to só ty top stavy po dědovi ze dvou svařenejch aut
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Už to řešíme v topicu o D1 - dementi na silnicíh. V tomto případě jsou těmi demety myšlení orgáni, nikoli Lacina (který mimochodem dokázal vytlačit auto z silnice bez újmy na životě a zdraví.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Samozrejme je to vymysleny, coz se taky na konci clanku pise. Ten kdo to psal jen poukazuje na to, ze kdejakej idiot s hromadou penez si muze delat co chce nejenom s okruhem ale is se slavnym jmenem.. Klidne i zbourat a nurburgring jmeno pouzit klidne na cerealie..
Globus, hned jak jsem to zapl, taky jsem to vypl. Tyhle zmrdy bych ukamenoval a při nejmenším jím udělal to samí ! BASTARDI !!! Někdy mi je zvířecí život milejší, než lidskej ...
dpč že sem to pouštěl,takhle po ránu nasranej,těmhle lidem dělat to samý,co dělaj oni zvířatum
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Nevim jestli jsem nějak.... divnej, ale jak už tu padlo, spíš mi je líto toho psa, než lidí /nevztahovat k tomu atentátu, tydle zmrdy nenávidim/ ale spíš je to vztažený na lidi který si za to můžou sami....
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence