už jsem se bál že jsem jinej jenom já...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
A čí by byla vina, kdyby policista co honí drbana, řekl dalšímu policistovi, na konci ulice, před drbanem, ať řekne dvěma civilům co jdou kolem, ať jdou drbana zastavit a drban by se s civilama popral a zranil je? Taky by na tom policista nenesl žádnou vinu?Globus píše:To je podobný jako když někoho přepadne drban, dotyčný se bude muset bránit, drbana prostřelí (děkujeme našim zákonodárcům, že se u nás nemůžou používat střely s řízenou deformací, neb je to "nehumání a má to vyšší ranivý účinek") a zraní někoho za drbanem. A hádejte kdo bude potrestanej, komu se ta zraněná osoba připíše "k dobru"... ano, správně přepadenýmu. A nikoho nezajímá to že kdyby se drban nechoval jak se choval, tak se nikomu nic nestalo.
Vždy je to vina jen a jen toho pachatele.
Souhlasím, proč tedy v tomto případě policisté využili civily aby zastavili drbana v audi?BIGPAPA píše:a proč by policista co honí drbana nechal civilisty chytat toho drbana a by drban se s nima popral... sivil by měl společně s drbanem brát nohy na ramena a vyhnout se jakékoliv komfrontaci s drbanem
Volně přeloženo: "Souhlasím. že když chybí policii prostředky, tak si je má udělat z civilistů." A jsme opět u trestuhodně bídné amaterské logistice PČR. Když nemá police u dálnice k dispozici 5 aut, čí je to vina? Ale hlavně, že má sklady plné radarů, ty vyberou totiž nejví...oh wait...ochrání a pomůžou nejvíc.Taky zažíváte ten hřejivý pocit bezpečí a ochrany, když míjíte na silnici tu plechovou boudu s foťákem?blázen píše:To jsou nesmyslne kecy. Okamžitě máš na prdelu 5 aut.. A kde je v tu chvíli na dálnici vezmeš? To jako bude na dálnici co 10km hlídkovat 5 aut? To je hrozný nesmysl.
tvoje protože platší malý daněKein píše: Když nemá police u dálnice k dispozici 5 aut, čí je to vina
A vyhráls výlet za světlem do Jáchymovablázen píše:Jenže tohle jsou novodobé manýry, za bolševika jsi nadřízeného poslal do prdele a dal mu 2 baně na rozloučenou..
Jenže tak to bylo.. Ozvat se nesmíš dneskakubi píše:A vyhráls výlet za světlem do Jáchymovablázen píše:Jenže tohle jsou novodobé manýry, za bolševika jsi nadřízeného poslal do prdele a dal mu 2 baně na rozloučenou..
Nevím kolik policejních aut se pohybuje na dálnici v průběhu dne. A myslím si, že pokud by měli víc aut, tak je použijí. Navíc, jak tu blázen zmínil. Oni zase tolik konkurenceschpných aut mít nebudou. Drtivá většina jejich vozovýho parku jsou Octavie(nevím, jestli mají nějak upravené motory, ale mají spoustu 1.6, možná u dálniční policie budou 1.8 TSi, ale to jen hádám).Ritchma píše:Proc by ho mel nekdo dojizdet? Prece staci aby na nej par aut pockalo... Nikdo nerika ze ho musi zastavit po 100m! Nerikejte mi ze v cr na dalnici neni k dispozici v okoli cca 30km par aut?
Aha, takze ten kluk je v pohode, za vsechno muze pan v oktavce v odstavnem pruhu. Kdyby tam ta oktavka nebyla a ten kluk tedy projel, pak by ten zataras postradal smysl, ne? Nebo pred zatarasem bylo v plne siri vozovky nekolik policejnich vozu?