Gooder píše: V Praze jezdí i neoznačené policejní Fabie
No, vzhledem k tomu že každý oddělení SKPV má svoje auta, tak nebude jen jedna
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Gooder píše: V Praze jezdí i neoznačené policejní Fabie
Jo takže když je 90% řidíčů vylízanejch tak já budu taky, hmm dobrej přístup, to se nedivim že to tady je tak v prdeli jak je...j3ykobim píše:uznávám že je to pěkná svinárna, ale čim více nová doba, tím více kreténu na silnici.
To jo, třeba jak sejmuli toho motorkáře v Dobříši..46reddy píše:..ale zase taková sranda to kamaráde není, to mě věř. vím o čem mluvím, v případě, že se nedejbože něco stane, nepřej si vědět ty tresty pro policajty
zde. píše:To jo, třeba jak sejmuli toho motorkáře v Dobříši..46reddy píše:..ale zase taková sranda to kamaráde není, to mě věř. vím o čem mluvím, v případě, že se nedejbože něco stane, nepřej si vědět ty tresty pro policajty
Mohla to být kriminálka, ty RSa mají. A není to jedno, co to bylo? Uhnu a o víc se nestarámCorsica píše:Praha-Ostrava na dálnici jsem uhýbal modre O II RS s majačkem za oknem... Taky nevim co to bylo
Gratuluji, jstal jsi se ZMRDem.j3ykobim píše:46reddy píše:starlet, musím s tebou souhlasit, když vidím modrej majáček, neřeším nic, uhnu. možná profesní deformace(ano, přiznám se, jsem příslušníkem PČR, jak není problém zde na fóru si dohledat), zhruba mám proto přehled, jakým druhem vozovýho parku PČR disponuje, ale i tak to není 100%. prostě uhnu a neřeším, stejně si myslím, že autor příspěvku si v rámci svých finančních možností nenamontuje plně funkční sadu májaku včetně sirény, jelikož se nejedná o stovkovou záležitost(pokud nepočítá maják za 300,-Kč z benzinky, kterej je mu samotnej na ...)
jen mě udivuje, že někdo takový problémy pořád řeší, kdyby jsi byl v cizině, viděl jsi podobný auto, tak taky budeš volat na policii a nebo při další návštěvě toho města si na auto dáš modrej maják a budu jezdit na červenou a mít přednost??? ono to vypadá krásně, jet v autě na majáky, všichni uhýbají, všude rychle projedu, ale zase taková sranda to kamaráde není, to mě věř. vím o čem mluvím, v případě, že se nedejbože něco stane, nepřej si vědět ty tresty pro policajty
oktákvy(kde měla maják jen první) byl maják taky bez sirény, šefové velkých podniků využívaj tyto majáky standartně bez trestů. Řidiči jsou jen nucení maják sundat, ale po odjezdu policie, ho vrací z5. Jelikož jsi příslušník, tak asi víš jak je to cizině. Já si mohl min. rok vyzkoušet, jak je to právě v cizině, konkrétně s SGS, kterou si najímá Rotterdamská kriminálka, pro práci kterou sami nemohou dělat. Jakož to cizinec, jsem mohl řídit na jejich uzemí řídit auta jakékoli země atd. ve měste 120 bez majáků a jakéhokoliv označení. Kriminálka vždy zařídila, aby místní policie věděla o situaci a nestavěli nás, či se moc nepřibližovali.
Maják sme zakoupili za 12tis, žádný 300 kč .) . Otestováno včera na S8 a účel plní. Prosím o smazaní tématu, nejsem dost inteligentní abych moralizování na tuning foru bral vážně.