ted jsem byl na strelnici a vyzkousel jsem si SP-O1 Shadow... a osobne se mi s tim strilelo 100x nez s glockem...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Ano, mám, vystříleno asi 4.000 nábojů, v sériovém stavu kromě tritiových mířidel. Velmi kvalitní zbraň, opravdu skvěle se drží v ruce, naprosto bezporuchová. Nevím, jaké úpravy zvažuješ, ale pokud Ti jde o pracovitého "dělníka", sedí Ti v ruce a dobře se Ti z ní střílí, tak ber. Ideální je si to jít vyzkoušet a porovnat s G19. Já jsem ještě zvažoval Hekler Koch (model z hlavy nevím), ale nenašel jsem bohužel nikoho, kdo by mi ji půjčil na vyzkoušení.Bohuš píše:Máte někdo vyzkoušenou M&P9 ? Chystám se dělat zbroják tak zvažuju co pořídit, v práci používám sp-01 phantom, přijde mi to jako strašná lopata navíc zbraně s kohoutem jsou dneska imho přežitek. Měl jsem možnost osahat glocky a po pár úpravách paráda. M&P se mi hodně líbí ale oproti glocku tu nemá takovou základnu, na glock je spousta dílů na každém rohu...
Zatím je to celkem dilema G19 vs. M&P9.
Ja jsem jednu koupil minuly rok - a libila se mi tak moc, ze jsem koupil druhou. Na obe jsem placnul tenke hlinikove "grips", 13lb hlavni a 11lb recoil pruziny a trochu si pohral s vnitrnostmi (muj "break" bod spouste je okolo 2lbs). Skvela zbrancrocjirka píše:ted jsem byl na strelnici a vyzkousel jsem si SP-O1 Shadow...
Jestli myslíš USP, tak ten má kolega/kamarád a je s ním velice spokojený. Určitě by spicha v Triggeru dal, pokud bys na něj chtěl hodit okem.Ivan píše:Já jsem ještě zvažoval Hekler Koch (model z hlavy nevím), ale nenašel jsem bohužel nikoho, kdo by mi ji půjčil na vyzkoušení.
ja chodim do suhdola...AlesiBoss píše:Nemá někdo tip na střelnici v Praze kde si muzu zastrilet pod dohledem? Nemam zbrojak, nemam nic, proste sem jen kdysi strilel z devitky a ted byhc si zastrilel zas... Diky predem
já pořád myslel, že ten psycho je nepovinejpajiki píše:Zdravim, tak jsem v cervenci 2015 v Praze zazadal o zbrojak. Termin zkousky byl na Martina v Listopadu. Pak psycholog, ocni atd abych ziskal lekare... cca polovina unora. No a ted v breznu jsem si ho vyzvedl....
Trictvrte roku a cca 10t
Říkej si co chceš, ale bohužel to snadné je, až příliš...Boháček píše: jinak, napiš to do novin, když ty mediální m**ky pořád píšou, jak je to strašně snadný si koupit zbrań