Povinné ručení
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Povinné ručení
Presne, kazdej slusnej pojistovak by te odejit nenechal, hned vedle metr pres zed je Ceska Pojistovna, za rohem Podnikatelska, u obou mam auta a oboje bezkonkurencni. Klik mi vypocital vzdy minimalne o 300,- drazsi nabidky a jeste od Directu, kterej fakt nechci. Co mi fest vadi je zadavani kontaktu, nicmene od kliku jsem mel jedno kratkodoby povinko (je vyhoda, ze to kdekoliv a kdykoliv jde sjednat) a OK.
- Jirka.Kolouch
Já dělal včera na srovnávači a prej 2600,-
Jsem si říkal, že na auto z roku 1979 je to nějak moc, šel jsem tedy zkusit povinko zařídit k ženské hned vedle dopravky, tak počítala a počítala až se dostala na 481,- za auto na rok, u fechtla před půl rokem nějak podobně (kolem 500,-), říkám - zkuste to spočítat znova a líp a? 62,- na rok
Jsem si říkal, že na auto z roku 1979 je to nějak moc, šel jsem tedy zkusit povinko zařídit k ženské hned vedle dopravky, tak počítala a počítala až se dostala na 481,- za auto na rok, u fechtla před půl rokem nějak podobně (kolem 500,-), říkám - zkuste to spočítat znova a líp a? 62,- na rok
Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo
Český sen a pár dalších krámů
Český sen a pár dalších krámů
Tak nějaký místní pojišťovak nebo kontakt?
Potřebuji nově pojistit vectru.
Potřebuji nově pojistit vectru.
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
karlovarska sekce- the timo. http://www.tuning-forum.org/viewtopic.p ... 4#p2078854" onclick="window.open(this.href);return false;
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen)
Děkuji oane AR
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Nebo na CC NoX Teď mi dělal pojistku na G3
Ex: lOo ==vw== oOl G1 --> //// Punto --> Corsa B --> G3 TDI --> G4 Zender Concept -->Insignia SportsTourer
Now: Calibra C20XE & GV GTI MTM
Now: Calibra C20XE & GV GTI MTM