Před a po

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
LiberaleMiguel2

Re: Před a po

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

a tohle se mi bude posmívat :-(

a abych citoval kámoše:
Proč ne vid, na dveře si právě taky lepim štítek klika
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Ty amatére, tohle je univerzální měřák od GReddy a nálepky OIL/WATER měl v původním balení cca v tomto stylu. Já se jen držím retro stylu toho měřáku. Že máš podobně postižené kámoše mě nepřekvapuje, asi založte rovnou klub "vím o tom hovno" :lol:

Obrázek
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

LiberaleMiguel2

Jenže to tvoje provedení je přinejmenším na facku ;-) a ta tvoje nálepka určitě není JDM, takže na p*ču totálně :hlazeni
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Ta moje nálepka je "USDM", originál jsem ze srandy sháněl, ale nikdo je nemá. V ČR se s tím nikdo nechtěl vůbec zabývat (tisknout 3 písmenka v několika velikostech pro nikoho nebylo dostatečně zajímavé), takže mi to vytisknul člověk v US ve třech variantách a dvou kopiích, dal do obálky, poslal do ČR a odmítnul si za to vzít jakékoliv peníze. Což je asi tak o 1000% větší přínos pro lidstvo než všechny tvoje kecy tady na TF :lol: Takže zase někam zalez a sni si dál o V8 v Coupé :wink:

LiberaleMiguel2

že ti to u nás odmítnul kdokoůliv vytisknout bude asi tím, že jsi krypl už od pohledu :lol: takové věci se tisknou naprosto běžně, jen nesmíš být hnusácký asociál ;-)

Mimochodem podle definice -DM ta nálapke určitě není USDM, protože nebyla vyrobena pro americký trh, ale pro tebe :hlazeni hlavně, že jsi mě o tom sám poučoval, šašku :lol:

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Tak to zase zklidníme, ano? :policie:
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

LiberaleMiguel2

ano, šéfe ! :rock:

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Je to retard, škoda slov :roll:

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Bobře za mě teda fest prasárna...sorry..
" www.autowerks.cz "

Květoslávek

Příspěvek od Květoslávek »

Není jednodušší si to pamatovat, nebo dat symbol olejnicky a takový ty hladiny ...ty piktogramy:)
Volvo V40 2.0 T4 yellow Faketaxi :)
Go HARD or Go Home!!!

Květoslávek

Příspěvek od Květoslávek »

Kamoska mi dělá samolepky,můžeš příště dat vědět.:)
Volvo V40 2.0 T4 yellow Faketaxi :)
Go HARD or Go Home!!!

onetwothree

Příspěvek od onetwothree »

Já se strašně nerad zapojuju do tohodle OTčkování, ale blbý samolepky si nechat poslat z JůEsEj a pak jí ještě střihnout šejdrem a chlubit se takhle hnusnym výsledkem? To jako fakt? To si musíš dělat srandu, doufám...

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Ono na té fotce to vypadá hůř ne ve skutečnosti, to za prvé. Za druhé jak jsem psal, tak tam stejně dám podle všeho menší variantu, dám si s tím i trochu víc záležet. Za třetí je to ryze účelová věc, nebazíruju na totální dokonalosti. Jasně, mohl bych to i nechat úplně bez polepu a je možné, že to tak i udělám a odkud to mám nebo nemám bych tu vůbec neřešil, nebýt místního wannabe V8 experta na všechno :lol: Mimochodem já se tím nijak nechlubím, je to prostě před a po. Pokud se nepletu, dalo tu pár lidí fotky toho jak nabourali nebo auto rozřezali do šrotu apod. a nikdo je nebuzeroval za to, že se chlubí :mrgreen:

Květoslávek: to bych mohl, ale nebylo by to "historicky přesné" spek

Resumé - neřešte to :wink:

vtuni

Příspěvek od vtuni »

koukám, že samolepka zdarma z USA na retro budíku tu rozpoutala víc zájmu a emocí než funkční motor tuning za 800€ :lol:
zřejmě jsem asi omylem zavítal na gaugestickersforum.net a ne na tuning-forum :lol:
nějak mě to nepřekvapuje a jen to dokazuje kvalitu fora.. (resp. kvalitu fora tvoří jeho návštěvníci.. )

BTW..ahoj Katsi :potlesk: pojďme kecat jinam... :pifko: spek
tady je to evidentálně jiná liga...
the amount of power an engine can hold directly relates to the amount of money you have to dump into it
my GTI on vimeo http://vimeo.com/34409682

JOE_Cik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JOE_Cik »

nejlepsi na tom budiku jsou ty noviny s těma činskejma háken-krojcama..... :-D :-D :-D :-D :-D
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební

SomČarovný

Příspěvek od SomČarovný »

bobr.: Mě jen fascinuje jak může někdo, kdo tady o všem tvrdí jak je vše na hovno podobně, potom prezentovat takovou svojí práci? A ještě takové díly? To si jako dáváš do auta takové "ošuntělé" měřáky? To nejdou sehnat nové? Nebo zánovní v lepším stavu? Nebo je trošku revitalizovat? Na někoho kdo tady do všech ryje, tak hodně velká ubohost teda. A o následné reakci radši ani nemluvě . . .

Sorry ale musel jsem se vyjádřit. Někteří si ještě vzpomenou jak jsem "upravoval" bílou oktávku. Zrovna Ty jsi byl z těch, kteří tak strašně "hejtovali" . . . ale co? Aspoň jsem to měl z nových, originálních a kvalitních dílů. A né že nakupoval kraviny, staré, které evidentně už nikdo nechce a stavět z toho něco, co tady všem prezentuješ jak tzo bude super lítat . . . a přitom výsledek bude to, že z podobných dílu to auto vypadat i po složení, jako by to 30 let stálo . . .

Sorry za OT
7GTD

Libor12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor12 »

vtuni píše:funkční motor tuning za 800€ :lol:
..
za prvé tomu není co vytknout ani komentovat a 95% osazenstva nevi k čemu ten tlumič harmonických kmitu slouží.
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/

Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP

vtuni

Příspěvek od vtuni »

jo to máš pravdu... když se na to člověk podívá takhle... 8)

k té samolepce je to vyjadřování přirozeně o dost snažší... :lol:
the amount of power an engine can hold directly relates to the amount of money you have to dump into it

onetwothree

Příspěvek od onetwothree »

Libor12 píše:
..
za prvé tomu není co vytknout ani komentovat a 95% osazenstva nevi k čemu ten tlumič harmonických kmitu slouží.
Střílim dost od boku, ale tipl bych, že k tlumení harmonických kmitů.

JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

ja mam len fotku "medzi" ...
to sem mozem dat ..??
Přílohy
DSCN3226s.JPG
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/

LiberaleMiguel2

SomČarovný píše:bobr.: Mě jen fascinuje jak může někdo, kdo tady o všem tvrdí jak je vše na hovno podobně, potom prezentovat takovou svojí práci? A ještě takové díly? To si jako dáváš do auta takové "ošuntělé" měřáky? To nejdou sehnat nové? Nebo zánovní v lepším stavu? Nebo je trošku revitalizovat? Na někoho kdo tady do všech ryje, tak hodně velká ubohost teda. A o následné reakci radši ani nemluvě . . .

Sorry ale musel jsem se vyjádřit. Někteří si ještě vzpomenou jak jsem "upravoval" bílou oktávku. Zrovna Ty jsi byl z těch, kteří tak strašně "hejtovali" . . . ale co? Aspoň jsem to měl z nových, originálních a kvalitních dílů. A né že nakupoval kraviny, staré, které evidentně už nikdo nechce a stavět z toho něco, co tady všem prezentuješ jak tzo bude super lítat . . . a přitom výsledek bude to, že z podobných dílu to auto vypadat i po složení, jako by to 30 let stálo . . .

Sorry za OT
to se tak krásně čte, když to není o mě :potlesk: :lol: :lol:

JRD: Jak je to KDM hlava a USDM ventily tak je všechno v pořádku 8) :D

vtuni

Příspěvek od vtuni »

onetwothree píše:
Libor12 píše:
..
Střílim dost od boku, ale tipl bych, že k tlumení harmonických kmitů.
:potlesk: :potlesk: :potlesk:

Libor12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor12 »

Výtečne 123. Patříš mezi 5% :lol:
imfsoft-forum.eu/

JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

kym nepatri medzi tych 8% .. :mrgreen:
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/

Libor12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor12 »

Všichni tu komentují bobrovu nálepku na budíku. .. docela i chápu určitý retro směr o který se tim snaží. Samolepka je mi fuk,ale... na 20leté NTC teplotní čidlo je spoleh jak na vodu v košíku. Obecně uváděná zivotnost odporovych čidel je 15let,někteří výrobci jen 10let. Po teto době jsou ty budiky ač od Greddy jen ozdoba .
imfsoft-forum.eu/

LiberaleMiguel2

Libore ty tomu nerozumíš ! je to JDM !!!!

Beaver

Příspěvek od Beaver »

SomČarovný píše:bobr.: Mě jen fascinuje jak může někdo, kdo tady o všem tvrdí jak je vše na hovno podobně, potom prezentovat takovou svojí práci? A ještě takové díly? To si jako dáváš do auta takové "ošuntělé" měřáky? To nejdou sehnat nové? Nebo zánovní v lepším stavu? Nebo je trošku revitalizovat? Na někoho kdo tady do všech ryje, tak hodně velká ubohost teda. A o následné reakci radši ani nemluvě . . .

Sorry za OT
Další chytrák co o tom ví kulový :roll: Sežeň tuhle sérii novou - neseženeš, nedělá se. Tahle série má svoje specifické výhody, takže kompletní sestava měřáku, kabeláže, jednotky a čidla je zpravidla okamžitě pryč. Sežeň zánovní - ano, ale moc na výběr mít nebudeš a pokud za to nehodláš dát 4 tisíce, tak nic nekoupíš. Já sháněl dva specifické měřáky v konkrétním barevném provedení a jsem rád, že jsem vůbec našel komplet sadu za velice dobrou cenu. Ty jsi úplně stejnej trouba jako Miguel, což je vidět z těch tvých "argumentů" typu "prezentuješ jak to bude super lítat", "nakupoval kraviny", "evidentně už nikdo nechce" a "vypadat i po složení, jako by to 30 let stálo". Je mi jasný, že pseudotunerovi tvého ražení to vůbec nemá cenu vysvětlovat, ty to potřebuješ polepit, snížit a chipnout, nějaké měření teploty oleje je pod tvou úroveň :?:
JOE_Cik píše:noviny s těma činskejma háken-krojcama
Japonskýma :wink: Po pravdě jsem je nezkoumal, nevím jestli to je nějaká celonárodní tiskovina nebo jen místní plátek v Ósace. Klidně ti je pošlu, pokud si je chceš přečíst :D
Libor12 píše:na 20leté NTC teplotní čidlo je spoleh jak na vodu v košíku. Obecně uváděná zivotnost odporovych čidel je 15let,někteří výrobci jen 10let. Po teto době jsou ty budiky ač od Greddy jen ozdoba .
Vím o tom a uvidí se. To čidlo s ohledem na nájezd, který Japonci s autama udělají, by mělo být pořád OK. Asi to ještě pro sichr vyzkouším s klasickým teploměrem a rychlovarnou konvicí, než to půjde do auta, v nejhorším případě ty čidla jsou normálně k dispozici jako nový náhradní díl od GReddy.

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

nahodou bobruv krok je spravnym smerem... lepsi nez koupit nejaky polsky diodovy zmetek ktery se do toho auta nehodi .. tohle ma myslenku a smer... :potlesk:
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

Taky me napadlo, ze se ty cidla musi dat vymenit, ale nechtel sem byt za vola :-D

Ja teda nakoupil vsechno u L-Jaye, ale jamam modernejsi auto.

Celkem chapu bobrovy pohnutky, ale nechapu to dohadovani tady...

PS: ta nalepka byla fakt hrozna :-D
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku

katsi

Příspěvek od katsi »

vtuni píše: BTW..ahoj Katsi :potlesk: pojďme kecat jinam... :pifko: spek
tady je to evidentálně jiná liga...
když já už nevím kam, u nás to taky stojí za xxxxx :roll: .. ty samolepky koukám frčí všude než ocenění 5 let shánění dílů :?: :mrgreen:

Odpovědět

Zpět na „Pokec“