bylo to tam vždycky a tedka zrovna to někoho začalo srát...
FoFo ST225

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

ja jsem striktni nekurak, ale ne ubrecena buzna co ma v sobe zbytky komousu a nevidim duvod diktovat ostatnim co maji delat
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

maRkus píše:ja jsem striktni nekurak, ale ne ubrecena buzna co ma v sobe zbytky komousu a nevidim duvod diktovat ostatnim co maji delat
Takže dle tvyho nazoru se má svět řídit minoritníma názorama, aby většina musela trpět jejich výbrečky podobně jako je to u nás s Kofolakama na kterej tu každej nadava? Aha
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů :) - bejvávalo :/

LiberaleMiguel2

Udělejte někdo hlasování, kdo je Pro nebo Proti zákonu, což ?

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

MartyCZe píše:
maRkus píše:ja jsem striktni nekurak, ale ne ubrecena buzna co ma v sobe zbytky komousu a nevidim duvod diktovat ostatnim co maji delat
Takže dle tvyho nazoru se má svět řídit minoritníma názorama, aby většina musela trpět jejich výbrečky podobně jako je to u nás s Kofolakama na kterej tu každej nadava? Aha
porad si tu hrajeme na demokracii tak co nechat lidi kourit v mistech k tomu urcenych ??? tzn hospodach.... jak to dopadne dal ? kuraci budou smrdet ve velkym pred hospodama na chodniku takze se bude nejaka chudinka stezovat a vyzenou je z tech chodniku kam ? statni rozpocet bez kuraku je uplne v prdeli, takze se pak nam vsem zase zvednou dane ?

osobne bych tedy zakazal vsechny nafty protoze jsou neekonomicke a smrdi to a me jakozto majitele benzinoveho auta silene otravuje, jak hlukem tak smradem a kourem.

znova se ptam proc ma porad nekdo touhu rikat lidem co maj a nemaj delat jen dle sveho uvazeni ?

Kein

Příspěvek od Kein »

MartyCZe píše:
Ne... podle mého názoru, když si otevřeš hospodu, tak já ti nemám právo do toho kecat.

Přijde mi, že tady drtivé většině nedochází gró celé věci. Takže ještě jednou - Hopspoda je něčí majetek, něčí podnikání. Ty nemáš zákonné právo do té hospody jít, ty máš možnost do té hospody jít - máš právo volby. A úplně nejjednodušší přirovnání - když přijdeš k někomu domů, tak se taky řídíš zvyky majitele.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Taky bych si mohl stěžovat, že v restauracích Rebio nemají maso. Jsem kurva majorita a vegetariáni minorita, takže bych uvítal nějaký zákon co nařídí, aby v těch restauracích měli steaky.

habitat3
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od habitat3 »

LiberaleMiguel2 píše:Udělejte někdo hlasování, kdo je Pro nebo Proti zákonu, což ?

8)

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Zajímavý názory tady. Já jsem nekuřák a kouření mě obtěžuje. Nejenom ten smrad, ale snažím se žít zdravě a čuchat takový sračky opravdu nechci. Stačí co čuchám venku, není důvod to dostat z první ruky.
V NSW se nikde v hospodách a klubech kouřit nesmí. Když mají část pro kuřáky, je to oddělená, minimálně částečně otevřená místnost někde na kraji budovy a pokud není, musí si jít kuřák zapálit ven. Za tu dobu co tu jsem jsem nikdy neslyšel si někoho stěžovat. Nikdy se nesmí zájem kuřáka stavět před zájmy nekuřáka. Přece jenom kouření je silně nezdravá věc a to i pro jeho okolí, nikoliv jenom pro toho kdo kouří, čili kuřák se musí přizpůsobit!
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

kdo z vas ma doma psa ????? islamisty to urazi. takze oni chteji zakaz psu.... bude se vam to libit ????

LiberaleMiguel2

Jenže to, že je někdo uražený, to ať se třeba posere, ale pasivní kouření prokazatelně poškozuje zdraví ;-)

Odpovědět

Zpět na „Pokec“