Kouříte? E-Cigareta - Elektronická cigareta
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kouříte?
Kroci: Díky moc, to jsem potřeboval vedět. Jdu do toho Pak poreferuju
Optimismus pramení z nedostatku informací
ja jsem precetl jen par komentu a musim prihodit svoji zkusenost : kouril jsem od 15ti let je mi 31 rekl bych normalne krabka max na dva dny pri pivu i dve krabky za vecer - nikdy jsem nezkousel prestat myslel jsem si ze to nejde ... pak asi pred 4lety prestal jeden kamos , druhej ... rikam si kur.a to musi jit a tak v dobe kdy bylo v planu koupit auto jsem si rekl ze pokud ho privezu prestanu hulit bylo to ve stredu kdy jsem auto dovezl od te doby jsem nemel jedinou cigaretu poprve a vyslo to nehulim asi 3.5 roku a jak kdybych v zivote nekouril vubec mi to neprijde
Ahoj všem, osobně nekouřím, ale chtěl bych nějakou tu e-cigaretu pořídit tátovi. Takže se obracím sem s otázkou: "co na vánoce koupit chlapovi, kterej denně vyhulí necelou krabičku, do hospody jde jen v pátek na dvě a na pár her šipek a do cigaret si nechá mluvit, chvíli to omezí za 5cigaret denně a za měsíc je z toho zase skoro krabička?" hodte mi sem prosím odkaz na nějakou dárkovou sadu, která bude aspoň trochu stát za to a nebudu to muset hned reklamovat:) cenovej strop jsou 2 tisíce. předem vám děkuji za pomoc:)
Pokud to nikdy nezkusil a nechutnalo mu to.. Radsi bych to jako darek nekupoval.. Zajdi s nim na prodejnu kde je maji a at si to nejdriv ochutna..
Jinak bych doporucil sadu eGo-W + atomizer 306LR + drip tip + sadu vzorku liquidu.. To je pro zacatek tak akorat.. Horsi je, ze tohle najednou snad nikde nekoupis.. Chce to hledat..
Jinak bych doporucil sadu eGo-W + atomizer 306LR + drip tip + sadu vzorku liquidu.. To je pro zacatek tak akorat.. Horsi je, ze tohle najednou snad nikde nekoupis.. Chce to hledat..
Opel Calibra
áááha, tak oukej:) takže já napřed někam vytáhnu at to vyzkouší a pak podle toho koupím:) šak on už beztak na jejíška nevěří, teda aspoň myslim :D
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak včera jsem objednal wéčko, jsem na to zvědav.
Dnes jsem si byl pro to větší pouzdro (penál) a takové to malé na krk.
Hlavně, jak to bude chutnat. Vzal jsem Davidoff, Vanilkovej doutník a Cappuccino.
Všechno má 18mg po 10ml.
Dnes jsem si byl pro to větší pouzdro (penál) a takové to malé na krk.
Hlavně, jak to bude chutnat. Vzal jsem Davidoff, Vanilkovej doutník a Cappuccino.
Všechno má 18mg po 10ml.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Takže wéčko doma. Už jsem si zakouřil ty Davidoffky, ale tolik mi to nejede. Není to špatný, ale asi to bude chtít testovat, co mi sedne nejvíce.
Jinak je to fajn. Má to zatim zajímavou chuť, jelikož ten knot je něčím impregnovaný, aby se hned na začátku nepálil. I to tam píšou.
Tak až se to všechno zaběhne uvidíme . Akorát mě trochu zklamalo to pouzdro ono je malé, musí být dole ta krytka, abych to do toho dal.
Když je to celé složené, tak je to pěkně dlouhé. To teda nevim, kde to budu tahat, jako krátký startky to neni .
Zítra otestuju ty další liquidy, tak jsem zvědav. Musí si na to člověk zvyknout, je to úplně něco jiného.
Jinak je to fajn. Má to zatim zajímavou chuť, jelikož ten knot je něčím impregnovaný, aby se hned na začátku nepálil. I to tam píšou.
Tak až se to všechno zaběhne uvidíme . Akorát mě trochu zklamalo to pouzdro ono je malé, musí být dole ta krytka, abych to do toho dal.
Když je to celé složené, tak je to pěkně dlouhé. To teda nevim, kde to budu tahat, jako krátký startky to neni .
Zítra otestuju ty další liquidy, tak jsem zvědav. Musí si na to člověk zvyknout, je to úplně něco jiného.
ja jsem dnes poprve okusil Vanilku a musim rict, ze si teda libuju. Mam 18mg, Hituje to dost slusne a chut bezva
já ty davoffky zkusil a nic moc moc nic.....camelky jsou lepčí....
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
viewtopic.php?f=91&t=105693" onclick="window.open(this.href);return false;
tak jsi to nakonec vzdal?
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Myslel jsem, jak to všichni chválili, že to bude OK a velice podobné normálnímu cigáru.
Ale z mého pocitu to pro mě má daleko.
Budu rád, když se toho někdo ujme a bude to využívat, než aby mi to tu leželo.
Jen poradím, ten kdo si to chce vyzkoušet, tak někde u kamaráda nebo známého.
Nedělejte to jako já, že jsem si to koupil a nevěděl jsem do čeho jdu.
Máte nárok na vrácení peněz, pokud to nebude vyhovovat, ale samozřejmě, když to zkusíte, tak to použijete a tím je to nevratné. Potom to zůstane doma jako mně.
O penězích nemluvě. Další zkušenost.
Ale z mého pocitu to pro mě má daleko.
Budu rád, když se toho někdo ujme a bude to využívat, než aby mi to tu leželo.
Jen poradím, ten kdo si to chce vyzkoušet, tak někde u kamaráda nebo známého.
Nedělejte to jako já, že jsem si to koupil a nevěděl jsem do čeho jdu.
Máte nárok na vrácení peněz, pokud to nebude vyhovovat, ale samozřejmě, když to zkusíte, tak to použijete a tím je to nevratné. Potom to zůstane doma jako mně.
O penězích nemluvě. Další zkušenost.
Já objednal další cartomizery a fungujou,jenže tečou jako prase i když to stojí...Už mě to pomalu přestává bavit.
Mirek999:Já to právě zkusil u kámoše,bylo to super,to co mi přišlo je ale jeden větší šunt než druhej.
Mirek999:Já to právě zkusil u kámoše,bylo to super,to co mi přišlo je ale jeden větší šunt než druhej.
joytech vydal novou verzi EGO-T ktera ma cartomizery jako W.. ale ta celica je na tlak a ne na zavit...
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
Neni Wecko jako Wecko.. Na to pozor
crocjirka: mas nejakej odkaz? nejak nevim o cem pises..
crocjirka: mas nejakej odkaz? nejak nevim o cem pises..
Opel Calibra
nemam videl sem to na zivo... ale je to origo joytech..
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
Takze uz je to v cr ale na oficialnich strankach ani zminka?
Joyetech nikdy zadny Wecko nevyrabel..
Joyetech nikdy zadny Wecko nevyrabel..
Opel Calibra
jj s tim uz se se taky setkal.. prave to sem tu psal x stranek zpet.. ze vsude se to traduje jako ze je to od joytechu, pritom joytech mel jen ego T...
designove totozny s ego W.. ale system uchyceni krytu naustku byl jiny... nebyl na zavit ale na zacvaknuti..
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
milonovo píše:Já objednal další cartomizery a fungujou,jenže tečou jako prase i když to stojí...Už mě to pomalu přestává bavit.
To já to právě neměl kde zkusit. A když jsem tady četl, jaká je s tím spokojenost, tak jsem si řekl, proč do toho nejít. Tak jsem všechno objednal a zklamalo mě to.
Spíš by mě zajímalo, kdo jaké liquidy kouříte a jak s tím jste spokojení.
Já zkusil to Capucino a to všichni chválili, přitom mě to přišlo až divně nasládlé a celkově mi ten liquid nevoní.
Zkuste všichni, co to kouříte napsat zkušenosti s nejlepším liquidem. Díky.
spis jde o to kde ten liquid koupis...
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak, kde je tedy nejkvalitnejší? Vím, že každému chutná něco jiného, ale proto se právě ptám, abych viděl nějakou spokojenost od více lidí.
Me nejvic chutna Dekang na bazi PG.. Ale je to teprve druha znacka co jsem zkousel.. Osobne jsem se jeste nesetkal, se spatnou prichuti.. Spis jde o to, ze neco se da kourit porad, neco jen chvilku, pak te to omrzi.. Zkus USA mix, desert ship..
Opel Calibra
Tak jsem pořídil ego W + liquid Camel 12mg + mentolovej 12mg a pecka Úplně kouřit jsem nepřestal, ale časem se na to asi vyseru, stáhl jsem to na 5 cigaret denně z + - 25ks denně
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Zatím je to dobrý Tahám jak o život
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206