Modré majáčky

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Globus
Kontaktovat uživatele:

Re: Modré majáčky

Příspěvek od Globus »

Gooder píše: V Praze jezdí i neoznačené policejní Fabie :wink:

No, vzhledem k tomu že každý oddělení SKPV má svoje auta, tak nebude jen jedna :)
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

j3ykobim píše:uznávám že je to pěkná svinárna, ale čim více nová doba, tím více kreténu na silnici.
Jo takže když je 90% řidíčů vylízanejch tak já budu taky, hmm dobrej přístup, to se nedivim že to tady je tak v prdeli jak je...

46reddy

Příspěvek od 46reddy »

strašně dlouho jsem se kousal do ruk, abych neodpovídal, ale přesto odpovím, protože inteligence a uvažování autora příspěvku je zvláštní. Nebudu tě hodnotit jakej jsi doopravdy, hodnotím tě podle toho, jak jsi se nám tady prezentoval. nebudu opakovat předchozí příspěvky a tom, že svým postojem se sám shazuješ a zařazuješ mezi tzv. zmdy. jezdit s G3 nebo starším BMW 7 s majáčkem beru jako odvahu, kterou po čase a po zásluze ocení v Praze sloužící PMJ, pro které budeš v označení zmrda v hledáčku a při silniční kontrole poznáš, že to rozhodně nebude taková prohlídka, jako by byla bez majáku. jako samozřejmost ber potom předvedení na služebnu k podání vysvětlení. podotýkám, nejedná se v žádném případě o žádné zneužití pravomoci VČ. jak se bude na tebe tvářit osádka vozu, že tě vezou na služebnu, nechám na tebe.

pokud máš skutečně problém, vždy si zapamatuj značku a místo, ani volání na linku 158 není jistota, neb operační důstojník nemá o všech vozidlech přehled, hlavně o vozidlech, které využívají TOP útvary(ÚOOZ,URNA...), je to kvůli utajení. takže zapamatovat značku a místo, nahlásit na služebnu a pak se dá něco šetřit a zjišťovat.

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

Já spíš nerozumim tomu, že někdo je kvůli takový blbosti ochoten volat na PČR a něco s nima řešit...
Kdybych tohle dělal pokaždý, kdy se mi děje podobně strašné bezpráví, nedělal bych nic jiného
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku

46reddy

Příspěvek od 46reddy »

starlet, musím s tebou souhlasit, když vidím modrej majáček, neřeším nic, uhnu. možná profesní deformace(ano, přiznám se, jsem příslušníkem PČR, jak není problém zde na fóru si dohledat), zhruba mám proto přehled, jakým druhem vozovýho parku PČR disponuje, ale i tak to není 100%. prostě uhnu a neřeším, stejně si myslím, že autor příspěvku si v rámci svých finančních možností nenamontuje plně funkční sadu májaku včetně sirény, jelikož se nejedná o stovkovou záležitost(pokud nepočítá maják za 300,-Kč z benzinky, kterej je mu samotnej na ...)

jen mě udivuje, že někdo takový problémy pořád řeší, kdyby jsi byl v cizině, viděl jsi podobný auto, tak taky budeš volat na policii a nebo při další návštěvě toho města si na auto dáš modrej maják a budu jezdit na červenou a mít přednost??? ono to vypadá krásně, jet v autě na majáky, všichni uhýbají, všude rychle projedu, ale zase taková sranda to kamaráde není, to mě věř. vím o čem mluvím, v případě, že se nedejbože něco stane, nepřej si vědět ty tresty pro policajty

zde.

Příspěvek od zde. »

46reddy píše:..ale zase taková sranda to kamaráde není, to mě věř. vím o čem mluvím, v případě, že se nedejbože něco stane, nepřej si vědět ty tresty pro policajty
To jo, třeba jak sejmuli toho motorkáře v Dobříši..

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

Ale tady jsi v ČR, takže každej se stará jen o sebe a svůj prospěch a snaží se ho dosáhnout jakkoliv, jen co nejjednodušeji.
Smutné :(
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz

FOG

Příspěvek od FOG »

Blbost, každej se tady stará o to co má soused a kde to vzal + se musí přidat patřičná dávka závisti a pomluv... to je čr
štyrykrátštyry tédéí

46reddy

Příspěvek od 46reddy »

zde. píše:
46reddy píše:..ale zase taková sranda to kamaráde není, to mě věř. vím o čem mluvím, v případě, že se nedejbože něco stane, nepřej si vědět ty tresty pro policajty
To jo, třeba jak sejmuli toho motorkáře v Dobříši..

pokud ví, celou věc šetří GIBS, výsledky šetření zatím nejsou

Corsica

Příspěvek od Corsica »

Praha-Ostrava na dálnici jsem uhýbal modre O II RS s majačkem za oknem... Taky nevim co to bylo :?
Dacia 1300 "75
Opel Corsa B fake GSI
Škoda Octavia 1.8 T 4X4
Škoda Octavia 2.0TDI RS

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Naopak, pokud vím tak toho policajta obvinili ze zabití z nedbalosti.
✠Luftwaffle✠

j3ykobim

Příspěvek od j3ykobim »

Prosím o smazaní tématu, nejsem dost inteligentní abych moralizování na tuning foru bral vážně.
Naposledy upravil(a) j3ykobim dne 18 led 2013 14:33, celkem upraveno 1 x.
Trabant, VW Golf, MX 5

zde.

Příspěvek od zde. »

To bych tu zrovna nechal, aby bylo vidět jaký borci se vyskytují. Mě by v životě nenapadlo pořídit si maják a věřím že drtivou většinu lidí také ne.
Pokud bude jedna část lidí hemzat jak je to tu na hovno do piva a druhá vše vochcávat a myslet si že je mistr světa tak se nikam neposuneme. První skupinou pohrdám, druhou nenávidim.

gizmi

Příspěvek od gizmi »

:o) Doufam ze te nekdo neuhne a smetou te :lol:

Kazdopadne trebas "bombapes" u PCR ma neoznacenou octu a kdyz specha, tak maji modrej majacek. Dalsim pripadem je sanitka a za tou osobak. Kdyz ti bude umirat nekdo z rodiny v te sanitce, tak taky poletis za ni. Jsou ruzne situace.. Bohuzel hovada viz nekteri clenove toho zneuzivaji.. (PS: samotna kapitola jsou bezp. agentury)

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Corsica píše:Praha-Ostrava na dálnici jsem uhýbal modre O II RS s majačkem za oknem... Taky nevim co to bylo :?
Mohla to být kriminálka, ty RSa mají. A není to jedno, co to bylo? Uhnu a o víc se nestarám :roll:

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

j3ykobim píše:
46reddy píše:starlet, musím s tebou souhlasit, když vidím modrej majáček, neřeším nic, uhnu. možná profesní deformace(ano, přiznám se, jsem příslušníkem PČR, jak není problém zde na fóru si dohledat), zhruba mám proto přehled, jakým druhem vozovýho parku PČR disponuje, ale i tak to není 100%. prostě uhnu a neřeším, stejně si myslím, že autor příspěvku si v rámci svých finančních možností nenamontuje plně funkční sadu májaku včetně sirény, jelikož se nejedná o stovkovou záležitost(pokud nepočítá maják za 300,-Kč z benzinky, kterej je mu samotnej na ...)

jen mě udivuje, že někdo takový problémy pořád řeší, kdyby jsi byl v cizině, viděl jsi podobný auto, tak taky budeš volat na policii a nebo při další návštěvě toho města si na auto dáš modrej maják a budu jezdit na červenou a mít přednost??? ono to vypadá krásně, jet v autě na majáky, všichni uhýbají, všude rychle projedu, ale zase taková sranda to kamaráde není, to mě věř. vím o čem mluvím, v případě, že se nedejbože něco stane, nepřej si vědět ty tresty pro policajty

oktákvy(kde měla maják jen první) byl maják taky bez sirény, šefové velkých podniků využívaj tyto majáky standartně bez trestů. Řidiči jsou jen nucení maják sundat, ale po odjezdu policie, ho vrací z5. Jelikož jsi příslušník, tak asi víš jak je to cizině. Já si mohl min. rok vyzkoušet, jak je to právě v cizině, konkrétně s SGS, kterou si najímá Rotterdamská kriminálka, pro práci kterou sami nemohou dělat. Jakož to cizinec, jsem mohl řídit na jejich uzemí řídit auta jakékoli země atd. ve měste 120 bez majáků a jakéhokoliv označení. Kriminálka vždy zařídila, aby místní policie věděla o situaci a nestavěli nás, či se moc nepřibližovali.

Maják sme zakoupili za 12tis, žádný 300 kč .) . Otestováno včera na S8 a účel plní. Prosím o smazaní tématu, nejsem dost inteligentní abych moralizování na tuning foru bral vážně.
Gratuluji, jstal jsi se ZMRDem.
Jakým autem jezdíš, ať víme, na koho s.át i s majáčkem.
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz

SubTera

Příspěvek od SubTera »

+1 Starlet

tema se automaticky po case smaze samo, bohuzel...

U nas jezdi i nijak neoznacenej obycejnej stribrnej korejec Tucson a na strese ma rampu z modrejch. Co jsem tak letmo zjistoval tak je to vysetroval hasicu pro kraj. Takze ne jen policajti jezdi v neoznacenych obycejnych autech.
Obvykle nejsem neprejici, ale tazatelovi uprimne moc preju, aby to schytal i za Lidice.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“