Použití starého autoskla
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Použití starého autoskla
Situace mě tak nějak nutí použít starý lepený sklo včetně těsnění.Nový stojí ranec a nikde jsem se nedopátral náhradního těsnění, součást okna...
Jak se dá šetrně odstranit lepidlo z těsnění, aby šlo použít?Je-li teda použitelný.Vyříznout okno umím, už jsem jich pár vyndal,ale vždycky jsem je buď vyhodil, daroval nebo prodal, nikdy zpět nelepil, tak netuším jaký zrady při tomhle člověka čekaj.Má-li si člověk na něco dát pozor a jestli to vůbec bude fungovat...
Je to na Passata B5 Variant.Zadní okno na 5. dveřích....
díky za rady, pokud nějaký budou
Jak se dá šetrně odstranit lepidlo z těsnění, aby šlo použít?Je-li teda použitelný.Vyříznout okno umím, už jsem jich pár vyndal,ale vždycky jsem je buď vyhodil, daroval nebo prodal, nikdy zpět nelepil, tak netuším jaký zrady při tomhle člověka čekaj.Má-li si člověk na něco dát pozor a jestli to vůbec bude fungovat...
Je to na Passata B5 Variant.Zadní okno na 5. dveřích....
díky za rady, pokud nějaký budou
svět dospělých je pro mne záhadou......
Re: Použití starého autoskla
Vim ze pozde resit, ale proc jsi nevzal sklo i s vratama?
Prodaval jsem na dily uz pomerne dost aut a pokazde jsem poustel zadni sklo i s vratama.

Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka

Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
vysvětlím....vrata jsou víceméně OK, ale prostě objevil jsem rez a jde z pod skla.Tak prostě vyříznout, spravit vrata, nalakovat, vlepit sklo....já s tím autem jezdím denně, ale prostě za rok tam bude bakula rzi až k SPZ, protože to rezne pod těsněním, je tam bordel, sklo bylo, jak to tak yvpadá, v minulosti měněný a prostě se škráblo nejspíš na plech a zůstalo to neošetřený a hnije to.Nicméně u B5 je to problém tak jako tak...přeháním, ale nechcu sežraný vrata.Navíc chci nechat auto zafoliovat, tak ať to má nějakou kulturu....
a v květnu mě čeká práce na motoru, takže auto bude odstavený a mohl bych odvést vrata do lakovny
nechcu prostě jezdit s ohnilejma vrata, když je to v počátku a dá se to ještě zachránit.Škoda to nechat umřít a pak shánět nějaký jiný vrata, když tyhle jsou ještě "relativně" zdravý.Stejně na vrakáču budu rád, když pak seženu takový, jaký mám teď a stejně bych na nich řešil lak...
a v květnu mě čeká práce na motoru, takže auto bude odstavený a mohl bych odvést vrata do lakovny
nechcu prostě jezdit s ohnilejma vrata, když je to v počátku a dá se to ještě zachránit.Škoda to nechat umřít a pak shánět nějaký jiný vrata, když tyhle jsou ještě "relativně" zdravý.Stejně na vrakáču budu rád, když pak seženu takový, jaký mám teď a stejně bych na nich řešil lak...
to sklo tam dej bez toho tesneni a je to.... resil sem to x krat prodavam skla z vraku a to "tesneni" tam je k hovnu... jen vzhledovka
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zatvrdlé lepidlo oříznout zlamovákem na minimální výšku a pak žiletky, ale to je praxe u čerstvě zatvrdlého lepidla.
" www.autowerks.cz "
uriznes to ziletkou az na sklo, to neni problem, ale vyndavani stareho skla vetsinou popravi ten ramecek...
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
díky za odpovědi.Šlo mě hlavně o to těsnění, je už takový poničený a popravdě, tak bez něj to bude fungovat, protože pod ním se akorát drží bordel, voda a všechno, díky čemu pak ty vrata hnijou, takže půjde do prd ele....
ještě jsem dal včera řeč s kámošem ze servisu, kde občas ke sklu a foliím přičichne, tak mě taky v tomhle utvrdil.
Pokud jde o rámeček, tak takovej strach ani nemám.Půjde ven strunou a navíc vrstva lepidla je více než silná a navíc chci celý vrata znova nastříkat, takže se nějakejch škrábanců nebojím.To větší dilema mám u toho předního.....prasklo mi díky šutru od auta, co mě předjíždělo a v mrazech se to rozjelo.Raději ho vyříznu a zapravím rámeček, aby za čas nezačla hnít střecha.Už jsem viděl dost ohnilejch střech po výměně skel a nechtěl bych
ještě jsem dal včera řeč s kámošem ze servisu, kde občas ke sklu a foliím přičichne, tak mě taky v tomhle utvrdil.
Pokud jde o rámeček, tak takovej strach ani nemám.Půjde ven strunou a navíc vrstva lepidla je více než silná a navíc chci celý vrata znova nastříkat, takže se nějakejch škrábanců nebojím.To větší dilema mám u toho předního.....prasklo mi díky šutru od auta, co mě předjíždělo a v mrazech se to rozjelo.Raději ho vyříznu a zapravím rámeček, aby za čas nezačla hnít střecha.Už jsem viděl dost ohnilejch střech po výměně skel a nechtěl bych

ocisti lepidlo na okne orezavacim nozikom, alebo najlepsie vysuvnou ziletkou, ak na niektorych miestach nedrzi to lepidlo poriadne tak pouzi aj primer (taka cierna zakladna farba specialne na skla), ale hlavne nelep sklo na cerstvo nalakovane dvere, po case by sa odlepilo aj s farbou, treba nechat vyzriet farbu aspon 1-2 dni, a odmastovat najlepsie cisticom brzd, alebo podobnym, nie technickym benzinom ani riedidlom, a ked nalepis sklo a vycentrujes tak ho vypodloz bud spalikmi alebo niecim podobnym, aspon na take 2 hodinky, aby sa neposunulo
SAAB 9000 AERO 2,3T`96-ecu MAPTUN stage 5, TD04HL-19T, siemens 630cc inj.,3bar MAP, 3"JT vyfuk, K&N filter, SPEC clutch...
SAAB 9000 AERO 2,3T`95-komplet po GO
SAAB 9000 AERO 2,3T`95-komplet po GO
díky za rady.Primer znám
....u mě to bude stejně probíhat prvně nalakováním dveří a jelikož jsme v Třebíči jen na víkendy, tak až následující víkend po lakování budu moct lepit, takže pět šest dní bude barva vyzrálá
nicméně na odmašťování čehokoliv, na co příjde barva nebo lepidlo nikdy ředidlo, benzín atd. nepoužívám, to odmašťuje jen na oko.Antisil nebo čistič brzd, jak říkáš.

nicméně na odmašťování čehokoliv, na co příjde barva nebo lepidlo nikdy ředidlo, benzín atd. nepoužívám, to odmašťuje jen na oko.Antisil nebo čistič brzd, jak říkáš.