Zachovejte paniku občané gadžistánu,
pomoc v podobe Eura je jiz na ceste, s par stovkama v kapsach po vyplatach si kazdy rychle spocita, ze i jedno dite ho vyjde draho zatimco negramotna cast naroda si s pocty nebude lamat hlavu protoze zustali viset na gramatYce. Ti odvaznejsi z nas, kteri si dite jeste poridi brzy zjisti, ze ho stejne nemaji kam poslat do skoly, protoze se naplno rozjel projekt zaclenovani neprizpusobivych, kteri budou mit zajistenou dopravu a za skolni dochazku budou financne odmenovani, to je doba kdy se slzama v ocich budeme vzpominat na jejich koupani zdarma. Ale nezoufejme, jeste nejakou dobu budeme mit pravo navstevovat pracovni tabory a treba vsechno dobre dopadne a zustaneme o par kusech jako vzpominka na puvodni obyvatelstvo v nejake prirodni rezervaci po vzoru USA.
Jak se taková integrace bude provádět? To se do domu, kde nebydlí cikánská rodina povinně jedna nebo dvě nastěhují? V televizi budou každý druhý den zprávy v romštině? Nebo jako jak? Je to jen a opět zase protěžování určité skupiny na úkor dalších... copak existuje nějaká strategie pro integraci vietnamců nebo ukrajinců? Místo toho aby se jím řeklo: "Chcete,.... tak se snažte." tak se budou vymýšlet takového blbosti. Určitě na tom "pracovalo" minimálně rok několik lidí... kdyby šli uklízet sídliště od odpadků, bude to mít pro společnost větší přínos než napsat papír o cigánech.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Už se těším až mi bude chodit dcera ze školy každou chvíli zavšivená a zmlácená od cikánů ,ještě že školku máme na vesnici a tam cikáni nehrozí.
Co se pamatuju,tak když jsem šel do školy já,tak do druhé třídy už s náma nešel jedinej cikán,a ty co se ve škole pochcávali si do zvláštní lifrovali hned.
Romove jsou takova bariera... kdo ovlada vetsinu vysokych postu netreba rikat... a jeden holocaust uz tu byl.... a az se lidi naserou pujdou prvne po romech a skutecni vinici se vklidu zdekuji...
skuteční viníci budou druzí na řadě. Bojí se toho a proto ty cigoše tak brání.
Chysler PT Cruiser,Mitsubishi 3000GT,VW Transporter,Renault Kangoo.
Bylo:R.Megane II 1.9DCI,VW Passat,R.Scenic,R.5,Š.Octavia 1.9tdi,Honda CRX VTEC,VW Vento,Lancia Delta 2000 HF Turbo.....a x dalších aut různých značek. ))
skuteční viníci budou druzí na řadě. Bojí se toho a proto ty cigoše tak brání.
Chysler PT Cruiser,Mitsubishi 3000GT,VW Transporter,Renault Kangoo.
Bylo:R.Megane II 1.9DCI,VW Passat,R.Scenic,R.5,Š.Octavia 1.9tdi,Honda CRX VTEC,VW Vento,Lancia Delta 2000 HF Turbo.....a x dalších aut různých značek. ))
Jeden z mála článků blesku, kterej je opravdu minimálně přibarvený...
no tak to teda pěkně děkujem, jak řikal Miloš, je třeba to řešit u nich
copak asi takovej negr bude dělat? třeba se přiučí od našich negrů jak ochcat stát na dávkách
.. byl jsem v bance a byl prekvapenej z mnozstvi romskych rodin v hale. pani spolucekajici mi zahadu objasnila. ty chytry hlavicky si zakladaji detsky konta, kam nemuze sahnout exekutor. tvl z ojebavani statu byznys jak svin.