Kvéry, zbraně, sebeobrana, zbroják a vše okolo
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kvéry, zbraně, sebeobrana, zbroják a vše okolo
Je vidět, že jsi s teleskopem nikdy nic nedělal a očividně s ním asi nic neumíš, když děláš takový závěr.. 

- LiberaleMiguel2
Souhlaskony5 píše:Clovek co trochu umi se ti vysmeje ..toho co ho zklati teleskop sejmes i rukou.....

Teď mě napadlo, že v kapse ve dveřích mám páku na kola, ta by se dala použít a v autě jí má každý, stačí jí jenom mít na správném místě.....ale.....viz můj první odstavec
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Presne tak...ale jeden na mne snim uz sel a ...habitat3 píše:Je vidět, že jsi s teleskopem nikdy nic nedělal a očividně s ním asi nic neumíš, když děláš takový závěr..
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tjn. .. jít s ním někdo může, i netrénovaný blbec s ním na tebe může jít a dopadne to pro něj blbě. Už jak jsem psal nahoře, z důvodu, že neumí stát, tasit atd..atd.. Je to jako s nožem, střelnou zbraní atd.. Pokud s tím člověk neumí a není aspoň trochu trénovaný, většinou se jeho zbraň obrátí proti němu. 
*re
+ je několik technik, že si tě s teleskopem prostě nepustím k tělu aniž bych ti něco udělal a ty se ke mě nedostaneš.

*re
+ je několik technik, že si tě s teleskopem prostě nepustím k tělu aniž bych ti něco udělal a ty se ke mě nedostaneš.

- LiberaleMiguel2
Mávat zběsile před sebou ? 

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
tak proč investuješ čak k výcviku s teleskopem? investuj stejný čas do výcviku takewonda (kde si ho díky kopům, což je většina takewondane, nepustíš určite) nebo podobného sportu a obušek nepotřebuješ
jestli teda nejsi policajt 

- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Proč? Protože mě to baví
. Teleskop mi vyhovuje z důvodu, že nejsem v kontaktu s potencionálním útočníkem
.
A ono pokud člověk dostane jednu ránu teleskopem, do ruky, nebo nohy, nebo do koulí, tak ho to sice nasere, ale rozhodně nebude mít chuť dělat něco dalšího.

A ono pokud člověk dostane jednu ránu teleskopem, do ruky, nebo nohy, nebo do koulí, tak ho to sice nasere, ale rozhodně nebude mít chuť dělat něco dalšího.

- LiberaleMiguel2
No znám hodně takových, co by je taková rána akorát víc nasrala
pokud sám nemáš sílu jak hovado(to bys asi nepotřeboval teleskop), abys mu ruku/nohu zlomil, tak do té ruky nebo nohy to je akorát nepříjemné 
Doufej, že nikdy na nikoho takového nenerazíš
U mě funguje, že nejlepší obrana je dobrý útok, se svími 100kg a 186cm se mi ještě nestalo, že bych se po někom vrhnul a on nešel k zemi
a jakmile je na zemi, tak chytnout po krkem a on se rychle uklidní
rány nedávám
dal jsem jich pár za život a vždycky to dopadlo hodně blbě - pro toho trefeného - a nepotřebuju z agresivního blbce udělat blbého mrzáka 

Doufej, že nikdy na nikoho takového nenerazíš

U mě funguje, že nejlepší obrana je dobrý útok, se svími 100kg a 186cm se mi ještě nestalo, že bych se po někom vrhnul a on nešel k zemi

- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Musím souhlasit s útěkem - kdo uteče, ten vyhraje. To je věc kterou se řídím..
V tom případě, bych ti rád ukázal, jak je to "jen" nepříjemné

V tom případě, bych ti rád ukázal, jak je to "jen" nepříjemné

- LiberaleMiguel2
Na utíkání nejsem stavěný 
Hele teleskopem jsme, od člověka co s tím uměl, ale byl prostě moc slabý
už jednou dostal a fakt to bylo jenom "au kurva". Modřina za týden a něco zmizela, on má jizvu už na furt(když šel k zemi, tak si rozbil hlavu o chodník)
Jakože neříkám, že to nemůže mít kýžený efekt, ale z vlastní zkušenosti prostě nemá
ale je fakt, že já jsem hovado nezničitelné
bylo už pár situací, kdy jsem si říkal, že bylo lepší nasimulovat, že jsem šel k zemi nebo tak něco 

Hele teleskopem jsme, od člověka co s tím uměl, ale byl prostě moc slabý

Jsem teda myslel, že budete kreativnější a budete radit něco ve stylu jako tady:
https://www.youtube.com/watch?v=KSBnQVHhXMo" onclick="window.open(this.href);return false;

Ale pokud to shrnu, asi bych to rozdělil na:
1.) stav, když člověk sedí v autě za volantem a je zvenčí napaden, přitom nemá o konflikt zájem. Zde bych asi dal nějaký větší šroubovák nebo kudlu mezi sedačky
2.) stav, kdy je bitka mimo auto, třeba něco člověku ukradli atd. a prát se chce (čímž se samozřejmě rozumí nejít do nerovného konfliktu s dvouma skinama nebo pěti cikánama, nebo s Miguelem
atd.) a NEBO hrozí bitka. Pak to vidím na demonstrativně - odstrašující zbraň jako je ta basebolka, mačeta, velký nůž, nějaký hodně velký auto nářadí (velkej francouzák atd.), nebo onen teleskop.
Co vy na to?
ad. teleskop - podle mě to ruku přerazí, ne?
https://www.youtube.com/watch?v=KSBnQVHhXMo" onclick="window.open(this.href);return false;

Ale pokud to shrnu, asi bych to rozdělil na:
1.) stav, když člověk sedí v autě za volantem a je zvenčí napaden, přitom nemá o konflikt zájem. Zde bych asi dal nějaký větší šroubovák nebo kudlu mezi sedačky
2.) stav, kdy je bitka mimo auto, třeba něco člověku ukradli atd. a prát se chce (čímž se samozřejmě rozumí nejít do nerovného konfliktu s dvouma skinama nebo pěti cikánama, nebo s Miguelem

Co vy na to?
ad. teleskop - podle mě to ruku přerazí, ne?
MSG
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
1) ono nůž je většinou už průser - bodná řezná poranění. Teleskop se nepoužívá jen vytaženej
.
2) odstrašující je sice super, ale pokud s ní nic neumíš, je to k hovnu. Ok budeš mít dejme tomu mačetu. Pokud na útočníka nebude fungovat odstrašující efekt tak co dál? Sekneš?
Důležité je taky myslet na to, že tě sleduje okolí a zároveň poslouchá.. Co tím chci říct..
Modelová situace:
Někdo tě napadne, vytáhneš cokoliv.. Třeba teleskop. V tu chvíli kdy proti sobě stojíte, tak začnou kolem chodit lidi. Začneš řvát "zabiju tě ty zmrde". Pokud budou ty lidi svědčit u PČR co řeknou? On ten magor řval, že ho zabije. A už se na tebe jinak kouká, i když si se jen bránil a byl jsi napadenej. Pokud bude stejná situace a budeš třeba na něj řvát "vypadni ode mě ty hajzle, nebo se budu bránit", tak to zase bude u PČR vypadat jinak. Už jsi v pozici pro okolí, ten co se brání.
. Ale to jsem krapet odbočil (opět).
A k tomu teleskopu, ano, udělá velké poškození. Jen místní člen řekne "au"..

2) odstrašující je sice super, ale pokud s ní nic neumíš, je to k hovnu. Ok budeš mít dejme tomu mačetu. Pokud na útočníka nebude fungovat odstrašující efekt tak co dál? Sekneš?

Důležité je taky myslet na to, že tě sleduje okolí a zároveň poslouchá.. Co tím chci říct..
Modelová situace:
Někdo tě napadne, vytáhneš cokoliv.. Třeba teleskop. V tu chvíli kdy proti sobě stojíte, tak začnou kolem chodit lidi. Začneš řvát "zabiju tě ty zmrde". Pokud budou ty lidi svědčit u PČR co řeknou? On ten magor řval, že ho zabije. A už se na tebe jinak kouká, i když si se jen bránil a byl jsi napadenej. Pokud bude stejná situace a budeš třeba na něj řvát "vypadni ode mě ty hajzle, nebo se budu bránit", tak to zase bude u PČR vypadat jinak. Už jsi v pozici pro okolí, ten co se brání.

A k tomu teleskopu, ano, udělá velké poškození. Jen místní člen řekne "au"..

Asi je nejhorší řvát "zabiju tě, černá svině!", co?

MSG
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tjn. a ani nemusí padnout žádná rána 

Pánové... Mám velké dilema. Po 7letech vlastnictví ZP jsem se rozhodl konečně i vlastnit
Řeším jestli:
- nový glock 17/19 za cca 16300Kč
- zánovní CZ 85 za cca 8500Kč
S tím, že:
- jsem nikdy výrazně nestřílel, ale chtěl bych začít.
- zbraně mám rád, dělal jsem jeden čas i KVH
- nejsem úplně bohatý, takže nechci utrácet moc, ale zase nemám tolik peněz abych kupoval levné věci
- s glockem jsem vždy nastřílel víc a je mi sympatičtější..

Řeším jestli:
- nový glock 17/19 za cca 16300Kč
- zánovní CZ 85 za cca 8500Kč
S tím, že:
- jsem nikdy výrazně nestřílel, ale chtěl bych začít.
- zbraně mám rád, dělal jsem jeden čas i KVH
- nejsem úplně bohatý, takže nechci utrácet moc, ale zase nemám tolik peněz abych kupoval levné věci
- s glockem jsem vždy nastřílel víc a je mi sympatičtější..
" www.autowerks.cz "
Kukni na cz 97
Někdo tlumič na tactikal?
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
Cz 97 je 0.45 to stoji dost penez do zacatku chci rozhodne 9mm
" www.autowerks.cz "
Na Glocka bych ti možná ukecal slevu, ale jelikož by sis pro to musel dojet do Brna, tak to asi postrádá smysl... 

Dilematholis píše:Mám velké dilema.

IQ stylingem nenahradis.
CZ97B jsem měl 4 roky, užásná pistolka pro větší ruce. Dražší krmivo, jemnější střelba než s CZ85 apod. 9mm. Úžasně přesná. Během 3 tisíc vypálených včelek ( čmeláku
) se sekla jen dvakrát. Zastavovací efekt jsem neměl příležitost vyzkoušet, ale prý hodně dobrý. Co mě ale překvapilo bylo kolik různých věcí či materiálů s tím NEprostřelíte. Bohužel vlastnost ráže .45

O kvalitach glocku me presvedcovat nemusite, jde o to ze se jedna o prvni zbran a ja bych za CZ85 dal cca polovinu co za Glock.
Prave resim jestli mi ta CZ do zacatku nestaci spis.
0.45 je pro me rozhodne unreal..Cena munice je jinde ja se chci hlavne rozstrilet naucit navyky...A tak toho hidne vystrilim.
Prave resim jestli mi ta CZ do zacatku nestaci spis.

0.45 je pro me rozhodne unreal..Cena munice je jinde ja se chci hlavne rozstrilet naucit navyky...A tak toho hidne vystrilim.
" www.autowerks.cz "
To si musis rozhodnout sam. Pokud si chces jen sem-tam s necim pro zabavu zastrilet, tak strilet se da celkem se vsim. Ja nevidim nic spatneho na tom, aby tva prvni zbran (na kterou si zvyknes) byla take tvou posledni... Z meho pohledu - s tim, ze novy Glock 17 Gen4 stoji nejakych $600 - resis rozdil (pro mne naprosto nepodstatnych) par stovek dollaru. Na druhou stranu ale, v kazdem mem Glocku je nasypano dodatecnych 2-3x jeho porizovaci ceny za extras, upgrades a upravytholis píše:O kvalitach glocku me presvedcovat nemusite, jde o to ze se jedna o prvni zbran a ja bych za CZ85 dal cca polovinu co za Glock.

IQ stylingem nenahradis.
Rozepis se o tuningu co na nich mas at mam inspiraci..infoto uvitam
pomuze pri rozhodovani..

" www.autowerks.cz "
pokud bude ta zbraň sloužit k naučení návyku nebude stačit např. toto
walther p22

https://www.stream.cz/nicenipovoleno/10 ... alther-ppq" onclick="window.open(this.href);return false;
walther p22

https://www.stream.cz/nicenipovoleno/10 ... alther-ppq" onclick="window.open(this.href);return false;
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
nechce dělat chytreho ale myslím že na to jdeš špatně... běž na střelnici nebo se s někým domluv ale běž a prostě vyzkoušej xy zbraní a uvidíš která ti bude nejlíp sedět... každý ti řekně neco jineho... chapu že nechceš 45acp... jen ta 97b je pro začátečnika dobrá... než se ti "sklidní ruky"
vyhranit ci cž a glock... když i colt muže dobře sedět a na něj je přislušenství a tuningu fura... https://www.google.cz/search?q=colt+191 ... 1418%3B804" onclick="window.open(this.href);return false;

Kazda z mych zbrani je upravena vzhledem k jejimu zamereni a urceni, ale co se tyka specificky Glock 17 Gen4, tak za nekolik nejzakladnejsich (a cenove velice prijatelnych) uprav bych povazoval ocelovy "guide rod" (soucast "recoil spring assembly", ktere se da koupit za nejakych 20 dollaru), ktery znacne zvysi spolehlivost, pote 3.5 lb "connector" (namisto originalniho 5.5 lb) v kombinaci s 1 lb pruzinou ( = o neco "lehci" spoust a zvysena presnost a rychlost) a pote zatku, ktera uzavre dutinu pazby (zespodu, vedle zasobniku). To jsou ty naproste zaklady. Ja take rad pouzivam "extended slide release" a upraveny ("trapezoid", o neco vetsi) "slide lock" (zamek hlavne) ke snadnejsimu rozebrani (pri cisteni), ale to neni absolutne nutne. Pote se na to da naveset samozrejme cokoliv - od "night sights" (ktere bych doporucil coby dalsi modifikaci hned po tech "zakladnich"), laseru, svetla az po supressor a 31-round zasobnik. Zalezi na pouziti. Ja vetsi zasobniky nepouzivam (na to mam AK-47s a AR-15stholis píše:Rozepis se o tuningu co na nich mas at mam inspiraci..infoto uvitampomuze pri rozhodovani..

Tva situace je ale naprosto jina a se vsi pravdepodobnosti se budes chtit zamerit zejmena na presnost s co nejlepe ovladatelnou a spolehlivou zbrani, takze by bylo nejvhodnejsi upravit tu spoust, vymenit ten "guide rod" a nainstalovat ty "night sights" (osobne, ja mam rad U-shaped sights, jako treba Trijicon) a tu zatku pazby, vpodstate vse, co tu zbran udela presnou, spolehlivou a pouzitelnou v doslova kazde situaci. Pote samozrejme zalezi na tom, od koho se budes ucit, protoze dobre (anebo naopak spatne) navyky se daji naucit s cimkoliv. I presto, ze tu zbran budes pouzivat primarne ke sportovnim ucelum, tak je dobre se soustredit od sameho zacatku na takticke pouziti - rychlost pouziti a zejmena kontrolu oscilace a recoil (k dosazeni co nejnizsiho rozptylu za postupneho zvysovani rychlosti), coz samozrejme zacina jak samotnym postojem, tak i drzenim te zbrane.
IQ stylingem nenahradis.
Kdyz uz si tady povidame o zbranich... Vlastni tady nekdo CZ 75 ? Ja o nich slysel hodne dobreho
.

IQ stylingem nenahradis.
Proto ji zvazuju CZ85=CZ 75 s oboustrannym vypoustenim zaveru 

" www.autowerks.cz "
CZ 75 vlastním 16let,zdedil jsem po otci. Já s ní natsřílel cca 23tis ran, otec neco kolem 14tis. Když ji dnes vytáhnu na střelnici každej se směje že je to babička, dokud nezkusí vuli zaveru vuči šasí a podobne která je menčí jak u nových CZ atd. Z uprav jen odlehčená spoušť a leštěné telo ( jednou při pádu praskl lučík, jiné nebylo skladem a já měl jet na závody ).Bohužel zpracování nelze srovnávat s novější CZ85. Nemel jsme zatím možnost porovnat "obyčejnou" Cz75 ale moje pochází z exportní zasilky pro kuvajt, kdy Husajnovi již nedorazily a byly vráceny, takže je možné že na tuto serii byly uplatnovány nejaké exportní normy na kvalitu, ale když se kdokoliv zeptá co má vystříleno tak se proste diví..
osobně ji miluji ale mam na ní malou ruku, proto při střelbách v budovách preferuji Walther PP + delší zásobník ( zakázková výroba - 18včelek ).
Glocka jsem vlastnil ( 19 - 2.gen a 21 - 1gen ) ale nejak mi nepřirostl k srdci.
osobně ji miluji ale mam na ní malou ruku, proto při střelbách v budovách preferuji Walther PP + delší zásobník ( zakázková výroba - 18včelek ).
Glocka jsem vlastnil ( 19 - 2.gen a 21 - 1gen ) ale nejak mi nepřirostl k srdci.
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz