Subjektivně se mi zdá, že folie jsem měl na předchozím autě s vyšším zatmavením, než teď s pokovením a takový věci, jako odrazy, jsem řešit nemusel..
Před:

a teď:

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
trošku se v tom nacházimRudi píše:když má někdo fakt slabý vepředu, tak to ještě pochopim, ale když tam má tmavý jak cikán a neumí pak v noci bez staženejch oken couvat, tak strhnout a flastr
mám max co povoluje zákon a v noci přes to vidím úplně vpohoděxciba píše:kdyz to ma nekdo fakt na maximum co povoluje zakon tak v noci pres to neni skoro videt...takze na jednu stranu je to dobre na druhou by zase mohly existovat vyjimky..
biohazard píše:nemluvim o kolech,ale o tom,že z vlastní zkušenosti vim,že je blbě vidět do okolí na vzdálenost od "překážek" apod ... od takovejch jako ty maj pak lidi omlácený nárazníky,ale hlavně že je okno tmavší než kastle a vypadá to cool
Co ještě chces zpřísnovat? chces jezdit s uplně čírými skly neco co?Mr.Bean píše:Jednoznačně s tím měřením souhlasím. A ještě bych ty povolený limity zpřísnil, nevím nad čím pláčete...