Nehody,vraždy a ostatní tragedie..
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Nehody,vraždy a ostatní tragedie..
No sic to je divny,ale ja bych tonatacel a poustel to v teveeee misto reklam! At si uz vsichni uvedomi ze na silnici nikdo z nas neni sam a sebelepsi pocit ze je vsechno podkontrolu neni 100%tni....
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Bez komentare
http://www.novinky.cz/krimi/263273-poli ... -ujel.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.novinky.cz/krimi/263273-poli ... -ujel.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
To je taky nápad, honit se v oktávce za motorkou 

Micra K11 CG10DE
EX: Elantra XD G4ED-G
Pluriel TUJ3P
Pluriel TUJ3P
a teď bych se zeptal.... Mělo to obecné ohrožení ze strany obou účastníků cenu? 

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
Ano. (ze strany policie samozřejmě) Motorkáře netřeba rozebírat.
Nejsem si zcela jist zda je adekvátní riskovat obecné ohrožení na základě podezření ze spáchání přestupku.
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
Tak to seš jouda
. ,,podezření ze spáchání přestupku´´ - nemusíš být jasnovidec abys pochopil, že motorkář nějaký přečin spáchal a popis je pouze formulace. Pak je naprosto v pořádku, že jej začli honit a to vůbec ne aby jej s jistotou chytily, to považuju za třešničku na dortu... Ale kdyby benga přestali ,,honit´´ ty které pravděpodobně nedokážou dostat, tudíž by nečině přihlíželi jak nějaká ,,přesila´´ něco páchá (ať banda výrostků nebo střela na dvou kolech) samozřejmě že by to neušlo veřejnosti a pikačoviny by začli páchat jedinci co by je nikdy neudělali, díky podvědomí, že je můžou jinak lapit
. To je celé, tady jde o strach či říkejte si tomu třeba respekt
aby jsi stádo udržel v ohradě a ne o konkrétní případ, ono to vždycky ani vyjít nemůže, náhoda je blbec a když se seká les lítají třísky 

Zajímavá představa se nabízí, když by ta tříska jak říkáš, byla osoba tobě velice blízká 

dal bych mu eště flastra, ty okna na oktávce sou nějaky černý 

Ty si mi fakt pako, ta představa se mi samosebou vůbec nelíbí!! Ale ještě více se mi nelíbí, kdyby cajti nic nedělali a jezdilo jak prase mnohem více lidí, to by bylo těch postižených ,,osob velice blízkých´´ mnohem více!! Tak prosím trochu mysli.Juraj píše:Zajímavá představa se nabízí, když by ta tříska jak říkáš, byla osoba tobě velice blízká
Upřímně si myslím, že zrovna to, že se za někým poženou málokoho dalšího odradí od toho, aby to udělal příště on..to je prostě o tom, že ten člověk takovej je....fakt myslíš, že ten motorkář příště pokorně zastaví, když se teĎ za ním vydali s takovýmhle výsledkem 

Micra K11 CG10DE
Pluriel TUJ3P
Pluriel TUJ3P
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hlavne se snazit s policjeni oktavou dohanat nekoho na masine,je dobra kravina
, kor kdyz nekteri policajti na masinach, maj problem dohnat motorkare s tim " ze se nechcou zabit"

Audi Coupe Quattro
Tak to myšleno vůbec nebylo... Tenhle motorkář a jemu podobní příště těžko zastaví, zkusím moje ,,myšlení´´ vysvětlit jinak. De o nastavenou laťku, kdy je pro někoho přejít autoritu ještě přípustné a pro druhého ne. To samé jako s ,,kriminálníky´´, vězení má být nápravným centrem, voloaký gangsta, jako hajzl přijde odsedí si 5 let a jako hajzl zas odejde, poblázněný mlaďoch se nechá unést spadne do průseru, vleze do vězění a dá mu to lekci hned za měsíc, s tím, že zbytek trestu není pro onoho jedince žádným ,,přínosem´´. Ale je to nutné zlo, lidi musí mít v podvědomí, že za ono i za houno pujdou bručet a pokavaď je to pro eventuélního ,,zločince´´ dostatečně nastavená laťka, bude se snažit ji nikdy nepřekročit, ovšem kdyby si za kdejaký větší průser měli jít sednout na 2 týdny, nedělalo by to kde komu problém a byly by z nás zvířata, stejně jako s tímto motorkářem, pro toho je ta pomyslná laťka málo, proto autoritu nerespektuje ale kdyby se v takových to případech policie nenamáhala ani zvednout prdel, nedělalo by spusty dalším problém taktéž policii nerespektovat. A to, že došlo k bouračce, je řeknu to hnusně vedlejší produkt, ale stejně tak nutné zlo, není na tom nic pěkného ale světe div se jsme lidi a to včetně policajtů a děláme chyby...
tak o modrou oktávku s bradavicí míň 

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Nojo, českému člověku se ničím nezavděčíš
Když policajti nikoho nechytnou, tak jsou špatní, když někoho honí, tak jsou taky špatní, to si fakt člověk nevybere. A zatmavená skla můžou mít, mají vyjímku ze zákona.

A bohužel často si ty skla platěja zařizujou sami
.
Klukům u PČR spustu věcí nezávidim, například teď tu "kauzu" Janoušek.
Buď by postupovali "standartně" a někdo by je sestřelil za to že je to "něčí kamarád" a to se takhle významnejm lidem nedělá a nemůžou se k němu chovat jako k člověkovi co jezdí nalitej a poráží Vietnamky, anebo je teď budou buzerovat a trestat za "nestandartní" postup, novináři to zas budou měsíc rozmazávat, dělat z toho hroznou aféru....
Ty lidi tady jsou fakt uplně vymyškovaný, myslel jsem si že víc tendle národ degenerovat už nemůže, ale každý den se přesvědčuju o tom že jak hluboce se mýlím.

Klukům u PČR spustu věcí nezávidim, například teď tu "kauzu" Janoušek.
Buď by postupovali "standartně" a někdo by je sestřelil za to že je to "něčí kamarád" a to se takhle významnejm lidem nedělá a nemůžou se k němu chovat jako k člověkovi co jezdí nalitej a poráží Vietnamky, anebo je teď budou buzerovat a trestat za "nestandartní" postup, novináři to zas budou měsíc rozmazávat, dělat z toho hroznou aféru....

Ty lidi tady jsou fakt uplně vymyškovaný, myslel jsem si že víc tendle národ degenerovat už nemůže, ale každý den se přesvědčuju o tom že jak hluboce se mýlím.
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
jen tak mimochodem jsem se bavil o kauze Janoušek s jedním člověkem co do toho tak trochu dělá a nic nestandartního na všech dostupných záběrech neviděl, je to jen velké bublina a to jen protože jde o člověka známého, navíc se to médiím hodilo hodně do karet spolu s Bémem, odposlechy ABL etc.
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW
no ppolicejní vozidlo mělo havarii..proženem to všemi médii a udělámě z nich debili... i tady se nám jasně ukázalo no jo voni policajti naháněli oktávkou motorkáře.... co jinýho mají dělat? mají si zavolat vrtulník? (samozřejmě ho nikdo nedosttane do vzduchu včas na správné místo) takže dělali svou práci, měli zapnuté výstražně zařízení modré barvy,včetně fňukny(všichni na silnici víme že fňukna není skoro vůbec slyšet na jakémkoliv vozidle ať už RZ,policie nebo hasičů-i když ty jezdějí do kila a to slyšet je)
bohužel posádka havarovala. Při počtu ujetých kilometrů, někdy zastřené adrenalinem, někdy vztekem se celková bilance nehod dá omluvit a nazvat jí selháním lidského faktoru. Já jako řidič sanity to mám každej den..přál bych vám zažít jeden den ve vozidle se zapnutýma majákama
ze 100 svezených lidí by 95% chtělo ostatní častníky silničního provozu zabít,4% by řekli že už nikdy na silnici nevlezou a a ten jeden poslední by řekl že chce jít jezdit taky...
bohužel posádka havarovala. Při počtu ujetých kilometrů, někdy zastřené adrenalinem, někdy vztekem se celková bilance nehod dá omluvit a nazvat jí selháním lidského faktoru. Já jako řidič sanity to mám každej den..přál bych vám zažít jeden den ve vozidle se zapnutýma majákama

.....::::Š110R::::......74
Já neříkám, že se policajti mají vysrat na honění těch co jedou rychle a kdyby se vymlátili, když by honili auto tak je mi to fakt fuk...ale podle mě jim snad musí bejt jasný, že když už jim motorkář nezastaví a bude jim ujíždět tak nemají nárok...
kdyby ho honil další policajt na motorce tak taky nic neřeknu....podle mě tohle prostě bylo zbytečný...

Micra K11 CG10DE
Pluriel TUJ3P
Pluriel TUJ3P
Vemte to tak že když tě zastaví policajt na mašině a už tě dupe zato že máš mastnej řetěz a že máš špatný blinkry a že sou blízko u sebe a co to přední světlo a uplný debil to je a jen tě sjede pak ti dá pokutu tak si taky říkáš že už příště nezastavíš
pak tě jednou stavěj mašina neni auto otočíš heft a jsi pryč... 9 z 10 na tebe kašle...jsi v pohodě bez nervu nic neporušíš jen nezastavíš no...Všichni říkaj že motorkáři jezdí jak blázni ale zkuste si na mašině někdy chvili jet ... když zastavím na semaforu při kraji hned je vedle mně auto...když předjíždím auta každé 5te auto mi přidá nebo začne taky předjíždět... každou chvili na tebe nějaký duchodce jen tak z ničeho nic řve
no je to někdy zážitek
.... víc takových zrušených aut anonymních policajtu je na cestě dost...

hustě padl kamion, tady může děkovat ještě těm stromům, že ho dost zbrzdili
VW - Very Wonderful
z té odtahovky koukám vyskočil za minutu dvanáct 

- zac.je.toho.loket
- Kontaktovat uživatele:
http://ekonomika.idnes.cz/pivo-podrazi- ... nomika_vem" onclick="window.open(this.href);return false;
To v tom kamionu nikdo nesedel?
31. října 2007 16:08

SubTera píše:To v tom kamionu nikdo nesedel?
navratdoreality.cz píše:Řidič kamiónu si při odtahu najel příliš blízko ke kraji vozovky a zřítil se společně s odtahovým vozem ze svahu do řeky. Utrpěl několik zlomenin a nyní leží ve stabilizovaném stavu v nemocnici v Sandnessjøenu. Řidič odtahovky pohotově vyskočil ještě před pádem.

johnyperez#KEHOrennsport

BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
proc řešíte datum??? myslíte že ten kamion taky spadl včera?