a abych citoval kámoše:
Proč ne vid, na dveře si právě taky lepim štítek klika
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Proč ne vid, na dveře si právě taky lepim štítek klika
za prvé tomu není co vytknout ani komentovat a 95% osazenstva nevi k čemu ten tlumič harmonických kmitu slouží.vtuni píše:funkční motor tuning za 800€
..
Střílim dost od boku, ale tipl bych, že k tlumení harmonických kmitů.Libor12 píše:za prvé tomu není co vytknout ani komentovat a 95% osazenstva nevi k čemu ten tlumič harmonických kmitu slouží.vtuni píše:funkční motor tuning za 800€
..
to se tak krásně čte, když to není o měSomČarovný píše:bobr.: Mě jen fascinuje jak může někdo, kdo tady o všem tvrdí jak je vše na hovno podobně, potom prezentovat takovou svojí práci? A ještě takové díly? To si jako dáváš do auta takové "ošuntělé" měřáky? To nejdou sehnat nové? Nebo zánovní v lepším stavu? Nebo je trošku revitalizovat? Na někoho kdo tady do všech ryje, tak hodně velká ubohost teda. A o následné reakci radši ani nemluvě . . .
Sorry ale musel jsem se vyjádřit. Někteří si ještě vzpomenou jak jsem "upravoval" bílou oktávku. Zrovna Ty jsi byl z těch, kteří tak strašně "hejtovali" . . . ale co? Aspoň jsem to měl z nových, originálních a kvalitních dílů. A né že nakupoval kraviny, staré, které evidentně už nikdo nechce a stavět z toho něco, co tady všem prezentuješ jak tzo bude super lítat . . . a přitom výsledek bude to, že z podobných dílu to auto vypadat i po složení, jako by to 30 let stálo . . .
Sorry za OT
onetwothree píše:Střílim dost od boku, ale tipl bych, že k tlumení harmonických kmitů.Libor12 píše:za prvé tomu není co vytknout ani komentovat a 95% osazenstva nevi k čemu ten tlumič harmonických kmitu slouží.vtuni píše:funkční motor tuning za 800€
..
Další chytrák co o tom ví kulový Sežeň tuhle sérii novou - neseženeš, nedělá se. Tahle série má svoje specifické výhody, takže kompletní sestava měřáku, kabeláže, jednotky a čidla je zpravidla okamžitě pryč. Sežeň zánovní - ano, ale moc na výběr mít nebudeš a pokud za to nehodláš dát 4 tisíce, tak nic nekoupíš. Já sháněl dva specifické měřáky v konkrétním barevném provedení a jsem rád, že jsem vůbec našel komplet sadu za velice dobrou cenu. Ty jsi úplně stejnej trouba jako Miguel, což je vidět z těch tvých "argumentů" typu "prezentuješ jak to bude super lítat", "nakupoval kraviny", "evidentně už nikdo nechce" a "vypadat i po složení, jako by to 30 let stálo". Je mi jasný, že pseudotunerovi tvého ražení to vůbec nemá cenu vysvětlovat, ty to potřebuješ polepit, snížit a chipnout, nějaké měření teploty oleje je pod tvou úroveňSomČarovný píše:bobr.: Mě jen fascinuje jak může někdo, kdo tady o všem tvrdí jak je vše na hovno podobně, potom prezentovat takovou svojí práci? A ještě takové díly? To si jako dáváš do auta takové "ošuntělé" měřáky? To nejdou sehnat nové? Nebo zánovní v lepším stavu? Nebo je trošku revitalizovat? Na někoho kdo tady do všech ryje, tak hodně velká ubohost teda. A o následné reakci radši ani nemluvě . . .
Sorry ale musel jsem se vyjádřit. Někteří si ještě vzpomenou jak jsem "upravoval" bílou oktávku. Zrovna Ty jsi byl z těch, kteří tak strašně "hejtovali" . . . ale co? Aspoň jsem to měl z nových, originálních a kvalitních dílů. A né že nakupoval kraviny, staré, které evidentně už nikdo nechce a stavět z toho něco, co tady všem prezentuješ jak tzo bude super lítat . . . a přitom výsledek bude to, že z podobných dílu to auto vypadat i po složení, jako by to 30 let stálo . . .
Sorry za OT
Japonskýma Po pravdě jsem je nezkoumal, nevím jestli to je nějaká celonárodní tiskovina nebo jen místní plátek v Ósace. Klidně ti je pošlu, pokud si je chceš přečístJOE_Cik píše:noviny s těma činskejma háken-krojcama
Vím o tom a uvidí se. To čidlo s ohledem na nájezd, který Japonci s autama udělají, by mělo být pořád OK. Asi to ještě pro sichr vyzkouším s klasickým teploměrem a rychlovarnou konvicí, než to půjde do auta, v nejhorším případě ty čidla jsou normálně k dispozici jako nový náhradní díl od GReddy.Libor12 píše:na 20leté NTC teplotní čidlo je spoleh jak na vodu v košíku. Obecně uváděná zivotnost odporovych čidel je 15let,někteří výrobci jen 10let. Po teto době jsou ty budiky ač od Greddy jen ozdoba .
když já už nevím kam, u nás to taky stojí za xxxxx .. ty samolepky koukám frčí všude než ocenění 5 let shánění dílůvtuni píše: BTW..ahoj Katsi pojďme kecat jinam...
tady je to evidentálně jiná liga...