Policisté už umí změřit propustnost tmavých skel
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Policisté už umí změřit propustnost tmavých skel
jedině pitomec jezdí nepřipoutaný,já se pásám ikdyž jedu 500m do obchodu pro nákup. Mě osobně pás zachránil před 11 lety život,takže bez něj se nepohnu. A individuální to není,bez pásu se rosekáš daleko víc než sním a pak budeš v nemocnici dýl a platí to pojištovny,které už tak platit nic nechcou porotože na nic nemají. Takže nepřipoutanýmu bych to pak nechal zpětně zaplatit. Stějně jako ožralcům apod.
- Motor
- Kontaktovat uživatele:
Mě připadá, jako by jste snad nikdy nesedeli v aute s foliema nebo co. ty myty o tom ze z toho neni videt....
Jinak nevim proc je kokot ten, kdo ma vepredu stejne tmave folie jako vzadu. jde snad o tom jaka tam je propustnost, ne?
jestli ma vzadu 25, tak proc by je nemel mit i vepredu.
Kazdy tady chodici encyklopedie
Kein: jestli nekdo jede nepripoutany, vysype se nekde a z nasich pojisteni se bude lecit a do konce zivota a mu budeme dotovat pneu na invalidnim voziku, to mi neprijde jako každého věc. Nepripoutany jezdi jedine kokot.
edit: blazen byl rychlejsi...
Jinak nevim proc je kokot ten, kdo ma vepredu stejne tmave folie jako vzadu. jde snad o tom jaka tam je propustnost, ne?
jestli ma vzadu 25, tak proc by je nemel mit i vepredu.
Kazdy tady chodici encyklopedie
Kein: jestli nekdo jede nepripoutany, vysype se nekde a z nasich pojisteni se bude lecit a do konce zivota a mu budeme dotovat pneu na invalidnim voziku, to mi neprijde jako každého věc. Nepripoutany jezdi jedine kokot.
edit: blazen byl rychlejsi...
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Co to tady píšete
v tom případě není individuální vůbec nic, protože všechno zvyšuje riziko úrazu/nemoci a tím pádem se na člověka bude muset doplácet z vašich pojištění. Je to úplně to stejný jako chlast, jako cigára, jako adrenalinové sporty,....
Já tam jistej rozdíl mezi tmavejma foliema na předních oknech a nepřipoutáním vidím docela velkej.... a auto s foliema jsem řídil a vím jak z toho bylo vidět v šeru a večer.

Já tam jistej rozdíl mezi tmavejma foliema na předních oknech a nepřipoutáním vidím docela velkej.... a auto s foliema jsem řídil a vím jak z toho bylo vidět v šeru a večer.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
adrenalinový sport a cigarety nikde žádná vyhláška nikomu nezakazuje až na vyjímky.. pásy v autě mít musíš ,nechceš..jed na za vlastní ve špitále.. stejně tak chlast a rychlá jízda.. chce to jen upravit vyhlášku a rázně přitvrdit.. já jezdím nejraději když široko daleko nevidím žádného střelce a nemusím vystresovaně hlídat krom svýho auta a sebe ještě nějakého pitomého střelce,kterej si myslí,že sežral moudrosti a um závodníkovi
Jaký "my to budem platit?" V tomto státě funguje, právě z těchto důvodů, systém sociálního a zdravotního pojištění, které každý platíme, respektive nám je to odečítáno z platu. Až nebudu muset platit zdrav. poj. , pak ano, pak se můžem bavit něco o tom, že někdo bude za mě platit pobyt v hospicu. Nicméně, taktéž se poutám, dělám to automaticky ovšem point byl v tom, že pokud se někdo zabít chce tak ať, jelikož nepřipoutáním na životě nikoho jiného kromě sebe neohrožuje, zatímco zatmavené auto už je diskutabilní (není zatmavené auto jako zatmavené auto).
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
JA mam na každém autě vždycky tějně zatmavené okna a nikdy žáden problém 

- Přílohy
-
- DSC08788.JPG (156.99 KiB) Zobrazeno 2247 x
-
- DSC08787.JPG (171.54 KiB) Zobrazeno 2247 x
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
Ty ses taky podsvjeti a na ty si cajti nedovolej.
pasaci prijeli
ne jsou to svetsky pardon. svetsky pasaci
mam folie a mel jsem vzdycky na vsech autech uz asi 8 let a nikdy jsem nemel problem, nedokazu si prestavit jezdit bez nich, pripadam si jako ve vykladni skrini... priznavam ze vecer kde nesviti lampy neni parkovani uplne super, ale takovych mist je hodne malo a je to o zvyku jinak tam nevidim zadny jiny problem ?? abych byl videt ? proc ? doma mam taky zaluzie ... kkti ... kdyz nebudu moct mit folie dam si tam shrnovaci zaclonu 

HONDA CIVIC 8G
noreking: ono je to spis aby ostatni ridici na tebe videli kdyz prijedes treba na krizovatku zda se plne venujes silnicnimu provozu a ridic co pojede kolem tebe aby videl tvoji reakci, predstav si situaci kdy prijedes na krizovatku, pojedes z vedlejsi silnice a po hlavni pojede auto co te bude chtit pustit ale neuvidi na tebe takze nebude vedet co a jak, samozrejme pokud ty folie nemas uplne cerny jak bota 
Ad vykladni skrin, mam na to stejny nazor, taky uz je mam na 3 aute a jizda ve sluzebaku bez folii byla "divna"
Ale vepredu je mam jen slaby, videt tam je dobre.

Ad vykladni skrin, mam na to stejny nazor, taky uz je mam na 3 aute a jizda ve sluzebaku bez folii byla "divna"

já osobně si myslím že náš stát už není kde a jak by už takle okrádaný občany o nějaký peníze opět obraly proto vymýšlejí už takovehle s prominutím (dementní píčoviny) na svém autě mám všude stejně tmavé folie protože se mi nelíbí mít okna při pohledu z boku v polovině jinak světlý... jelikož mám kvalitní folie (žádný hnoje z aukra taky jsem si tím prošel) a zatmavení 75% za dne je to k nezaplacení v noci je to stále v pohodě mám k tomu atesty + kartičku... folie mají více výhod než nevýhod... dovolím si zmínit základní jako v letě tam není takový horko neproniká do interierů takové množštví sluníčka a zabraňuje vyšusováním interierů když vám okno někdo rozbije drží pohromadě nevysipese (při bouračce z boku docela dobrý) dalši zabraňuje lidem k nahlídnutí dovnitř... jinak některé názory některých lidí mě vážně překvapujou
podle mě tato změna zákona je to dost blbost 

Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
Re: končíte
když mám v autě nasypanejch spoustu peněz tak bych neparkoval mezi hnědočechy ale v garáži, na hlídanejch parkovištích a frekventovanejch místechMirek-200sx píše: a napadlo te sotomaior, ze jsou lide kteri opravdu upravuji auta a maji v interieru hromadu drahych veci (budiky, ruzne controlery atd) a nechteji aby na to hnedocesi koukali pres okno jak do vykladni skrine?

Jsou folie a folie. Něco povolit, to ano, ale někteří co maj zcela černý skla to už je fakt extrém

život je radost
- Mirek-200sx
na tohle s dovolenim pouziju citaci pana Brutuse, protoze velice trefna....
Navic nevim co do toho pletete porad ty tapety. Netvrdim nikde ze maji byt vsude folie s propustnosti 0%, ale ten predek je zbytecne prisnej.Brutus píše:Taky doporučuju tu garáž, já si ji vozím pořád v kufru - pak ani nemáte problém zaparkovat, když jdete třeba nakoupit.
In progress: Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Project car #1: Nissan Primera P10 GT (SR20VE I in progress)
Project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (SR20DET/VET
Daily car: Škoda Felicia II 1.6i rv.98
Project car #1: Nissan Primera P10 GT (SR20VE I in progress)
Project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (SR20DET/VET
Daily car: Škoda Felicia II 1.6i rv.98
Re: končíte
Až Ti někdo přejede třeba děcko, tak folie budou to poslední, co Tě zrovna v tu chvíli bude trápit.. šetření nehody, nech na úvaze PČR..David EVO píše:až ti někdo přejede třeba děcko protože se přes alobal kterej má na skle prostě přehlídl tak budeš zcela určitě happy
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Nehledě na to, že by ho musel teda přejet v driftu, aby ho neviděl bočním okýnkem.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
přes ty folie jde ven z vozu vidět i v noci perfektně,úvahy o přehlídnutí něčeho jsou mimo mísu,..to bys ty okna musel mít natřený barvou
cca pred rokem me zastavila dopravni policie,nic nevadilo jen prave predni bocni zatmavene skla,snazil jsem se z toho vykecat atd., ale neslo to , kdyz jsem se ptal proc jim to tak vadi,tak mi rekl,ze kdyz nekoho zastavi,tak pres to tmave sklo hlidka nevidi jestli na ne dotycny miri zbrani,nebo zda-li se nechova podezrele(nevim co je na tom pravdy).Musim se priznat,ze pokazde co me zastavily , tak meli nejake vyhrady na zatmavene predni bocni skla.
100 lidi , 100 chuti
BMW e90 320D M-Packet /// Decent Styling
To je ale hrozná pičovinasetik píše:ze kdyz nekoho zastavi,tak pres to tmave sklo hlidka nevidi jestli na ne dotycny miri zbrani,nebo zda-li se nechova podezrele(nevim co je na tom pravdy).

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
taky mi to prislo jako kravina,ale ja mu to nebral a pochopil jsem,ze se z toho nevykecam,tak jsem si vzal slozenku a radsi jsem jel dal 

100 lidi , 100 chuti
Mno, když mně staví hlídka, tak automaticky ťuknu do DOWN ovladače okýnka řidiče, takže vidí nejen jestli mám zbraň ale i jak jsem ošklivej, takže nějaký zatmavení by stejně nehrálo roli. Spíš chtěli vybrat mermomocí pokutu.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to neviděl až tak nereálně, že mají strach z toho co je za zatmaveným sklem. Je to už nějakej rok zpět, mě v noci stavěla hlídka - všechno v pohodě až do té doby, než jsem začal hledat zelenou kartu v přihrádce pod volantem. Bylo krásně vidět jak borci zpozorněli a poodstoupili
na druhou stranu já se jím ani nedivím, dneska jsou lidi magoři.

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
- Hans231
- Kontaktovat uživatele:
Jo když máš folie, tak ti auto nevykradou...
jinak za bílého dne okolo 12:00 rušná ulice v centru, kde jezdí tramvaje a chodí spousty lidí

jinak za bílého dne okolo 12:00 rušná ulice v centru, kde jezdí tramvaje a chodí spousty lidí
BMW 535i
mám folie ,v noci parkování na pytel ale stáhnu si okýnko ale zvyk sem si rychle a na některý auto to prostě patří.. viz. ta A8 . jinak je z toho vidět uplně normálně...vidim možná líp než 70tiletej děda s 5 dioptriema bez folii...jen další buzerace.... když staví hlídka přední okna jdou dolů a "je to pokažený"
taky je fakt že v čím dražším autě jedu tím míň buzerujou...