17 listopad
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: 17 listopad
osobně se sovou souhlasím, a při posledních volbách jsem napsal moravák
jinak jsem špatně interpretoval to odtržení
podívej dál zora kdysi nejlepší čokoláda, dnes odpad orionu
sigma celosvětově uznávané pumpy
seliko, nealko, juta, tos, hedva, op prostějov, gumárny jak zubří tak otrokovice, vína po kokot, opavské strojírny měly zvuk, bss (vlečky) zetor brno, vagonka studenka, chemička ve valmetu, meopta přerov, spokar, olšanské papírny, farmakon, milo prostě ještě dnes zvučná jména
takže ještě dnes by se dal ten průmysl zvetit, ale bolelo by to
jinak jsem špatně interpretoval to odtržení
podívej dál zora kdysi nejlepší čokoláda, dnes odpad orionu
sigma celosvětově uznávané pumpy
seliko, nealko, juta, tos, hedva, op prostějov, gumárny jak zubří tak otrokovice, vína po kokot, opavské strojírny měly zvuk, bss (vlečky) zetor brno, vagonka studenka, chemička ve valmetu, meopta přerov, spokar, olšanské papírny, farmakon, milo prostě ještě dnes zvučná jména
takže ještě dnes by se dal ten průmysl zvetit, ale bolelo by to
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 
http://www.odtahove-sluzby.cz

Mě se to líbí víc takhle prostě, takže si naserNeviM píše:ses snad kurva z Prahy a ne z Teplic, kde neumej sklonovat privlastnovaci zajmena (coz jsem dodnes nepochopil) a vsechny pouzivaj jen ve strednim rode, tak se to nauc vole a netahej tyhle dementni moresy do strednich cech, staci mi kroutit hlavou pri cteni severocechu, kterejch je tu vic nez dostTrhyy píše: A řekl bych že rallikovo příspěvek byl těžce ironickej

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
- Sova
jsem rád, že aspon kentoya vidí neco smysluplného v mých postech a i já v jeho
...například dodám ještě cukrovary...kolik jich na Moravě bylo...
zbyly myslím dva...Vrbátky a Hrušovany nad Jevišovkou...
No je to smutné...
...například dodám ještě cukrovary...kolik jich na Moravě bylo...
zbyly myslím dva...Vrbátky a Hrušovany nad Jevišovkou...
No je to smutné...
Cléon & Fonte
čkd blansko - turbíny
massag bílovec
mez mohelnice
hella
precheza přerov
deza valmez
prostě je zde stále plno podniků, které by se daly vytáhnout
massag bílovec
mez mohelnice
hella
precheza přerov
deza valmez
prostě je zde stále plno podniků, které by se daly vytáhnout
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 

ja taky vidim v tvejch postech veci co maj hlavu a patu, jestli Ti to udela radost, akorat o tech vecech vim celkem hovno, tak nemam pocit psat sem nejaky moudra za kazdou cenuSova píše:jsem rád, že aspon kentoya vidí neco smysluplného v mých postech

Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
To -ovo je fakt strasny a kdyz to rekne Prazak nebo Stredocech, je to jeste strasnejsi
postradam smysl se opetovne vyjadrovat k situaci, ktera zavlada v nasi krajine, nebot cilem toho je pouze uvedomeni si reality a nasledna nasranost...prezidenta jsem si jeste nevybral, vyberovym rizenim mi prosli dva z ciste racionality a skoro se ty jeman bojim napsat...s pany kentoya a Sova, mimochodem, cukrovary (krasny budovy z 19. a pocatku 20. stoleti) bohuzel zmizely i v Cechach, ne jen na Morave...

postradam smysl se opetovne vyjadrovat k situaci, ktera zavlada v nasi krajine, nebot cilem toho je pouze uvedomeni si reality a nasledna nasranost...prezidenta jsem si jeste nevybral, vyberovym rizenim mi prosli dva z ciste racionality a skoro se ty jeman bojim napsat...s pany kentoya a Sova, mimochodem, cukrovary (krasny budovy z 19. a pocatku 20. stoleti) bohuzel zmizely i v Cechach, ne jen na Morave...
určitě ti vychází ovladatel mas okamuraSubTera píše:To -ovo je fakt strasny a kdyz to rekne Prazak nebo Stredocech, je to jeste strasnejsi![]()
a pravděpodobně čistý franz
když si představím šikmookýho nebo potetovanýho taky se mi ježí kůže, ale ukaž lepšího

sympatickej člověk, hezké jmeno a je to i vlastně přímý potomek praotce Čecha

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Co se hradu tyce, taky mi prijdou zatim tyhle dva nejsympatictejsi. Nad Franzuv modrej xicht jsem se uz povznesl, pres veskery kecy o reprezentacni funkci prezidenta jsem dosel k zaveru, ze tohle resit je proste nesmysl, vzhledem k tomu "vyberu". Okamurovy plany se mi taky pomerne zamlouvaj, ale nevim, nejak mu neverim a bojim se aby se to neukazalo po bitve jako klasicky populisticky kecy. Nevim co je na tom pravdy, ale nekde jsem cetl, ze ty jeho firmy zadnej zazrak nejsou, na to jak se tvari. Nic jsem si ale zatim neoveroval, je to spis o mym iracionalnim pocitu, ze mu oproti Franzovi vubec neverim, i kdyz tomu verim taky naprosto iracionalne nejak moc jsem zatim nepatral. Jinak nedavno jsem cetl neco o Bobo a docela me prekvapila svejma strizlivejma radikalne kritickejma postojema k unii a dokonce narazela na veci typu, ze to vsechno smeruje k totalni totalite a ze proti tomu chce bojovat... Jenze jak ji znam a vidim milion duvodu proc by mela kecat a proc by si to zejtra zase mohla rozmyslet, tak ji neverim ani píču mezi nohama... Jinak mam radost, ze lidi prestavaj brat vazne toho kripla komunistickyho vystrizenyho z dikobrazu Fishera...
ad -ovo... ja stravil nejakej patek s pritelkyni z teplic, takze jsem na to vyslovene alergickej
ad -ovo... ja stravil nejakej patek s pritelkyni z teplic, takze jsem na to vyslovene alergickej

Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Můj kandidát je jednoznačně okamura a je mi jedno, že má šikmý oči..
Jinak tech podniků co tu zmizlo je fakt hodně, já nechápiu jak mohl nějaky skurvisyn prodat, koksovny, hutě a doly, giganty s miliardovými zisky. A ted zvyšují daně protože nemají prachy? At táhnou kurvy zasraný
Jinak tech podniků co tu zmizlo je fakt hodně, já nechápiu jak mohl nějaky skurvisyn prodat, koksovny, hutě a doly, giganty s miliardovými zisky. A ted zvyšují daně protože nemají prachy? At táhnou kurvy zasraný
Já bych se toho zas tak nebál, když zvolíme Okamuru, tak už si těžko dovolí někdo říct, že jsme národ rasistů a když Franze, tak se ukáže, že nemáme předsudky. Takže nějaké plusy to má tak jako tak. Jestli dotyční něco změní je druhá věc.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
prezident změní tak max. tapety na hradě 

- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem se chtěl vyjádřit k tomu, že pravomoce prezidenta nejsou tak silné, aby něco zásadního v chodu republiky měnil 

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
pravomoce prezidenta jsou opravdu malé, a parlament právo veta přehlasuje, ale pokud okamura není zemanovec, protože k němu inklinuje, a nenechá se ovládnout mocí peněz, tak za chvilku jsou parlamentní volby, dnes hýbe masou lidí, je jedno co to jsou za lidi, z které vrstvy, ale dejme tomu, že se opravdu dostane na hrad, nevím neřeším, ale když když před těma volbama osloví tutéž masu lidí, třeba v televizi a v rádiích, volte tu a tu stranu, tak ti samí lidé půjdou slepě volit a konečně se to může pohnout, toš asi tolik

To jsem právě už naznačil... Nicméně volbou Zemana nezískáme ani ty zmiňované bonusy a prezidentem bude otylý vepř s becherovkou v ruce... No nic moc teda 

BIGPAPA píše:
bohuzel jen 25 000 hlasu

ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
Proboha živýho,kdo by volil France nebo Okamuru prezidentem republiky evidentně nepochopil smysl té funkce.Ať se na mě nikdo nezlobí,ale slyšet někde "přivítejte prezidenta české republiky Tomia Okamuru" mi moc reprezentativní pro ČR nepřijde.Okamura je podle mě užitečnější v senátu,ještě lepší by to bylo v parlamentu,je to rozumný člověk ale prostě můj hlas v p.volbách nedostane.
A k té diskuzi o odtrhnutí moravy,no je zajímavé že se vždy začnou hádat moravák s pražákem
Na vojně jsem si toho užil dost a koukám je to furt stejný.
Ad. ty fabriky co jmenoval kentoya,tak některé z nich např.Juta,Wikov jedou tady u nás vesele dál a konkrétně tyhle dvě velice úspěšně.Zase z podkrkonoší vymizely textilky,holt to někdo vyrobí levněji jinde.
A k té diskuzi o odtrhnutí moravy,no je zajímavé že se vždy začnou hádat moravák s pražákem

Ad. ty fabriky co jmenoval kentoya,tak některé z nich např.Juta,Wikov jedou tady u nás vesele dál a konkrétně tyhle dvě velice úspěšně.Zase z podkrkonoší vymizely textilky,holt to někdo vyrobí levněji jinde.
to je snad to poslední ne? reprezentace krze jméno..čím nás reprezentoval dobře klaus? kradením tužek? A někteří ho mají pořád rádi,čemuž se divím odjakživa..omlouvá to jen pražáky..
z těch fabrik jich jede zatím víc, a v podstatě to nebylo namířeno proti pražákům jen jako konstatování
a souhlasím že představa potetovanýho, nebo šikmookýho není to pravé ořechové, ale víceméně z těch co tam jsou, tihle dva vypadají že by pro změnu něco mohli udělat
a upřímně kdybych měl tu moc, tak ten kdo by dal hlas zemanovi, toho bych odsoudil pro vlastizradu
a tomu kdo ho dá hráběti, tomu bych zabavil na rok majetek a finance a nechal bych ho za desítku kopat kanály aby pochopil jak se žije v podhradí
a souhlasím že představa potetovanýho, nebo šikmookýho není to pravé ořechové, ale víceméně z těch co tam jsou, tihle dva vypadají že by pro změnu něco mohli udělat
a upřímně kdybych měl tu moc, tak ten kdo by dal hlas zemanovi, toho bych odsoudil pro vlastizradu
a tomu kdo ho dá hráběti, tomu bych zabavil na rok majetek a finance a nechal bych ho za desítku kopat kanály aby pochopil jak se žije v podhradí

- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
tak klause jsem od privatizace nemusel, ale co je prezident, a začal jebat do unie neskutečným způsobem, tím zíkal body
, přeci jen to není žádný chuj ale zkušený ekonom a má v hlavě, okamuru si tam nedokažu představit, už jen proto že prohlásíl že jeho první návštěva coby prezidneta bude do japonska
, pak to poupravil tak, že prvně na slovensko a pak až japonsko. Franc by byl fajn
, alespoň by se 2/3 světa konečně dozvěděli že existuje ČR 

Když můžou mít barevného prezidenta v USA, tak my taky ! A barevnějšího !
Jinak ad Praha vs. zbytek světa - docela velké množství pražáků trpí pocitem, že kdyby nebyla Praha, tak zanikne i celá ČR, že oni jsou a vlastně ten středobod co to celý drží pohromadě. U obyvatel jiných měst jsem to tak nějak nepozoroval. Jinak ale samozřejmě Praha není nic zajímavýho, kdyby místo ní byla náhorní planina, tak se stane hovno. Hlavní problém Prahy je banda buzerantů ve vládě, zbytek je jen historická záležitost, pár desítek kilometrů ucpaných silnic a smog
Jinak z OP mám sako (asi poslední), je to podnik v mém rodném městě a to jak se to položilo je vysloveně záležitost "managerů" co to natvrdo vytunelovali.

Jinak ad Praha vs. zbytek světa - docela velké množství pražáků trpí pocitem, že kdyby nebyla Praha, tak zanikne i celá ČR, že oni jsou a vlastně ten středobod co to celý drží pohromadě. U obyvatel jiných měst jsem to tak nějak nepozoroval. Jinak ale samozřejmě Praha není nic zajímavýho, kdyby místo ní byla náhorní planina, tak se stane hovno. Hlavní problém Prahy je banda buzerantů ve vládě, zbytek je jen historická záležitost, pár desítek kilometrů ucpaných silnic a smog

Jinak z OP mám sako (asi poslední), je to podnik v mém rodném městě a to jak se to položilo je vysloveně záležitost "managerů" co to natvrdo vytunelovali.
kent: jelikzo jsem to psal v noci, zapomnel jsem napsat magicke slovo, ze s vami souhlasim. Napsal jsi dve jmena. Ano, profesor Avatar by bylo racionalni reseni a verim, ze i dobre, bohuzel, ale nejak si neumim predstavit modrou hlavu statu. Ne modrou vyznanim, to jednoznacne ano, ale modrou fyzicky. Okamura na me cim dele ho pozoruji, tim rozporuplne pusobi. Jeho obchod na Praze 6 je fajn, vzdycky udelame supr sushi, ale on prezidentem je mi cim dal vic proti srsti. Tito dva to tedy nejsou, co mi zbyli. A neni to ani Fiser - ten si to vubec tak pekne nacasoval, za jeho pusobeni ve vlade nemusel nic rozhodovat, nemusel nikoho nasrat a ted za to neopravnene sklizi ovoce a jak to tak vidim, tak jeho uroda bude ze vsech kandidatu ta nejvetsi. Bobo jsem vyskrtl rovnou, uz za dob Zeleznyho mi lezla krkem a Roithova, to snad ne 

Zvlastni, vcera jsme tu o cukrovarech psali a dneska jeden hori
http://praha.idnes.cz/v-zakolanech-hori ... -zpravy_jj
http://praha.idnes.cz/v-zakolanech-hori ... -zpravy_jj
na ty fotce je ale Cech ty hlavocrocjirka píše:BIGPAPA píše:
bohuzel jen 25 000 hlasubtw rovnez je to poradce prezidenta, znalec piva atd

- twingo.driver
Ty vole croci, to ses předved, jak do toho vidíš. 

SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec

no jooo má vousy tak jsou si podobný

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
to predvadi kazdym svym postem 

po peti pivech vis ho*no kterej je kterej
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No se předvedli oba

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Další Švejk...stačí občas poslouchat ty jeho debilní kecy na Hitrádiu (ne, že bych to dělal dobrovolně).BIGPAPA píše:
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz