kubi píše:Z pistolí vážně nevím, pro začátek jsem myslel třeba CZ82/83 na naučení a později třeba Glocka

ale záleží jak to bude s prací....

to podle mě neni dobrá cesta - chceš Gastona? Kup si ho rovnou, na začátek třeba jetýho, ale učit se na jedný zbrani a pak přecházet na v podstatě uplně jinou zbraň....
BIGPAPA píše:na zbrojní prukaz není třeba psychotestu

Neni, ale pokud máš krávu obvoďačku, tak tě tam pošle. A třeba se dozvíš jako já že nemáš rád ženský a toužíš po dlouhých vlasech
Beaver píše:
Já si myslím, že se Glock celkem přeceňuje. Zkoušel jsem devatenáctu, sedmnáctku a devatenáctku s kompenzátorem a ani jeden mi moc nesednul. S kamarádem jsme z nich dali myslím kolem stovky nábojů a měli jsme poněkud rozporuplné pocity. Je to sice funkční, celkem přesné, ale subjektivně mi to správně nepasovalo do ruky. Navíc na modelu s kompenzátorem asi po dvaceti ranách upadnul vyhazovač, což poněkud podrylo tu pověst absolutní spolehlivosti

Co se ti na něm líbí ?
Co se na něm líbí? Je hnusnej, ano, ale u zbraně to neni o kráse ale o funkčnosti a spolehlivosti /a ten vyhazovač se spotřební a dost namáhaný zboží

/ neboj, po vystřílení pár tisíc nábojů by Ti sednul krásně. Taky jsem si ze začátku s nim nevěděl rady, ale po pár návštěvách střelnice to bylo dobrý. Ono to neni ani tak o tom že by ta zbraň byla neergonomická, ale spíš o tom že to tělo prostě neví jak za to vzít.
Kompenzátor u krátký...hm, to je kapitola sama pro sebe