Policisté už umí změřit propustnost tmavých skel

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: končíte

Příspěvek od Rudi »

když má někdo fakt slabý vepředu, tak to ještě pochopim, ale když tam má tmavý jak cikán a neumí pak v noci bez staženejch oken couvat, tak strhnout a flastr 8)
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Asi tak Rudi, taky mam tmavy vzadu a predni bocni jen slabe a v pohode si myslim, na Moravu a do Polska se nechystam tak snad ok :lol:

Cikan kdyz bude chtit vykrade i cely cerny auto, kazdopadne kdyz tam mate takovy vybavy sezente si garaz a nekupujte folie ne? To je lepsi zabezpeceni 8)

Mirek-200sx

Příspěvek od Mirek-200sx »

sotomaior píše:
Mirek-200sx píše: a napadlo te sotomaior, ze jsou lide kteri opravdu upravuji auta a maji v interieru hromadu drahych veci (budiky, ruzne controlery atd) a nechteji aby na to hnedocesi koukali pres okno jak do vykladni skrine?

Jak je to s pokovenim? to byt muze?
ano napadlo...na to aby to nevykradli jsou bezpečnostní folie, když už...a pokud máš v předu folie takové aby to "hnědočeši" neviděli tak určitě nesedí stávajícím předpisům...

ad pokovení: co si pamatuju tak pokovovat se už pár let nesmí (dodatečně.)... sám folie na autě mám, ale až od B-sloupků, předem jsem prubl 60%propustnost u známého v autě a v noci to už bylo dost poznat...
ono prave kdyz mas tmavy zadni, predek uz tak tmavy byt nemusi aby bylo do auta hure videt. Ale to co je ted povolene na predek, to je na tohle malo.
K jedne poznamce co tady padla tusim od bleache, vykradaji se samozrejme i auta s foliema, jen zlodej kdyz si muze vybrat, pujde na jistotu tam kde vi ze neco cenneho je, a nebude se cpat nekam kam nevidi....
In progress: Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Project car #1: Nissan Primera P10 GT (SR20VE I in progress)
Project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (SR20DET/VET
Daily car: Škoda Felicia II 1.6i rv.98

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Ale zase na druhou stranu kdyz nekdo v aute nechava navi, mobila, penezenku, notas nebo jiny cennosti tak je s prominutim debil. A vsichni vime jaka tady je situace, takze mit v aute komponenty za x desitek tisic jezdit po srazech nechat si to vsude fotit a pak az to jednou nekdo vykrade tak se dotycny nemuze divit. :wink:

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

od doby co mi auto vykradli... tak v auteani autoradio nemam... mam radsi zvuk motoru...
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Mirek-200sx píše:
sotomaior píše:xciba: vyjímky znamenaj bordel...

jinak souhlas s měřením!
a napadlo te sotomaior, ze jsou lide kteri opravdu upravuji auta a maji v interieru hromadu drahych veci (budiky, ruzne controlery atd) a nechteji aby na to hnedocesi koukali pres okno jak do vykladni skrine?
za mých dětských let jsme se slunci ve škodovce bránili lecjak, tobě, abys neporušoval předpisy doporučím např. toto. V autě je to příjemně skladné a pořizovací cena je ještě o něco menší než u fólií, nicméně hlavní výhodou je, že tato věc je PŘENOSNÁ a můžeš jí tak používat takřka v kterémkoliv autě.
Obrázek
miloš odpustí reklamu http://www.imi.cz/zbozi/stinitko-do-aut ... na_125534/" onclick="window.open(this.href);return false;
na přední boční skla při zaparkování můžeš použít třeba tento motiv, ale jde samozřejmě i jiný a nikdo ti do auta skrz předek nevidí :D
Obrázek
cena opět lidová http://www.akcniceny.cz/detail/stinitko ... no-726391/" onclick="window.open(this.href);return false;

To je skvělé. No není to skvělé? Tak neváhejte a objednávejte 8)
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

crocjirka píše:od doby co mi auto vykradli... tak v auteani autoradio nemam... mam radsi zvuk motoru...
jednu dobu co mi vykradli muziku z auta na sídlišti jsem každý večer vymontoval rádio z palubky a bral si jej domů :D :D :D . Tehdy jim bylo jedno, že není čelní panel... Brali cokoli...
Nafta & benzín

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

jo tohle mam udelany taky... radio de vyndat za cca 20 sekund kdyz parkuju nekde u kund :lol:

nastesti v praci garaznebo dvorek , doma garaz a v nakupaku se nekrade (mame tu stesti)
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

john-n

Příspěvek od john-n »

milosh píše:Ale zase na druhou stranu kdyz nekdo v aute nechava navi, mobila, penezenku, notas nebo jiny cennosti tak je s prominutim debil....
A když má někdo navi zabudovanou origo v autě tak je taky debil když si jí nebere pokaždý když opouští auto? A kdyby šlo jenom o rádio/navigaci, repro apod., ale když ti při "demontáži" rozmlátí půlku interieru tak asi skákat radostí nebudeš :wink:
Ex: VW Vento 1.9 TDI..motorkára :)
Alfa Romeo 156 sportwagon 2.4 Jede To Dobře
Now: Škoda Octavia II kombi 2.0 TDI Průser Doma..prostě kasička
Alfa Romeo GT 3.2 V6

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

djchrpa píše:
crocjirka píše:od doby co mi auto vykradli... tak v auteani autoradio nemam... mam radsi zvuk motoru...
jednu dobu co mi vykradli muziku z auta na sídlišti jsem každý večer vymontoval rádio z palubky a bral si jej domů :D :D :D . Tehdy jim bylo jedno, že není čelní panel... Brali cokoli...

asi nak takhle....

Obrázek
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T

Dejv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv »

No myslím si že jde především o politickou kampaň......z toho článku vyplívá spíše toto: vyberte co nejvíc peněz na pokutách.
na autech používám okení folie již delší dobu, prošel jsem si od taiwan folii až k těm značkovým. Já bych pokutu dával v případě že majitel má sračkové folie(při pohledu do slunce není vidět nic jiného než škrábance) a v případě že jejich zatmavení přesáhne 75%. já osobně mám na sanitě 35%zatmavení a bohatě to stačí..dovnitř není vidět, a já vidím ven krásně. v noci při couvání nevidím jen když se mi leskne palubka od pouličního světla, ale při jízdě v před se mnikdy neměl problém s tím že bych neviděl do stran nedej bóže někoho přehlédl. víc průserů se stává ve dne kdy se mi auto schová za Asloupek ,ale ve foliich žádný problém nevidím.
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej

Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!

Mirek-200sx

Příspěvek od Mirek-200sx »

konecne normalni nazor 8)

//EDIT MILOSH - NECITUJ PREDCHOZI PRISPEVEK, KAZDYMU JE JASNY NA CO REAGUJES.

Edit: Omlouvam se...
Naposledy upravil(a) Mirek-200sx dne 26 srp 2011 14:18, celkem upraveno 1 x.
In progress: Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Project car #1: Nissan Primera P10 GT (SR20VE I in progress)
Project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (SR20DET/VET
Daily car: Škoda Felicia II 1.6i rv.98

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

jj s tim souhlasim... 35 neni moc... a pres kvalitni folii je dobre videt...

Coudy

Příspěvek od Coudy »

aby za chvilku neměřili i tmavost slunečních brýlí,proti foliim nic nemám mám je už na druhém autě a jde jen o zvyk,na prvním autě jsem měl skoro ty nejtmavší co byli,prvních 14 dní jsem nadával že jsem je tam nechával dát ale pak jsem si zvykl a bylo to ok,řidič se má hlavně dívat před sebe a né se kochat krajinou,je to jen další zpusob jak vybrat peníze od řidičů,a nehody se stávají kvuli nepozornosti a né kvuli foliim na oknech
ex. : Škoda 120L
ex. : Opel Kadett 1.6 3dv
ex. : BMW 316i sedan

Akt. : BMW 325 TDS 170 PS
Akt. : OPEL KADETT GSI 150PS ....??

Hondzik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hondzik »

Folie jsem dával na Espika, vzadu mám 30% propustnost, vepředu 75%. Z boku jsou přední okna normálně průhledný, nemám problém parkovat s autem potmě na zrcátka k obrubníku, když někoho pouštím posunkem, tak na mě evidentně vidí. Prošel jsem si to kdysi taky od levných folií, momentálně jsou na autě llumar folie, s papírem.

Důvod proč jsem je na auto dával je že mívám v autě sportovní vybavení, občas v něm přespávám.
Alfa Romeo 75 2,0TS
Alfa romeo 155 V6 by Engstler
Espasitel

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

Coudy píše:aby za chvilku neměřili i tmavost slunečních brýlí,proti foliim nic nemám mám je už na druhém autě a jde jen o zvyk,na prvním autě jsem měl skoro ty nejtmavší co byli,prvních 14 dní jsem nadával že jsem je tam nechával dát ale pak jsem si zvykl a bylo to ok,řidič se má hlavně dívat před sebe a né se kochat krajinou,je to jen další zpusob jak vybrat peníze od řidičů,a nehody se stávají kvuli nepozornosti a né kvuli foliim na oknech
tak tohle me hodne pobavilo.... :? :?

Coudy

Příspěvek od Coudy »

co tě na tom pobavilo?

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

no tim si defakto naznacil, ze bocni okna jsou k nicemu a ze je vubec nepotrebujem...

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

no já mám na autě co bylo dovezený z DE folie s nějakým logem atestu , to snad být může ne?
v zadu jsou tmavý,ale přední jsou o poznání průhlednější
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

mely by tam byt napsany procenta... :)

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

právě jsem se díval a žádný jsem nenašel ..

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

milosh píše:Asi tak Rudi, taky mam tmavy vzadu a predni bocni jen slabe a v pohode si myslim, na Moravu a do Polska se nechystam tak snad ok :lol:

Cikan kdyz bude chtit vykrade i cely cerny auto, kazdopadne kdyz tam mate takovy vybavy sezente si garaz a nekupujte folie ne? To je lepsi zabezpeceni 8)
Taky doporučuju tu garáž, já si ji vozím pořád v kufru - pak ani nemáte problém zaparkovat, když jdete třeba nakoupit. 8)
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

crocjirka píše: a kdyby me dotycnej naboural, tak mu hlavu o ty folie rozmlatim :) ave:)
Vsadím se, že kdyby Tě naboural, tak první, co Tě napadne je, jak z pojišťovny vytřískat co nejvíc peněz na nový, tuningový spoilery
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

ja mam spoilery original :lol: ty mrdky z tuzingshopu bych si na khar nedal :) mozna tam lizatko jine...

tragicomix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tragicomix »

ja jsem taky "hustokrutej tuner" a folie na aute nemam a ani davat nebudu, jejich funkci povazuji pri nejmensim za diskutabilni, pravda je ze neparkuju venku na ulici, protoze verim, ze by tam jednoho dne rano auto nebylo nebo aspon ne v takovem stavu v jakem jsem ho tam zanechal ... ale mit argument ten, ze pri pouziti folii do auta v noci neni videt tudiz ho nikdo nevykrade protoze nevi co v nem je, to se nezlobte, ale je kravina! znali zlodeji uz urcite vi, ze v urcitem konkretnim pripade (modelu auta) je vybaven tim a tim .. naslepo chodej malokdy ... omlouvam se, muj nazor
www.plasti-dip-it.cz / http://www.facebook.com/PlastiDipIt

TEKUTÁ FÓLIE “ aplikování odstranitelné matné barvy “

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

k těm foliím..mám tam napsáno:
Suntec
Atest 8 SD 2960
kategorie:V Typ:HP

takže folie na auto šli asi až v ČR,měla by k tomu být kartička ,ale tu nemám.. tak jak ted zjistím ,kolik procent folie mají ?

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

jeď do Frýdku a tam si to nech změřit :D

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

raději ne,aby to nebylo drahý,ale občas tam jezdím,tak doufám nebudu mít tu možnost

Coudy

Příspěvek od Coudy »

neříkám že boční okna jsou k ničemu ale provoz před sebou sleduješ z 90procent,samozřejmně okolní prostředí musíš taky hlídat ale myslím že folie nějak neomezují,,ty skoro nejtmavší jsem měl na autě dva roky a uplně vpohodě se dalo jezdit jak za tmy tak za světla a parkování večer nebyl problém pokud svoje auto znáš a víš jak je velké a neparkuješ na parkovišti přes tři místa i betz folii :wink: a pokud nevidíš ven přes boční okýnka tak si zvedni sedačku,foliema to nebude. u svých folii jsem vždy měl na oknech nalepený atesty a k foliim jsem dostal ještě osvědčení kde bylo napsáno vin auta typ auta a propustnost folii.

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

:roll: :roll: :roll:
Naposledy upravil(a) biohazard dne 26 srp 2011 18:48, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“